Gravidute si mamici de CLUJ - 54

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Ramo asha sunt si eu. il pupacesc incontinuu si el rade in hohote. il iubesc cum nu pot sa exprim in cuvinte, as renunta la orice in viata asta numai sa ii fie lui bine.Daca are cel mai mic discomfort sunt stresata si agitata. Il bibilesc tot timpul ca pe un ou de paste. daca eu nu fac asta vine sotul, daca nu suntem noi apar parintii mei. E inevitabil alintul lui.Ma bucura orice scancet sau orice face nou. Sunt topita, ce mai. Nu imi pot imagina viata fara el.As trai fara orice sau oricine, numai fara el nu.Ma necajesc pentru o bubitza care ii apare, si daca e de la caldura.e ca si aerul care il respir. Nu vreau sa imi imaginez ce se va intampla cand o sa vimpul sa plece la casa lui. Din prea multa iubire nu vreau sa devin "soacra cea de toate zilele", de care ne plangem majoritatea la un momnt dat.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Gabi, pai si eu tot in ideea sa o ajut am zis, s-a inteles altceva? Imi pare rau daca da, pentru ca nu asta a fost intentia deloc. Si eu am avut probleme cu Joshua ca nu era conform mediei la un moment dat, nu a luat in greutate in primele saptamini si stiu cum e, si ce am zis a fost din propria experienta, in ideea ca poate o sa o ajute.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

ALEX canita tre sa aiba 3.4 gauri dar important e sa fie cu supapa,daca nu se inneaca,si boluri poti si de altele nu numai chicco mai ales ca-s piperate si din farfurioara o sa ii dai tu pana mananca ea singura.nu i-o pui in fata daca nu vrei sa-ti zugraveasaca casa hahahahahah am exagerat un pic hAHAHA:))

REDAI- MA-I pus pe ganduri cu infiatul,chiar nu stiu cum as reacctiona
mi-ai dat tema de gandire pe ziua de azi:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Geanina bravo pentru baietel cuminte si pentru mami care s-a facut frumoasa!Multam pt montaj.

Gabi noi n-am iesit azi afara...ca afost asa de frig..si bate vantul...brrrr...
Auzi,doctorita asta a ta,vine cand o chemi???Oare poate veni si la mine,daca nu sunt inscrisa la ea???
Bravo,vezi ca esti o super mamica???Si doctorita te-a laudat!!!

Lore exact asa gandesc si eu.OF,ca nu stiu ce m-as face fara ea,Doamne fereste..

Da cam slaba activitate pe aici....

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

oana, am eu solutia problemelor tale ca si eu le-am avut
banuiesc ca ziua nu e o problema pentru tine sa dai tzatza la 2 ore, ca oricum e mai buna decat praful. insa seara inainte de culcare folosesc un "Sistem de alimentatie suplimentara" de la medela. cu ala imi bea 70-80 ml si doarme 6-7 ore legate noaptea, altfel la 1 -2 ore trezirea. nici fata mea nu ia biberon, nici cu lingurita nu vrea. dar asa o pacalesc si papa bine. nici ea nu e grasanca, e sub medie, la 3 luni si o saptamana are 5.700-5.800 dar eu zic ca e bine asa, e inca in grafic, desi cand a fost bolnavioara a stat pe loc 3 saptamani cu greutatea.
in fine, daca vrei mai multe detalii, scrie-mi pe PM. eu cred sincer ca te-ar ajuta, eu nu stiu ce m-as fi facut fara el.

in fine, sper sa citesti mesajul asta ca mintenas fac capitol nou

cu infiatul, redai, nu stiu cum ar fi, nu poti vorbi pana nu esti in situatia respectiva. ce e cert e ca si intre doi copii ai tai vei face comparatie, unul va fi mai bun, sau mai destept sau mai stiu eu ce. asta nu inseamna ca-l vei iubi mai mult sau mai putin, insa involuntar ii vei compara si unul va fi mai cu motz.
parerea mea

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Lore-eu de cateva luni mi-am pus problema serios daca infiem un bebe.pt ca sincer in situatia in care sunt, nu stiu daca voi mai putea face inca unul. adica sa mai fac o gramada de tratamente ca si cu Timea(am reusit cu FIV+ICSI)foarte greu, imi faceam injectii zi de zi in burta, bla-bla...as face tot inca odata dar e riscul tare mare sa pot si tine sarcina. uterul nu mi-e ok, nu stiu daca va mai fi, adica daca se mai reface endometrul vreodata. si acum sangerez, nu stiu de ce. si nu am timp sa ma duc la medic pana nu termin cu examenele.deci...eu mi-am pus problema. si eu ziceam ca nu as putea poate sa tin la fel la el cand ma gandeam asa superficial numai, fara sa fiu in cauza, dar poate acum pt ca imi doresc tare inca un bebe, gandesc altfel.cred ca as putea sa-l iubesc la fel de mult, de ce nu? doar pt ca e carne din carnea ta?stiu cazuri in care bebe infiat a avut o relatie mult mai buna cu parintii decat bebe natural.daca ar fi langa mine de la inceput cred ca as putea. dar nu pune pe suflet,asta e parerea ta, nu are de ce sa te condamne nimeni. sunt persoane care nu mai fac al doilea copil din cauza ca nu ar putea sa-l iubeasca ca pe primul. deci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

bun, si trecem la un :

capitol nou

mami de irina

Mergi la inceput