Gravidute si mamici de CLUJ - 54
Raspunsuri - Pagina 13
Victo spune:
diana, plimba+te pe acolo pe strada cu rimini nu e asa circulatie . sau prin parculetul din campusul studentesc de la ieia
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
dpop spune:
victo, adica prin fata pe la camine, sau mai este vreun parc? ca e posibil sa fie da' io cat is de "umblata" sa habar n-am.
mami de irina
bex spune:
Dienutza, merci:)
de jucariile voastre ziceam. Nu sunt firma Lamaze? ca asa seamana.:)
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
dpop spune:
hihi, habar n-am ce firma sunt. am luat din cora.mie mi-au placut tare, ca au fetzele simpatice
mami de irina
Victo spune:
diana, intri intre camine. acolo nu circula masini. deci nu pe trotuarul de langa soseaua mare, cu statia de autobuz.
sunt si niste bancute...dc ai marsupiu poti sta sa te odihnesti..si apoi pe strazile acelea din spatele caminelor..ca e circulatie mai redusa.pe acolo vin eu cd merg la sigma si de aceea stiu.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
geanina-nica spune:
AM SOSIT SI EU,
ALVARO A TUSIT TOATA NOAPTEA SI A INCEPUT SA AIBA MUCULETI,EU NU AM PUTUT SA DORM PRT.TAM STAT CU EL IN BRATE PANA LA URMA M-AM, PUS CU EL IN PAT CA AM UN PAT LANGA PATUTUL LUI,SI ASA PARCA ADORMTI CEVA ,DAR E BINE DE MOMENT NU MI-A FACUT FEBRA,DAR IN SCHIMB EU ARAT CA DUPA O NOAPTE DE PERTRECERE
BEXLA MULTE LUNIIIIIIIIIIIII,SI SA-TI CREASCA MARE MARE MARE SA VENIM LA PETIT

alexEU Folosesc aruriora cu un fel de bada de cauciuc,lingurite,furculite am luat de aici din farmacii,si am luat o lingutita de silicon,pe care io dadeam in mana ca zice ca e bine sa-i dai lingurita sa o bage in gurita sa se familiarizeze cu ea,si acum i-am luat una care e stramba,sa poata sa manance el.Si canite i-am luat si de aici da stiu ca i-am luat una di RO.de la cora si-a fost ieftina aaaaaaaa sa avetio grija sa luati care are supapa,ca sa nu curga,is f eficiente.
D POPhai cu mine la plimbare ca aici sunt multe parcuri si e cald....
si eu am marsupiu si nu l-am purtat cred ca o data,acolo e nou noutz.de la marca JANE,CRED CA INCA NU A APARUT LA NOI,e o marca spaniola.SI caruciorul il am de acceasi marca,si masuta de mancat care se transforma dupa in birou.au lucruri faine sper sa apara si la noi.
soanso spune:
Salutare,
asa ma deruteaza mesajele pt gasca de "Anca" ,,hihihi
Anca ,bine ai venit!,semneaza -Anca- (soanso)
daca tot vb de rujuri preferate,zice-ti si ce parfumuri va plac!!!
Sorana e mai bine draga de ia ,azi a scos-o buni afara ,saracuta nu a mai iesit de sambata.
eu sunt ok,la servici ,astept sa merg acasuca , ma gandesc ce surpriza sa-i fac iubitrelului meu de ziua indragostitilor....
ceva idei??????
Bex,sa-ti creasca mare frumoasa Cari!!!!!!!!
SOSO (20 dec 2005)
CristinaGoji spune:
Carinuta - la mai multe lunite!!!
Gabi, Lore -
! Sunt bine, tot mai burtoasa! Nu am prea intrat, ca am avut parte de muuuulte nopti nedormite, a fost si Vladut mai bolnavior, ca a facut o enterocolita virala, plus ca-i ies si ceva maselute, asa ca e super agitat. 
Lore - tot vroiam sa-ti zic si uitam, daca David e alergic la proteina din laptele de vaca, sa fii atenta cand ii introduci carnita de vita, ca s-ar putea sa fie alergic si la aceasta. Cel mai bine e s-o amani pentru mai tarziu. Poti sa-i dai carnita de curcan si pui in prima instanta, iar cea de vita s-o lasi pana se face mai mare, 9-12 luni.
Mami
31+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza