Gravidute si mamici de CLUJ - 54

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

BEX,LA MULTE LUNI,SA CREASCA MARE,MARE,MARE,SA PUTEM SA VENIM LA PETIT

am scris si eu in roz sa ma dau smechera si nu mi-a iesit.

ANCAbine ai venit in gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Cristina mersi mult de tot. nici nu ma gandeam sa io bag pana nu am certitudinea ca a scapat de alergie, fie asta pe la 2-3-4 ani.Mie si sotului nu ne place deloc carnea de vaca. Mama nu face deloc acasa, soacra mai foloseste cateodata,deci ma gandesc ca nici lui nu i-ar placea.O sa incerc, cum am mai zis (poate o sa ii placa ), dar nu mi se pare momentul potrivit.Deocamdata papam de 3 ori pe saptamana piept de pui.

Imi pare rau pentru noptile nedormite.

Carina la mai multe luni si multa sananatate.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Fetelor!!!!!eu stau pe forum si sriu si David e in scaunul de masa langa mine si isi papa singurel lapticu.

Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna mamici... azi am primit rezultatele analizelor lui Edi. se pare ca totul e ok mai putin ceva la sange ( nu stiu exact ce ptr ca sotul a vorbit cu doamna doctor). oricum ne-a recomandat sa refacem analizele la sange..si aici problema...e atat de stresant sa-ti vezi puiul urland de durere cand ii trage sangele ca nu-mi vine sa-l mai supun pe saracu la asa manevre. doamna doctor zice ca s-ar putea ca analizele sa fi iesit asa ptr ca nu i s-a luat bine sange..si de aceea ne-a spus sa repetam analiza..imi e asa de ciuda . saracutul meu pui. apoi a spus ca stomacelul lui are un pic alta forma decat ar trebui dar habar nu am ce inseamna asta....o sa intreb eu pe d-na doctor. azi a fost mai cumintel, deocamdata, dar nu inteleg de ce, cel putin o data sau de doua ori pe zi refuza sanul si plange de mama focului apoi peste o ora , doua papa linistit. nu cred ca nu-i ie foame ptr ca incepe sa suga cu pofta si doar apoi incepe plansul.

bun venit CRICRI 77 ( sper ca bine am scirs)

BEX - sa creasca Carina mare si frumoasa si inteligenta.:)
DIANA- si noi ne chinuim cu plimbarica..printre blocuri..masini si altele..dar am onservat ca daca ies intre 11.30-13 e perfect ptr ca circula mai putine masini. eu as avea pe unde sa merg sa fie mai ok dar nu ma pot avanta prea departe ptr ca edi doarme vreo 20 de min dupa care se apuca de plans si nu vreau sa fiu departe de casa.

De unde ( ce firma) sa cumpar jucarii ptr bebe??? Edi baga in gurita tot ce prinde.

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

elena, se pare ca nu te-au prea lamurit doctorii pana la urma. nasol. la reflux mie mi-au zis ca la copiii asa mici ceva unghi nu e bun intre stomac si esofag, si de aia regurgiteaza, dar ca se corecteaza cu timpul.

chiar fetele, ce faceti de valentines? eu ma gandeam la o praji sau ceva in forma de inima. da' poate aveti voi idei mai bune. chit ca noi nu ne-am prea sarbatorit de-a lungul anilor de valentine's.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Vai, ce de urari:) Multumim, fetelor:)sunteti foarte dragute:)

Gabitzo, ati ieist la plimabare? Alexutza, voi? eu ma gandeam sa ies, dar m-am apucat de spalat haine si m-am lenevit...

Geany, suntem deschise la petit, sa nu ramana fata nemaritata;))

Lore, fain cu ce te lauzi tu, sa pape printisorul singur

Elena, sper ca totusi va fine cu piticul tau. Jucarii noi mai mult am primit, din fericire din astea de la 0+. Cel mai mult o procupa un mielusel cu care si doarme, mai ales ca il tine pe post de suport pt suzeta, si-l trage langa gurita, sa nu ii pice suzeta:) ala e de fapt pt stimularea auzului, are un fluturas care suna. e f fain si plusul se poate baga in gurita fara problme. la metro am vazut fisher-price, la miniblu Lamaze. f faine sunt si astea. dar interesant e centru de joaca, carina sta pe el in timpul zilei si trage de toate alea. Pentru mai tarziu e dotat cu tot felul de chestii care apasate suna etc..uite aici poze cu mielutul.:)

http://good-times.webshots.com/album/562370929VsQZIf

Cristinutza mai ai putin si iti vezi papusa:)

Anca, ce face Soranica? cum se simte?

va fetelor

spor la ce faceti!:)

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Elena imi pare rau ca asha sta treaba. Am zis eu ca asha sunt asistentele alea de acolo.Am mai spus ca lui David i-au luat de 3 ori sange, tampitele.

Diana eu de valentine`s nu cred ca fac nimik special.Mergem la soacra ca e ziua ei .Si poate seara daca adorme piticul si ne lasa.

Cristina oare cand sa ii fac analize sa vedem daca nu a trecut?Cred ca numai prin analize s-ar putea afla. Asha e?Ssau ar mai fi si alta solutie?Nu mai stiu cine a avut aceleasi probleme. oare Natalia?

Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Ha ha ha, Lore ce ne-am mai potrivit!!

azi e ziua socra-mii si duminca a mamei;) asa ca suntem cam in aceeasi perioada cu mamele si soacrele;))

eu abia astptet ziua de maine! orice pretext e bun de o mica sarbatoare

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lore - eu stiu ca testele alergice nu se fac inainte de varsta de 3 ani, dar poate ma insel. Asa parca citisem, ca e mare riscul sa faca ceva soc anafilatic, sper sa nu vorbesc prostii. Cel mai bine e sa consulti un alergolog dupa varsta de 1 an. Pana atunci, le incerci si tu asa, pe pipaite. Oricum, orice aliment alergen dupa varsta de 1 an s-ar putea sa nu mai prezinte pericol. Vladic al meu era alergic la foarte multe fructe, singurele fructe pe care i le puteam da vara trecuta erau piersicele si merele, acum insa nu mai e alergic la multe din ele. Era alergic si la ou, acum nu mai e, mai e alergic la cate ceva, dar deocamdata nu-mi dau seama inca la ce,poate la praf, pentru ca periodic ii mai apare eruptie pe piele, aparent din senin, si asa avea chiar inainte de diversificare, deci clar la ceva din mediul inconjurator.

Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Cristina mersi. Eu ma refeream la alergia la lapte. testele se fac intr-adevar numai dupa 3 ani. De fapt medicul ti le face si mai repede , dar nu dau valorile care reale. Eu nu o sa ii dau nimik din ce sunt eu alergica, sau cel putin la ce imi apare la trste. Cum ar fi carem=nea de porc,oul (sta cred ca o il incerc, dar cel de prepelitza, 1/4 nu cred ca i-ar face foarte mare rau).

Intr-un fel as merge sa ii fac iar ig-eul dar imi este mila de el sa il impunga. Mai ales daca as primi acelasi rezultat.daca as vedea ca i-a trecut iti dai seama ca mi-ar parea rau ca nu i l-am facut mai repede, si ca l-am chinuit atata cu laptele ala oribil.Acum sa mai treaca un pic si cred ca pe la 8-9 luni imi iau in9ima in dinti si mergem la inca o tura de analize.

CO tare multe varsatoare. Noi avem oglinda de la Lamaze, Davd o iubeste foarte mult. S-al vezi cum se pupa, povesteste in ea.
Tare dulce si drgalas este.Cat despre mancatul singur....ohoho...imagineaza-ti ce ar face daca l-as las asa manance piureul...

Poze David Vlad

Mergi la inceput