Gravidute si mamici de CLUJ - 54
Raspunsuri - Pagina 12
ALEX29 spune:
NEATZA
LA cafei si eu ...fara cofeina ,Andreea sa stii ca e super cafeaua ce am luat o ieri de la CORA
GABI draga au computer acolo si le putem da un mp3 si e super ok
cred ca ar trebui sa aducem niste cd uri mp3 si am rezolvat problema
CRICRI77bine ai venit printre noi ,felicitari pt bebe
,eu am nascut cu Sbarciu ,dar nu l recomand pt ca mi a provocat sarcina cu 5 zile mai repede inainte de termen
nu a avut nici un motiv sa faca lucrul asta ,mai ales ca am avut o sarcina super ,m am simntit f bine
ti as recomanda o pe dr OANCEA ,e o tipa super faina
ANCA si eu zic sa mai astepti cu jucariile macar o luna ,iar marsupiu il am pe cel de la CHICCO de care sunt f multzumita
OANA draga nu te supara ,conteaza f mult ca ai avut pana acuma laptic ,asta e n ai ce face ,iar acuma formulele astea de laptic sunt f bine facute ,asa ca o sa vezi tu ce papa puiutzu
CO mai ai de invatzat ?
tu fetelor am vazut ieri la farmacia de la CORA niste cani de la AVENT ,pt bebe,erau la 44,15 RON ,INTRADEVAR erau f faine si f utile pt bebe ,se pot folosi de la 6 luni
astia nu s sanatosi ,pun niste preturi destul de piperate
voi ce folositzi pt bebe cand ii dati sa pape ?
v ati luat farfurie cu ventuza ?
ce fel de canitza si lingura folositzi ?
marca ?
LORE zici ca s ok rujurile de la REVLON ?
EU am de la Victoria Secret ,in CJ nu se gaseste firma asta ,mi am luat destul de multe ,mai ales ca am prins in perioada aia si reducerile ,cam 5 $un ruj si tzin de dimin pana seara
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
nrl spune:
Buna dimineata
N-am apucat sa imi fac cafeluta ca a adormit Andrei pe mine ![]()
Trisia, e tare emotionant cand ii auzi inimioara pentru prima oara, asa-i?
Anca si eu am port bebe de la chicco care are si pozitie culcat, sincer inca nu l-am folosit.
Mai vin ca s-a trezit...
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
bex spune:
Da aici sunt
, deja la a doua:)
Cari a noastra face azi 3 luni:)!
Alezuto, lucrez la ceva proiect, macar nu e toceala;)
Oana, ai incercat cu lingurita?
Tu fetelor, vb de ham sau de marsupiu? eu stiu ca ham e ala in care se pune cand incepe sa mearga...am si eu marsupiu, dar numai incasa l-am probat..ca peste geaca sau ceva gros e dificil de pus...
Jucarii faine sunt la miniblu, dar cam scumpe...Diana, cred ca voi aveti Lamaze, de unde le-ati luat?
sunt si la cora unele, dar nu neaparat cela mai interesante..
hai ca va pup, incer ca lucrez ceva
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
ALEX29 spune:
CO puitz eu niciodata nu pun marsupiu peste geaca ,il pun peste bluza si apoi imi iau geaca mi se pare mult mai simplu asa
vb de marsupiu ,intradevar hamul e acela care se foloseste cand incepe sa umble ....de abea astept :))
TRISIA tare mult imi place numele tau ...ce origine are ?
NICO se pare ca puiutzii nostri si au sincronizat trezirea , o aud si pe mamarutza mea cum gangure
am plecat so pup si so iubesssssssccccccc
Victo spune:
cricri..eco iti poti face la medstar, vezi ca au site.www. medstar. ro (fara pauze).la dr muresan.acum pt nascut..ce sa zic..eu una am nascut cu dr fulga florescu, e cam ocupata, la cabinet astepti cam mult...dar am auzit de bine despre ea. faze din alea ca iti vb urat eu una nu m+am intalnit cu asa ceva
eu am avut noroc ca am nascut in timpul programului si a fost ok.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
redai spune:
Neata.Eu acum m-am trezit. Nu l-am auzit pe sot cand a plecat![]()
Da Alex, mie imi plac rujurile de la revlon. Dar sunt mult mai scumpe decat zici tu. Am dat ieri pe unul 50 de lei.
Eu am un marsupiu , dar nici mie nu imi place nici lui David.
CRICRI77Eu am nascut cu dr Todea, dar cel m ai bine e sa te hotarasti, cum au zis fetele, clinica unde vrei sa nasti si dupa aceea medicul.
Anca degeaba cumperi jucaii pentru ca inca nu stie sa se joace. Eventual ii cumperi un carusel cu baterii (ca sa nu tot il tragi) , este la primii pasi si il pui mai spre piciore.Nu chiar desupra capului.
Cristina tu cum mai esti? Tare rar treci pe la noi...... 
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
cricri77 spune:
Buna fetelor,eu sunt inca o data, va multumesc pentru raspunsuri.
Stiu ca parerile sunt foarte diferite dar puteti va rog sa-mi recomandati macar o clinica unde se face eco morfologica si unde ziceti voi ca va-ti simtit bine si a fost competent doctorul.
As dori sa aflu pareri, chiar daca a fost bine sau nu si o sa-mi fac eu singura parere unde o sa ma duc dar acum chiar nu cunosc nici una si daca dau la nimereala telefon din cartea de telefoane cine stie unde nimeresc.
Va multumesc si va doresc o zi buna.
Anca
dpop spune:
da, eu ii zic ham la marsupiul ala, ca nu stiu terminologia. m-am uitat la linkul cu wrap-ul, dar nu am inceput bine subiectul ca m-am scarbit. ca de obicei, in stilu romanesc 2 se certau ca isi fura ideile. ma rog. eu am vazut demult ideea asta, pe www.wearyourbaby.com sau asa ceva, din orice material iti poti face, numai sa inveti sa ti-l infasori.
eu ruj am luat mai demult de la max factor, ala din 2 etape care chiar tine o zi intreaga, numai cu demachiant sau cu piele cu tot il dai jos :).
eu marsupiul il luam peste geaca, dar fara sa inchid geaca, asa capul ei cade pe bluza mea si nu pe geaca murdara.
bex, spor la proiect! si la multe luni carinutei.
nu stiu de ce lamaze spui.
cu jucariile sunt de acord ca e prea repede. la 2 luni si ceva i-am dat noi prima jucarie, un fluturas cu aripi mari care fac zgomot cand le atingi, ca sa invete sa prinda cu manutele.si abia la 3 luni i-am luat pana si caruselul si restul de briz-briz-uri, dar nu e foarte entuziasta, prefera fata lui mama-sa
sau oglinda.sau tv-ul ca e lucios si se schimba culorile
mami de irina
dpop spune:
tu fetelor, fata mea isi mananca buza de jos. ce sa fac? oare ii bai? poate isi deformeaza maxilarul sau mandibula
mami de irina
ALEX29 spune:
DIANA draga si puiutzu meu mai face asa cu buzitza de jos ,la un moment dat chiar avea niste basicutze din cauza asta ,dar au trecut
LORE si cele de la VICTORIA S is destul de scumpe dar am avut noroc ca le am luat la reducere iuhuuu