Gravidute si mamici de CLUJ - 54
Raspunsuri - Pagina 11
redai spune:
Saluatre.
si noi am fost azi in oras. M-am intalnit cu mama,pana la urma i-am cumparat un ruj de la Revlon, de ala rezistent (24 ore), Un creion pt ochi tot de la revlon si o floare in ghiveci (cala pacii).
Alex ei nu au muzica acolo? Trebuie sa ducem noi calculator si de astea?
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
anca.b spune:
ufff...ce zile am avut...abia am reusit sa intru sa va citesc...bebe are colici...urla din toate cele...si in plus cred ca nici nu se mai satura cu tzitzi. peste zi e ok, insa pe masura ce vine seara maninca tot mai des si plinge...cred ca in seara asta ii dau supliment, ca n-o sa am ce face...decit sa urle de foame, asta e...
fetelor, voiam sa va intreb voi de unde ati cumparat ham pt bebe, ca imi rupe miinile si as vrea sa schimb modul de a-l cara (in afara de chico). oare e prea mic sa-l pun in ham? miine facem o luna!
si oare ce jucarii pot sa-i cumpar la o luna? ca nu avem chiar nici una, si deja perioadele de veghe din timpul zilei sint lungi...ma chinui sa-l adorm de doua trei ori pe zi, cite o ora, doua.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1
dariandra spune:
ANCA - Pentru colici i-am dat Dariei Sab Simplex si a fost eficient.
Sunt tot felul de jucarele de la "Primii pasi" cu semnale acustice si vizuale sau ursuleti din material special pentru bebelusi.
Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)
anca.b spune:
am incercat cu sab simplex...nu functioneaza...in afara de faptul ca e dulce si ii place la gust nu s-a rez nimic. acum ii dau bonisan. e un pic mai eficient, cel putin in cazul nostru...azi a fost totusi mai bine decit ieri...
merci de info cu jucariile...cred ca gasesc pe la carfour sau cora, nu?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1
cricri77 spune:
Buna fetelor,
eu sunt Anca si am un baietel Nicolas 16.02.06 si mai asteptam un bebe in 23.07.08.
Noi ne-am mutat recent in Cluj si inca nu am aici un Ginecolog, mi-ati putea voi recomanda unul bun?
Deasemenea as dori sa fac o eco morfologica peste vreo 2-3 saptamini, unde se poate face asta si unde e cel mai bine?
Va doresc la toate multa sanatate pentru bebicii vostri si sper sa ma primiti in clubul vostru.
Va pup,
Anca
dpop spune:
bine ai venit anca. cam greu cu recomandarile, tocmai am mai discutat de asta, fiecare are pro si contra, tu sa fii multumita conteaza, nu altele. in primul rand cred ca trebuie sa alegi clinica la care vrei sa nasti, si apoi de acolo sa alegi un medic.
puisor, nu stiu ce e pielonefrita, sper ca nu e grav. imi pare rau ca nu esti bine
iar cu uterul necuratat, stiu ca meli avea sangerari, si i-au facut chiuretaj(e) (2, ca la ea a fost cu ghinion). iti spune ea mai multe cand vine.febra poti sa ai si de la uter, si de la sani (eu am facut o data o inflamatie la un san dar mi-a trecut intr-o sg zi) . oricum, doctorii sunt mai in masura ca noi sa te ajute 
noi am fost ieri cu caruciorul, am mai vazut 3 mamici ca mine, printre betoanele blocurilor
. nu este nici un parc in cartierul asta nenorocit, numai un talmes balmes.
mami de irina
dpop spune:
ham la bb am luat din cora, marca chicco, sunt multumita, desi montarea dupa instructiuni a durat o seara intreaga ![]()
mami de irina
CristinaGoji spune:
anca.b - poti sa-ti faci un wrap sau sa-ti cumperi unul, sunt fete pe forum care vand. Uite aici un subiect pe tema asta.
Mami
31+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
dariandra spune:
Buna dimineata!
Eu, ca de obicei la cafeluta; Daria la somnic.
Bine ai venit Anca printre noi.
Referitor la medici, parerile sunt impartite.Eu am avut noroc de un medic bun (dr. Zolog de la Stanca), acuma tu trebuie sa alegi din atatea "somitati" ale Clujului.
Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)
Gabriela77 spune:
Oana, cunosc sentimentul…orice ti-am spune noi, gustul amar nu dispare. Eu spun doar atat: ESTI O MAMICA MINUNATA PT MARIA!
Anca, la o luna nu prea se joaca bebelusii, nici nu pot apuca jucaria decat mai tarziu, pe la 2-3 luni. Eu cred ca mai trebuie sa astepti, pune-I caruselul sa priveasca figurinele si sa asculte muzica.
Alex, daca trebuie muzica, vb cu Cornel(sotul meu) si adduce el.
Anca, bine ai venit!
Sis, la cafeluta?
Cristina, ce mai zici? Ce face bebe din burtica?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)