Gravidute si mamici de CLUJ - 54
Raspunsuri - Pagina 10
redai spune:
[quote]Originally posted by geanina-nica
REDAYDECOLEZ IN 18 FEBRUARIE.AM ZBOR DIRECT MADRID CLUJ
SUPER.SI AM GASITVSI IEFTIN 260E DUS INTORS.
NO ATUNCI O ASTEPTAM PE IONA
----------------------------------------------
tare faza 

ma uitam si eu nedumerita
Mersi fetelor de idei.Cred ca o geanta, cum ai zis tu Soso.Astept sa se trezeasca piticul si dupa aceea plec in cautare..La bluza nu ma pot gandi,mama e mai plinutza si......
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
trisia spune:
redai La multi ani mamei tale.
Am fost astazi la ecograf si totul e ok, ii bate inima micutului (nu stiu de ce vorbesc la masculin tot timpul) asa ca sunt in al 9-lea cer de fericire.
Saptamina asta si urmatoarea ne apucam sa cautam un medic sa ne supravegheze.
Pupici
Raluca spune:
salutare...
iata-ne si pe noi..suntem contra cronometru,stam mult afara asa ca nu apucam sa tinem pasu' cu voi.in plus m-am ales cu o masea care doare-din ciclu' placerile alaptatului se arata carentzele de calciu - si dr la care merg e in concediu...asa ca daca stiti un stoma bun in manastur dati-mi detalii.
Ai mei copii sunt ok, momentan-sper sa reziste caci ilinca a inceput sa mearga la gradi!
OanaAlina spune:
buna si de la noi dupa ceva vreme...
zile agitate si in concluzie nu am avut timp de nimic "suplimentar"... cred ca voi trece la completare cu lapte praf desi am asa un sentiment aiurea... de ratare cumva... in fine... incep sa o inteleg mai bine pe gabi cand descria ce simte cand sara nu mai vrea sa ia sanul...
unde se gaseste ceai bebecina? sau ce imi recomandati pentru stimularea lactatiei???
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
Victo spune:
co, am vazut si eu ce scrie pe bieletele alea, de cd se folosesc. eu vroiam sa imi spuneti cum au reactionat bebelusii. iar pe gabi tocmai de aceea am intrebat-o, ca este in aceeasi sit. cu mine, adica ii da (dadea) si san. parca trage cam greu totusi din tetine nr 1 si m-am gandit sa trec la 2. cele reglabile nu am stiut intr-adevar ca sunt asa largi.
iar nr 2 la 3 luni jumate cred ca e ok..voi vedea.acum am de toate tipurile..
eu nu am putut sa-i dau cu din alea del a chicco, se ineca de numa.am incercat vreo 4 tipuri pana am ramas la avent.
off..oana...plange bebita dupa ce o iei de la san?
eu pana acum dimineata nu-i mai dadeam completare si dupa 2 ore urla de numa. azi i-am dat insa si completare si nu a mai facut scandalul de toata dimineata. asta desi cum ziceam, dimineata mananca mult cantitativ de la san, cam 200 ml..pe cantarite. si totusi, nu ii tine de foame. si eu n-am nervi sa stau sa-l alaptez din 2 in 2 ore.
plus ca in restul zilei nu am atata lapte, numa dimineata.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
OanaAlina spune:
victo - tu cum l-ai "lamurit" sa ia bibe? a vrut din proprie initiativa?
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
Victo spune:
da, oana..a vrut imediat. cred ca era asa de infomtetat saracu ca nu m-a putut refuza.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
ALEX29 spune:
Tu fetelor azi toata ziua la plimbarica
vreau sa va zic ca m am intalnit cu NATALIA , dragele mele e MANECHIN nu alta ,arata traznet si mai are pe deasupra si doua printese superbe
atata treaba ammmmmmm ,cine ma ajuta??
VA pup pe maine
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007