CONSTANTA (97)
Raspunsuri - Pagina 18
dadi_t spune:
vai, vai , vai ...ce rusine...suntem pe pagina 3..
mai fetele...chiar asa ocupate?
Dodo, bafta in nouul job!
Giana, bine ai revenit. Eu nu stau in zona descrisa de tine si nu am informatii despre gradinitele de acolo.Poate te vor ajuta fetele. stiu insa ca din iunie se vor face efectiv inscrieri pt. gradi, dar daca te duci atunci....n-ai sanse.Sunt cam cate 300 de copii pe 20 de locuri. cel putin la noi in cartier asa este(km 4-5)Am vizionat pozele. Ai doi copii tare frumosi si.... grasunei.Cel mic are colacei-colacei numai buni de ciupit....
La parcul piticilor e super in perioada asta...dupa ora 16 noi cam suntem pe acolo in we...
We placut tuturor!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
dadi_t spune:
Giana uite aici poti posta intrebari legate de gradinitele din Constanta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99765
Noi!
Ontica Camelia spune:
salut!
noi suntem in carantina, mandrele sunt pe antibiotic . Acum tusesc mai rar, dar, zilele trecute, parca faceau intrecere.
Tania intre 14.04 - 15.05 se fac reinscrieri la gradi.
Gabi bafta la noul job, sa gasesti cat mai multi clienti.
Giana bine ai revenit. Din pacate nu iti pot da nici-un sfat legat de gradinitele din zona precizata de tine.
We placut!
Noi participam la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=2&folder=Clipe de viata 2007" target="_blank">concurs cu poza "2fetecucuiete". Voi ?
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Dodo-pui spune:
Camelia insanatosire grabnica puiutzelor tale,pt urari atat tie cat si Taniei.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Giana spune:
Multumesc pentru complimente,Tania!
Legat de gradi...spune-mi asta cu 300 de copii pe 20 de locuri e numai la stat sau si la particular?Stiu ca la stat tre' sa ai pile si sa dai spagi ca sa ai un loc.Iar noi nu stim pe nimeni...de-aia am si cedat in favoarea uneia particulare.
dadi_t spune:
Cami, ms, asta-i perioada pt reinscrieri, nu? noi suntem pe lista celor 20 ..asa ca Bibica v-a fi colega de grupa cu motzata ta si a Adinutei..Abia astept...asa ne vom intalni si noi mai des.....
PS: uite schema care mi-a dat-o pediatra pt Bibica s-o pregatesc pt la toamna...luna asta vaccinul act-hib care este in doza unica injectabila si are acoperire pe viata, daca in prospect nu scrie ca doza este pt 5 ani si de la toamna din septembrie timp de 7 luni , ribomunil. Imi amintesc ca si Andutei i-am facut 7 luni ribomunil in clasa a II si 2 ani nu mi-a racit absolut de loc, dupa aceea doar forme usoare de raceala.Sunt cam incoerenta din cauza de cafea nebauta inca..
.pupici tuturor!
Noi!
jone spune:
buna dimineata!
si mai mult soare!
alex a mea vrea musai rochite si fustite la cresa.aseara am taiat parul si i-am facut o frizura mai moderna.
si azidimineata era sa mi-o iau pe cocoasha de la ea ca nu prea imi mai ajungea parul de codite.
invata poezii si cantecele si s-a obraznicit.
pupici
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!
dadi_t spune:
buna dimineata!
Am avut senzatia ca s-a inchis subiectul...nu-l mai gaseam....
Gabi, ms.Bibica e bine.
Tatiana vreau mai multe relatii despre rochite. Cum reusesc sa aleg marimea pt. BIBIca..are 15,5kg.. e usurica, dar nu pare slaba. Mai multe detalii despre cum este in diaspora, ne dai??????Pupici si voua si printesei.
Jone, eu cred ca n-o mai tund pe Bibi, tot in ideea ca la gradi e mai la indemana sa-i fac codite....E fetita mare, pantofii tai cu toc rezista in dulap???
O zi buna dragelor si hai sa servim impreuna
Noi!
Ontica Camelia spune:
Buna!
Si eu la cu voi.
Azi am dus-o pe Alex la gradi dupa o saptamana de pauza, tot azi i-am dus dosarul pentru reinscriere. Am fost foarte mandra cand mi-a laudat-o d-na directoare ca este isteata . Si la noi faza cu fustitele si rochitele este prezenta (la gradi majoritatea fetitzelor vin imbracate asa ), cat despre par, abia am convins-o sa-i scurtam bretonul, dar pana atunci puneam clamitze, bentitze etc.
Teodora face progrese, a inceput sa "vorbeasca" mai mult "tatea"- cartea, asta este ultima achizitie si multe altele. Cand m-am apucat sa raspund la subiect era atarnata de mine, s-a invatat s-o pun pe masa cand citeam postarile, dar acum nu mai tine ca vrea si ea sa tasteze. La capitolul sanatate nu prea sta bine, de azi i-am schimbat antibioticul, a luat Ceclor dar, nu prea a mers bine la ea, (la Alex a fost bine) si ii dau Azitromicina 5 ml la 24 ore, Eurespal si Pivalone. Sper sa raspunda bine la tratamentul asta, fiindca tuseste mititica de o trec toate apele .
O zi buna si multa sanatate!
Noi participam la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=2&folder=Clipe de viata 2007" target="_blank">concurs cu poza "2fetecucuiete". Voi ?
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
dadi_t spune:
fetele la apellll....daca nu pt. subiect macar pentru dragele noastre printese Alex si Teodora!!!!! Poftiti de le votati: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=2&folder=Clipe de viata 2007" target="_blank">concurs cu poza "2fetecucuiete".
....ZILNIC.....
Cami, sanatate maxima pt. Teo!Ceiut de ceapa ai incercat pt. tuse....ia vezi poate bea , e dulceag...
Noi!