CONSTANTA (97)
Raspunsuri - Pagina 19
Ontica Camelia spune:
Salut!
La multi ani BOGDAN (Adinutza)!!! Sa cresti mare, frumos (esti oricum) si sa ai numai succese la scoala si in viata! Distractie placuta.
Tania multumim pentru urari si "galerie" . Ceaiul de ceapa nu l-am incercat la ea, dar sor-sa stiu ca nu l-a baut sigur , o sa-i fac sa vad cum reactioneaza.
O zi buna!
Noi participam la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=2&folder=Clipe de viata 2007" target="_blank">concurs cu poza "2fetecucuiete". Voi ?
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Cornelia spune:
La multi ani, Bogdan!
Camelia, multa sanatate fetelor!
Despre noi: numai de bine, cu timpul stam mai prost .
Pupici tuturor!
Cornelia
Dodo-pui spune:
Buna tuturor ,
La multi ani!BOGDAN,
sa ne traiesti si sa cresti frumos alaturi
de toti cei dragi tie.Nasa
Abia acum am ajuns in fata "cupiterului"
Bodo a fost azi la gradi iar eu la "coifor",a "inflorit si capul meu".Sotul m-a intrebat cat m-a costat cand i-am spus m-a intrebat daca cumva m-au scalpat de atatia bani,reactia puiului:wow mama,osu,..desene".
intregul .
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
jone spune:
neata si o cafeluta!
la multi ani bogdan!pupici!
noi suntem la capitolul "mami apas antar?(enter)"
deruleaza pozele.da drumul singura (daca o rog) la calculator.
asortam imbracamintea.ne mai certam ca ea vrea dresuri de cucoana (lycra) si ptr ca afara e frig eu vreau sa ii dau dresuri de cuconitza.(adica de bumbac)
coditele sunt nelipsite.
iar in weekend ne bem cafeluta impreuna (nesquik ea si eu ness)
vrea sa stearga pe afara frigiderul.de ce? ptr ca e f murdar!(zice ea)
si intreb: cine l-a mazgalit?
raspuns : EU!
dar sa ii dau si putina apa ca sa il spele!(si de fapt scopul stergerii frigiderului e sa se balaceasca ea in apa)
pupici si weekend placut!
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!
Ontica Camelia spune:
Salut!
Jo ai fata harnica! Sa-ti tihneasca !
Gabi sa-ti fie de bine! pune niste poze cu "capul inflorit". Cum merge noul job, ai clienti?
We placut!
Noi participam la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=2&folder=Clipe de viata 2007" target="_blank">concurs cu poza "2fetecucuiete". Voi ?
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Madamsadamy spune:
Buna ziua, si condica semnata.
Am terminat programul administrativ al casei , facut cu simtz de raspundere. M-a jutat tare mult si Mihai. Am facut si sfestanie(ieri).
Sunt in schimbare de metabolism , cura de 13 zile,am slabit vreo 4-5 kg. Azi este a 12-a zi, mai am una si gata. Sunt putin dezamagita ptr ca acolo spune ca slabesti intre 7-20 de kg. Intradevar consider ca ar fii fost prea mult sa fie 10, ar simtii fff tare organismul. In iarna asta statul acasa si medicatia multa m-a ajutat sa pun pe mine zdravan. Mi-am propus sa dau jos pana la 20 de kg. Sa vad daca o sa reusesc.
LA MULTI ANI!!!! BOGDANSa cresti mare, sa fii cel mai bun la scoala, sa rupi inimile feteleor cu gropitzele tale. La cat mai multe nazbatii!!!!!!!!!
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by Ontica Camelia
Salut!
Jo ai fata harnica! Sa-ti tihneasca !
Gabi sa-ti fie de bine! pune niste poze cu "capul inflorit". Cum merge noul job, ai clienti?
We placut!
tot noi
Cami pozici cu Bodo si "capul inflorit" gasesti in blogul puiului,le-am postat azi
Cu noul job sunt la inceput mai mult nu dacet da dar mai e timp.
intregul .
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Poftiti la capitol nou:
Gasca de Costanta
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan