CONSTANTA (97)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

-Bianca stii cumva unde este....,,cutare lucru''???
-Pai mami.... ai uitat deja amintirea???!!!

-Bianca , ce a patit Iulia(o fetita vecina)???
-A batut-o vantul!(de fapt a facut varsat de vant!)

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Tatiana, superbe pozele si flimarile. Ai o mica zana cantareata cu vocea I-a. Mi-a placut si filmarea cu adunatul oualor...ce semnificatie are , e sarbatoare?????
Fetele sunt bine, se mai cearta,dar si cand se joaca e o placere sa le privesti cat de frumos si bine se inteleg. Daca Andreea ar fii mai inteleapta ar fii o armonie totala...eee baba fumnoasa si copil cuminte...Sinziana , David...ce mai fac...Voi cu joburile cum stati, ce ati gasit???? Bafta multa in continuare!

Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Tatiana frumoase poze, talentata cantareata . Este bine ca v-ati acomodat repede, cat despre serviciu, daca castigi un ban cinstit nu poti decat sa te bucuri.
Tania, tare Bibi cu perlutele ei.
De cateva saptamani Alex vrea la gradi cu fustite si rochite, cum dimineata este mai rece i-am dus acolo fustita de schimb, ieri, cand a luat-o tata de la gradi i-a adus fustita acasa. Eu i-am sugerat sa stea azi in pantalon fiindca ii dadusem o bluzita verde, care nu mergea cu fustita cea rosie pe care a insistat s-o i-a inapoi la gradi , i-am spus ca arata ca martienii in fusta rosie si bluza verde, iar ea f calma m-a intrebat "mami, martienii se imbraca asa nepotrivit?".
Am pus cateva poze recente cu fetele aici.

We placut si numai bine!

Noi participam la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=2&folder=Clipe de viata 2007" target="_blank">concurs cu poza "2fetecucuiete". Voi ?

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Buna Dimineata!

Doamne, Cami ce a crescut Teodora...parca ieri ai nascut. Cand am vazut-o in premergator am ramas masca...Seamana tare bine fetele intre ele. Sa-ti traiasca fumoasele!
Tatiana, ma bucur tare pentru voi ca v-ati gasit linistea in primul rand. Va admir si va invidiez pentru curajul de a pleca in alta tara si efectiv de a o lua de la capat....Sora mea pleaca definitiv in Anglia din august si imi este cumplit de greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca pleaca.....mai ales ca ei au ...peste 45 de ani.Si culmea aveau o situatie financiara peste medie... Acum incearca sa ma convinga ca acesta este si viitorul nostru...Nu pot sa ma gandesc la aceasta alternativa.....sunt fff conservatoare...mi-au trebuit 20 de ani sa ma hotarasc sa-mi schimb locul de munca...d'apai casa...(in care locuiesc de 34 de ani)....cred ca ma intelegi acum...cum sunt construita....Bafta si de asemenea va doresc tot binele din lume si de ce nu...va asteptam in vizita sa ne...convingeti ce inseamna sa emigrezi...
Alina....nu mai dai niciun semn de viata, ce face sebi, i-a trecut????....te sun!

Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Salut fetele!!!!
Cine poate si vrea sa ne vedem maine in Tomis Mall sus la locul de joaca.
Prezentza anuntzata a mea si a Taniei cu fetele dupa ora 17:30.
Va asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Acum am citit de intalnire!
In we nu am intrat deloc pe net, am avut un we cu musafiri, am luat motul finutului pe care l-am botezat vara trecuta!
Va dati seama ca m-a uns la sufletel, m-a atins acolo..... stiti voi cu bb2! Si Alexia a fost numai dupa el, nu prea stia ea cum sa se comporte, dar una peste alta vroia sa fie cu bb si s-a adaptat. Ea il lua de mana si vroia sa alerge cu el, iar bb de abia de 1 luna merge singurel.

Acum, pe seara, dupa ce am luat fata de la bunici, ne-am dus pe malul marii, ca era o atmosfera linistita. Chiar daca eram in tinuta de servici, ne-am plimbat putin pe malul apei, am cules scoici si am vb despre Mare si vietuitorele ei. Era la mal un mic pestisor adus de mal, iar Alexia a zis: Cred ca l-a accidentat un vapor!

Mergi la inceput

Bonjurica!
Am fost singurele la TomisMall pana la urma...doar eu si motzatele si am ajuns dupa ora 18 ...
Imi cer scuze daca ati fost mai devreme si nu ne-ati gasit! Fetele s-au distrat la greu iar eu mi-am completat colectria de bijuterii...am innebunit cand m-am vazut la standurile de bijou-uri.
Adinutza...pe alta data va asteptam....
Cristina...sa va traiasca finutul!Bestiala replica Alexiei!
Am avut sarbatoriti luna asta si i-am ratat! Cu ocazia asta le urez
LA MULTI ANI!01.04.1968 gen68/03.04.1997 Andreea(umflatel)/03.04.2005 Daria(gegea)

Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Multumim pentru aprecieri Tania, intr-adevar, micuta creste si face progrese vazand cu ochii. Ma bucur ca s-au distrat fetele la Tomis, mie imi este greu sa ajung acolo in timpul saptamanii.
Crixia, este bine ca Alexia este interesata de bb-lushi, se va acomoda repede cu ideea de "fratioara/surior" . Mi-a placut tare remarca legata de "accidentul naval" dintre peste si vapor.

Noroc cu Tania ca mi-a amintit de lista cu sarbatoriti, uram si noi multa sanatate, impliniri si "La multi ani!" pentru gen68,andreea(umflatel), Daria(gegea).

Din pacate noi avem oarece probleme cu mandrele, tusesc amandoua, acum astept sa se trezeasca Teo si o duc la MF, care program dupa-amiaza.

Multa sanatat si numai bine!

Noi participam la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=2&folder=Clipe de viata 2007" target="_blank">concurs cu poza "2fetecucuiete". Voi ?

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Fetele...scuze,n-am mai intrat de muuult...cred ca dupa ce am nascut am intrat o data.Dar ne-am mutat inre timp.Am terminat si noi casa si NU mai stam in Constanta.Stam aproape de Navodari dar e foarte frumos si avem si vedere la lac...o minunatie!
Copii au crescut...cate-odata ma uit la ei si ma apuca nostalgia...zilele trec si noi nu ne dam seama ca traim cele mai minunate clipe din viata.Incerc sa petrec cat de mult timp cu ei,ne jucam,ne iubim,ne gadilam...invatam lucruri noi...ca si voi

Dani trebuie sa inceapa gradinita din toamna...suntem in febra cautarilor.
Aveti idee de vre-o gradinita sa fie undeva Tomis Nord,Tomis 3 sau mamaia,tabacarie -faleza?
Ma intereseaza una particulara sau daca e de stat sa aiba conditii ca la particulara.Daca aveti cateva detali v-asi fi recunoscatoare la maxim...

Va pup si ma grabesc la micut care vrea sa suga toata noaptea...nu mai pot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor,
Camelia multa sanatate puiutzelor tale,
Dana,Tania nu am putut ajunge ,desi as fi vrut,pentru ca in acea azi am devenit si reprezentant Oriflame si chiar la acea ora am avut "gaseala"cu una din directoarele de vanzari .
intregul fara exceptie.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput