CONSTANTA (97)
Raspunsuri - Pagina 16
CRIXIA spune:
Dady, n-am schimbat domeniul, tot bancar, doar ca lucram front iar acum sunt back-office. E altceva sa-ti faci treaba fara sa te grabeasca publicul. Net la birou tot nu am... ca sa fiu mai mult cu voi!
O seara buna!
Ontica Camelia spune:
Buna!
Crixia e bine sa nu fi stresata la munca. Din cate stiu eu, la banci ai net doar pt e-mail, cel putin asa este la BRD, asta depinde de politica bancii.
Dana frumoase poze, a fost o petrecere pe cinste!
Jo, da' bolnave mai sunteti, sa va doara oasele, saracutele de voi.
Dimineata Alex s-a trezit cu ochishorii lipiti, abia am reusit s-o curat cu ser asa de multa secretie avea, nu stiu ce sa cred, o fi conjunctivita sau de la curent. Mi-a spus ca ii mai tine in clasa cu fereastra si usa deschisa . Studiindu-i ochii nu i-am vazut rosii - cum ar trebui sa fie de la conjunctivita, motiv pt care am dus-o la gradi, unde d-ra se vaita ca ii curg ochii (ea a fost ieri cea care i-a tinut in curent si s-a "curentat si ea.").
O zi buna!
Noi participam la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=2&folder=Clipe de viata 2007" target="_blank">concurs cu poza "2fetecucuiete". Voi ?
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Ontica Camelia spune:
Salut!
Multumim pentru voturi!
Din fericire Alex nu are nimic grav la ochishori, dupa spalaturile cu ser a scapat de secretie. Ii dau tratament homeopat pentru asta si pentru vocea de "Donald", de care facuse rost miercuri la gradi, si de ea a scapat tot cu homeopate.
We placut si ...odihnitor, ce a mai ramas din el!
Noi participam la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=2&folder=Clipe de viata 2007" target="_blank">concurs cu poza "2fetecucuiete". Voi ?
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by CRIXIA
Cami, ce homeo ai dat pt laringita?
La recomandarea medicului, i-am dat Arum triphyllum 3 doze/zi, Kalium bichromicum 3 doze/zi, Lemna minor 2 doze/zi, toate au fost date cam la 30 min una de alta, dupa schema data de dr.
Dragelor stie careva cam cum ar trebui sa circule mijloacele de transport in oras zilele astea?
O saptamana super!
tot noi
Madamsadamy spune:
MULTUMESC Gabi, pentru voturi. Aproape ca nu ma mai sperii de diferentza dintre mine si celelalte.
Am votat si eu cucuietele; succes!
Dodo-pui spune:
Dana cu placere.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
nastasie spune:
si noi pe aici.foarte ocupati.razvan e bine.ne-am inscris si la gradinita pt la toamna.va doresc o seara buna.
adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
nastasie spune:
si noi pe aici.foarte ocupati.razvan e bine.ne-am inscris si la gradinita pt la toamna.va doresc o seara buna.
adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan