Fetele din America (100)!!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Mie imi suna cum ca si la intrebarea despre sot trebuie sa spui tot 1. Apoi urmatoarea intrebare "in cazul in care a mai fost casatorit da urmatoarele info bla bla", o sari sau pui N/A. Cred ca la aceea raspundeai dc. puneai 2 sau mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

ok, deci o sa pun 1 si la 8G. Am mai intrebat o americanca si mi-a zis si ea tot ka fel.
Multumesc mult.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Carmen, iti intaresc si eu ce-au spus fetele, pune 1 la intrebarea cu casatoria. Daca o iei gramatical, tot acolo iesi, ca "has been" reprezinta o actiune inceputa in trecut si neterminata inca.
Succes la invatat brosurica!

Fetele floridiene, spuneti-mi si mie cu ce sunteti imbracate voi (), ca ne pregatim si noi de cateva zile de soare in Fort Lauderdale, iar eu am uitat ce-nseamna douaj'de grade la malul marii.

Konki?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LEXI,haine foarte subtiri,tricouri si pantaloni scurti/fuste, la greu...seara putin mai racorica..ai nevoie de o bluzita cu maneca lunga si chiar pantaloni lungi...dar depinde de tine,ca unii mai putini frigurosi umbla cu pantaloni scurti si seara...si ziua se anunta, weekend-ul asta ,25-26 grade C,insa din pacate au anuntat si ploaie,numai ca aici si daca ploua tot cald e...distractie faina!!!

Fetelor,eu pt tuse ii dau lui Robert miere cu lapte caldut sau ceai cu lamaie si miere...sau ii mai pun pe piet sare incalzita infasurata intr-un prosop....si nelipsitul umidificator cu sare de mare....va doresc sanatate!

Noi am ajuns intr-o faza asa nasoala ca trebuie sa-l operam pe puiul meu de amigdale si polipi...deci pe 20 e ziua cea mare..am niste emotii..dar nu se mai putea...de la atatea raceli a facut polipii,si a respirat numai pe gurita,deci au crescut si amigdalele..asa ca asta este.

Am si eu o intrebare,stie cineva cat ne tine in spital,si cum e cu anestezia,stiu ca ii face totala,dar nu stiu mai multe,cat timp il adoarme?...va multumesc anticipat!!!

si sanatate la toata lumea,sa auzim numai de bine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Mirela, m-as mira sa nu ii dea drumul acasa in aceeasi zi. Mai mult ca sigur il vor tine cateva ore dupa ce isi revine din anestezie dupa care ii fac externarea.Nu prea spitalizeaza ei pentru cazuri din astea, numai daca sunt ceva probleme. Altfel e ambulatoriu. Tinem pumnii pe 20.
Vorbirati de taxe. Noi luam acum vreo $5000 inapoi. Anul acesta am reusit sa ne deducem cu gradinita copilului (anul trecut nu am putut ca nu am lucrat) si scoala mea. In rest am facut in asa fel incat sa ia sotul bani mai putini in timpul anului si mai multi la taxe. Simt ca fac ceva cu banii aia cand sunt toti la un loc. Altfel asa mi se scurg printre degete, ceva de groaza .

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salut
Sper ca petreceti minunat de ziua indragostitilor!
noi am petrecut un pic dar cam scurt ca trebuie sa ne pregatim de musafiri vin din Sacramento o familie de romani la o conferinta si le-am propus sa stea la noi. Am emotii, desi o sa serveasca mesele acolo trebuie sa fiu gata cu un mic dejun si un dejun. si o cina in zile diferite. asa mi-am batut capul... ca noi suntem din Moldova si mincam altfel, nu prea ne-am americanizat.
walmartul e aproape la 15 minute, asa ca trimit sotul in caz de ceva.

voi aveti banda de alergat? sotul vrea una ca a inceput sa puna kg si nu mai povestesc de mine, am pus 12kg, ar trebui sa pun 15 pina in mai cind o sa nasc, dar de unde? am un soricel mereu in stomac si trebuie sa ii dau sa manince!

cred ca o singura alegere am: day care. cred ca e un stres maxim, nu mai ai rabdare si timp pt copilul tau dupa ca trebuie sa te ocupi de ceilalti copii mai intii, caci asa sta treaba.

eu am tinut copilul la o batrina, romanca si apoi am preferat la o familie cu copii, caci avea cu cine sa se joace. plateam 20 USD pe zi si duceam si mincare.
vad ca aici se practica sa tii day care cind ai proprii tai copii mici. pt mine e o chestie noua. bine ca exista. am vazut vecini multi cu copii pe strada asta si pe cea paralela. poate le-ar conveni si lor sa fie aproape de casa. cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Mirela: in Romania pt operatia de polipi nu te spitalizeaza. pt cea la amigdale stai maxim 3 zile. dar aici nu stiu cum este. nu cred ca e mare diferenta.
Multa sanatate!
Pt tuse e clasicul sirop de ceapa, cu nuci in coaja si miere de albine.
sau sirop de ridiche neagra. o scobesti , pui zahar in gaura pui la cuptor, lasi putin sa se coaca si bei zeama respectiva. socrul meu se simte excelent dupa acest sirop babesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Mirela, tinem pumnii pe 20. Please, vino si povesteste cam tot ce s-a intamplat, de la ce ai luat in spital si cum a decurs operatia, cat ai stat, cum s-a simtit Robert dupa operatie, ca nu stiu de ce, dar am o presimtire ca si noi tot pe acolo vom ajunge. Ma rog din tot sufletul sa nu ajungem la operatie, ca mie mi-e tare frica, dar si Eric de cand a inceput gradinita numai racit e. Luna asta ia al doilea antibiotic deja.

Multa sanatate la toti piticii bolnavi, dar si la parinti, ca e tare greu cand sunt bolnavi.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La mine in Florida, adica in north central , a fost foarte frig zilele acestea: -2C, -3C grade noaptea si ziua nu mai mult de 14C, sper sa se incalzeasca in weekend. Daca vreti sa mergeti la Disney in Orlando eu zic sa va luati si o hainuta, ceva, noi ultima oara cand am fost in ianuarie, am tremurat de frig si am fost destul de bine imbracati. Ieri dimineata erau geamurile la masina inghetate si promoroaca pe iarba, nu am mai vazut asa ceva pana acum.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Fetele multumim de sfaturi.

Mirela va tinem si noi pumnii. Sa treaca cu bine totul. In RO da drumul in cateva ore acasa dupa asa interventie. MARE grija cum suflati nasul apoi! nara cu nara, pe rand. Sanatate.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput