Fetele din America (100)!!!!
Raspunsuri - Pagina 10
Ramona J spune:
Mirela, sanatate. Incearca sa nu-ti faci multe griji.
Acum vreo doua nopti a incercat si Ana s-o dea intr-o tuse, atunci cind am pus ambele humidifiers. Cum am auzit ca incepe, am luat-o din pat si am tinut-o in brate pina a adus sotul aparatele. Apoi mi-a fost teama s-o pun in pat, o tot tineam in brate. Dupa un minut-doua m-a trimis fata la culcare, a zis ca vrea sa doarma, e noapte si toata lumea face nani!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
corinadana spune:
Raluca, cand tuseste doarme cumva ridicata pe o perna mare. Daca se intinde o apuca rau...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Asa i-am pus si eu, o perna ridicata. Plus aburul, a mers. Oricum, inca nu e bine si sint cu ochii pe ea.
Alexandru e si el racit si in seara asta merge la pool party.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
corinadana spune:
Of! si tr neaparat sa intre in pool? Vezi sa nu patiti mai rau...
Ralu nu a mers luni si marti la scoala si am trimis o miercuri. Nu am facut bine ca joi a fost iarasi rau ...
Azi nu! Macar avem weekend de trei zile. Sper sa se faca bine ca miercuri au alta proba in Academic Challenge.
By the way stie cineva ce e fenelul?
corina mama Ralucai
Elenalove27 spune:
Mirela(crismir),multa sanatate si tinem pumni pentru Robert pe 20. Totul o sa fie bine. Din cate stiu eu, merge acasa dupa ce isi revine din anestezie si arata/se simte bine.
super-lia spune:
Mirela multe sanatate ! Si eu l-am operat pe Alex de amigdalite aici in Romania si am stat 48 de ore in spital, Totul a fost bine la noi , sper ca si la voi totul o sa fie bine!
Adriana! La noi 1 + 1 = 4 :))
Pentru noi totul a mers destul de bine aici , pacat ar fi sa ma plang. Dar asa cum spui si tu mare lucru nu s-a schimbat si deja e prea scump pentru noi sa locuim aici. Asa este , Romania va fi locul unde m-am nascut si v-a fi tara mea si a voastra pentru totdeauna si tocmai din acest motiv ne este atat de greu....stii vorba :" cu fundul in doua luntre!" ...asa si noi.
Ruxij te pup si ma bucur ca inca ma mai tii minte!
Fetele care au fost studente in Ro si care au fost sau sunt studente in USA c-am ce diferenta este intre cele doua tipuri de invatamant?
lexi spune:
multumesc de rubrica meteo, fetelor! am inteles cam cum sta treaba cu caldura si tinutele de plaja.
mierea, hai mai bine scoboara-te un pic la fort, la o cafea, ca uite ce vreme frumoasa e acolo. mai uiti de necazuri si de razuit parbrize. :-)
Lia, bine ai revenit! sa mai scrii cand ai timp, eu mi-aduc aminte cu ce placere citeam povestirile tale...
Fenelul e fenicul-ul romanesc, o vegetala care are bulb asemanator cu varza, tulpinele ca telina verde si frunzele ca mararul. cred ca ai imaginea acum, nu?
gustul e dulce-mentolat si nu place la toata lumea. am eu doi acasa care nu-l agreaza, asa ca sa stii ca n-o sa fii singura care mancanca tot, in caz ca-l gatesti.
corinadana spune:
Lexi multumesc! multumesc si de atentionare. Eu am citit ceva retete cu el si habar nu aveam cu arata. Acum ca mi am facut o imagine o sa l recunosc in magazin.
corina mama Ralucai
miereamara spune:
Ati auzit de masacrul din campusul universitar, in Illinois? Eu incerc sa fiu cat mai calma la auzul genului asta de vesti, am senzatia ca aici in campus nu se poate intampla nimic si totusi....la noi au instituit un fel de stare de urgenta, s-a mobilizat si politia, avem si niste stalpi cu un buton de urgenta instalati prin campus (asta de cand au avut loc niste crime in serie, acum vreo 10 ani), dar tot ma gandesc ca nu prea ai ce face in momentul in care intra unul in classroom si incepe sa traga la nimereala.
Lexi, s-a mai incalzit si aici, azi au fost 22 de grade, dar noaptea e foarte frig, in weekend se anunta vreme frumoasa. Am vrea sa plecam si noi undeva duminica, dar chiar nu stiu, am tot fost pe aici prin jur: Orlando, Tampa, St. Augustine, St. Petersburg...Miami e prea departe pt o excursie de o zi, ceva idei...fetele din Florida?
Super-lia, sistemul de invatamant este total diferit, cel putin graduate studies (master si doctorat) mi se par mai grele si mai performante aici...si mai scumpe.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
josefine spune:
am auzit la teve de psiho din campusul din illinois. ma simt neputincioasa si nu-mi dau seama de ce nu interzic naibii armele. chit ca aici scrie ca e interzis sa detii arme in campus, nu ma incalzeste cu nimic. aa, si au mai fost miscari, nu prea puternice, ale studentilor care spuneau ca e impotriva constitutiei. in australia parca prin '96, guvernul cumparase armele de la persoane, apoi interzicandu-le (poate ma insel)
si putin off-topic, cred ca in family guy sau niste desene animate ale caror nume nu il mai tin minte, aratau cum s-a scris constitutia. si parintii constitutiei i spuneau ca da, right to bear arms, uitandu-se la un trofeu de vanatoare cu labe de urs.
super-lia, scoala de nursing e ca un fel de medicina [:d], prietena mea a facut 4 ani colegiu (cred ca se poate si ceva accelerat), si era tot timpul plecata la laboratoare sau la spital sa faca practica. oricum, e o slujba frumoasa si banoasa;)