Fetele din America (100)!!!!
Raspunsuri - Pagina 11
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Of! si tr neaparat sa intre in pool? Vezi sa nu patiti mai rau...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
A fost... Acum l-am tratat, i-am pus humidifier si ma rog sa fie bine. Pina acum a tot dus-o pe picioare, dar azi a fost si putin ragusit. Asta cu piscina ne lipsea, dar ar fi fost prea greu sa-l lamuresc pe ultima suta sa ramina acasa. Inainte de plecare l-am "pregatit" cu ceai cald si vitamina C.
Sanatate Ralucai. Ce Academic challenge are?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
corinadana spune:
Sanatate muulta si voua! stiu ca i greu sa i convingi sa nu mai mearga,/sa nu intre in pool... Sunt copii.
Ce vitamina C ii dai? e ptr copii? aici nu am gasit decat de adulti si nu cu gust placut ca si cea din RO.
Macar ai in fata 3 zile in care poti sa l recuperezi.
Eu i am luat Ralucai airborne ptr copii, praf. Intareste sistemul imunitar.
Raluca are la scoala Academic Challenge ptr care tr sa studieze extra. Sunt 6 probe: speech pe tema aleasa de copil ( l a avut deja - a ales Martin Luther King Jr.), comprehension (au primit acasa o carte si vor avea test cu intrebari din ea - miercuri), matematica (ce fac la clasa), geografie (sa stie capitalele celor 50 de state), super quiz (tema data de scoala) si spelling bee (400 cuvinte). Se castiga pucte la fiecare proba. Se primesc medalii si diplome si cel ce acumuleaza nr. cel mai mare de pcte primeste Steven Award. Se face ceremonie ptr decernarea acestor premii. E f emotionant. Anul asta e primul an al ei. Particita clasele a 3a, a 4a si a 5a.
Apare in resume ul copilului cand aplica la middle school.
Inca o data sanatate multa!
corina mama Ralucai
Ramona J spune:
Impresionant! Spor la treaba, e mult de invatat. Asta e in clasa a treia?
Alexandru e OK, nu e mai rau decit ieri. I-am facut aseara si un Fervex din Romania. Dimineata i-am frecat un galbenus cu zahar si am pus peste lapte cald.
Vitamina C i-am luat de la Whole Foods. E brandul lor, de 500 mg - cu gust de portocale. Nu e rau, chiar am luat si eu de curiozitate. E drept ca Alexandru nu e pretentios si ia aproape orice. Pe Anuta e mai greu s-o lamuresc. Nu i-au placut vitaminele de aici, ne-a adus Buni Cavit din Romania. Ala merge.
Sanatate Ralucai, cum mai e cu tusea?
La noi se anunta furtuna toata ziua, sper sa ne dea o pauza ca are copilul Watercoloring class.
corinadana spune:
Da! clasa a treia.
Ralu e mai bine, azi noapte doar doua ture de tuse a avut. Am sa merg la Whole Foods sa i iau vitamina C, eu la CVS cautasem...
Au! ce bun e cavitul, ai mei trebuia sa l ascunda de mine ca altfel il papam tot odata.
Watercoloring class ce e?
corina mama Ralucai
Ramona J spune:
Imi placea si mie Cavitul. La fel si calciu efervescent. Luam cu pumnul din punga si mincam cind nu ma vedea nimeni.
Watercoloring e pictura cu acuarela. Dintre toate activitatile, asta e preferata lui. Deh, suflet de artist! (nu cu mine seamana)
Bine ca Raluca e mai bine. Incearca vitaminele astea, vezi sa fie chewable. Altfel sint mari si greu de inghitit pentru un copil.
alintaroma spune:
First, sanantate la toti puiutii bolnaviori si putere mamicilor
La noi a fost epidemie de gripa si binenteles ca nu am ratat-o .... mai intii Bianca si apoi eu.
Asa gripa nu am mai avut de cel putin 8 ani ... nici de ma lovea un camion nu as fi simtit asa toti muschii si oscioarele ... plus fata mi-a facut 41 febra asta asa ca premiera, ca nu a mai avut in viata ei valori peste 40. De obicei puteam tine febra in friu dar de data asta cu tot cu antitermic imi facea 40 . A foat tare urit.
Pentru tuse eu ii dau dimineata galbenus de ou (oragnic si proaspat doar) frecat cu miere, apoi ii mai fac vestitul ceai de ceapa care la ea a dat rezultate si lapte cu zahar ars si o nuca de unt topit, iar seara inainte de culcare fac o mamaliguta mica pusa in zipbag in prosop si pe piept si adoarme asa cu ea . Iarasi mamaliga ne-a ajutat tare mult. Chiar si eu tuseam tare urit la un moment dat cind am fost gravi si numai cu mamaliga pe piept m-am tratat.
Sanatate multa !
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
CRISMIR spune:
CIUF,CENIA,CARMEN,CORINA,RAMONA,ELENUTZA,LIA,va multumim fetelor,sa ne tineti pumnii!!
CARMEN am sa te tin la curent,sanatate si piticului tau...sper sa fie totul bine,stiu ca ma vor tine cu el doar 1 zi in spital,ca operatia e usoara,dar tot am emotii...noi ne-am chinuit cu nasul infundat de aproape un an,chiar daca nu era racit tot pe nas respira..de la asta s-au facut si amigdalele mari,deci acum scoatem tot...uffff..e cam micut dar nu mai e nimic de facut...abia astept sa scapam de ele,sa respire si el normal,sa nu mai sforaie!!!
RAMONA sanatate si puilor tai!!
CORINA,sanatate Ralucai si bafta la scoala!
MIEREA,poti sa vii aici la noi in vizita,noi(eu,SINZIANA si ELENA) stam la 20 de minute de Fort Lauderdale si 20 de Miami...e cald si bine,maine am vazut ca au anuntat 30 de grade,ziua si 20 noaptea...sincer eu as vrea sa vad ca-mi ingheata putin parbrizul la masina,,imi e dor de putin frig
la toata lumea si sanatate!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
Delia21 spune:
Fetelor....eu abia acum descopar America ...vreau sa impartasesc cu voi ca am fost la cules de capsuni aci in florida,acum in mijloc de februarie.De ani de zile....am visat sa mai culeg capsuni ca in vremea copilariei cand ma rugau bunicii sa mai las cateva si de o dulceata.Deci pentru amatoarele de asemenea placeri....agricole,le invit calduros in Florida.Am pozici aici http://good-times.webshots.com/photo/2681598100072337911SUYViy
CRISMIR,si noi stam aproape aci in Delray Beach.Poate reusim sa ne vedem candva.
corinadana spune:
Alitaroma si Mirela va pup ca va ganditi la noi. Ralu e mai bine. I as face si eu galbenus cu zahar si lapte dar mi e teama la galbenus.
Ramona am cumparat vitamina C cu gust de portocale si nu am complains... .
Delia se vede ca nu ai facut scoala pe vremea raposatului...eu am fost la cules de detoate. Nu mi lipseste...(poate doar mirosurile alea bestiale)
Va pup pe toate si o duminica placuta.
corina mama Ralucai
Siminaf spune:
Si pe aici e plin de ferme, sa mergi la cules de ce vrei tu. Dar vorba Corinei, nu le simt lipsa, la cita "munca patriotica" am facut la viata mea...