Fetele din America (100)!!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mirela, o sa fie mult mai bine dupa operatie. Copiii se vindeca repede, nu trebuie sa-ti faci griji. A facut si Alexandru operatie (e drept ca fara amigdale) si a ajutat foarte mult.
Multumim pentru urari, copiii sint ceva mai bine. Am si eu emotii cu epidemia asta de gripa. Eu nu-i vaccinez, oricum din cite am auzit anul asta nici n-au nimerit-o cu vaccinul.

Corinadana, ma bucur ca ai avut succes cu vitamina C. In sezonul asta ii dau lui Alexandru din cind in cind chiar si cind e sanatos - ca e mereu in colectivitate. Oricum, nu face nimic rau.

Duminica placuta, fug ca am vreo trei oale pe foc.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by Delia21

Fetelor....eu abia acum descopar America ...vreau sa impartasesc cu voi ca am fost la cules de capsuni aci in florida,acum in mijloc de februarie.De ani de zile....am visat sa mai culeg capsuni ca in vremea copilariei cand ma rugau bunicii sa mai las cateva si de o dulceata.Deci pentru amatoarele de asemenea placeri....agricole,le invit calduros in Florida.Am pozici aici http://good-times.webshots.com/photo/2681598100072337911SUYViy
CRISMIR,si noi stam aproape aci in Delray Beach.Poate reusim sa ne vedem candva.

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

Noi am fost si ne-am cules strugurii pentru vin..eu mai mult am mancat si la cirese am vrut sa mergem dar ne-am trezit prea tarziu.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Asa e, Oana, si pe mine ma deranjeaza ca ciresele au un sezon destul de scurt. Le cam ratam. Si de fapt pe mine doar ciresele m-ar scoate din casa pt. munca din asta voluntara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DELIA scrie-mi un PM si spuen-mi cand poti sa ne vedem si unde..eu vorbesc si cu fetele,cu Sinzi si Elenuta si ne putem vedea...mi-ar face placere!!!

RAMONA

OANA ,ai vita de vie mare?...ce fain,si eu aveam in Ro,ai mei faceau vin mult,ce vremuri

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Fetelor, am fost sa cumpar niste plante si am venit acasa si cu pomisori fructiferi: doi piersici si doi peri. Am vrut sa iau smochin si pina ne-am foit am uitat. Am vrut sa iau si meri, dar asteptam sa vedem daca putem sa-i tinem pe astia in viata.
Aveau si vita de vie, poate punem si din aia. Nu ne pricepem s-o ingrijim, aia-i problema.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Mirela, n-avem vita am fost la o ferma si-am cules

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Oana, au ajuns banutii nostrii pt Emma???

Fetelor noi am avut un week-end pe cinste!!!!:
http://community.webshots.com/album/562528125xbMpAo

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Hi hi cind am citit prima data vita am crezut ca e vorba de vaca. Aici daca ai animale, platesti mai putin la taxe fiindca se considera ca ai ferma, chiar daca ai un magar! hi hi

si pe la noi bintuie gripa, vad ca toata lumea tuseste, david al meu a inceout simbata cu muci si l-am indopat repede cu panadol din Romania si vad ca e ok. nu-i mai dau pina nu ii curge iar nasul ca afecteaza ficatul atitea chimicale. iar nu maninca, nu stiu ce sa ii mai dau! asa reactioneaza cind e racit! si umidificatorul cu pastile mentolate face minuni.

noi suntem in continuare la potty training, ne chinuim, doar pipi face.
ce frumoase poze la disneyland!!!! vrem si noi dar asteptam sa mai creasca David, nici 3 ani nu are. si sa apara si cealalata motata.

am avut musafiri , au plecat repede. am scapat. am avut emotii degeaba. asa e prima data. saptamina viitoare se duce sotul la ei in Sacramento. eu nu merg. e scump si ma car cu copil cu burta... o sa imi para rau, dar de banii astia o sa luam la bebe ceva folositor. oricum nu avem timp de vizitat orasul sau alte cele ca sotulare treaba. ma consolez cu ideea asta!
in rest toate bune

Mergi la inceput

Sinzi, cica n-a venit posta azi la noi, o fi din cauza de president's day. Verific maine.

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Fetelor, o intrebare

Stiti ca va ziceam de alocatia cuvenita copiilor pina in doi ani.
A fost cumnata mea si s-a informat, au zis ca nu e nici o problema daca copilul are unul din parinti cetatean roman si sa aiba acel certificat de nastere eliberat de consulat valabil, adica sa fie ca cele din Ro, albastre sa nu fie temporare.
?
chiar nu am nici o idee cum arata certificatele astea eliberate de consulate. sunt albastre, la felca cele eliberate acum in Romania?

Mergi la inceput