Fetele din America (100)!!!!
Raspunsuri - Pagina 13
Ramona J spune:
Cenia, ale noastre sint albastre.
Tot ziceati de alocatii pentru copii, eu am pierdut firul. Cine se califica? Ce suma primesc copiii? Merita sa ma agit?
Sotul meu pleaca in Romania, daca merita efortul poate se interesa de chestia asta. Eu nici nu m-am gindit ca ne-am putea califica pentru asa ceva.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
honey79 spune:
Cand aflati ceva concret, sa-mi ziceti si mie. Caci cu prietenul de la primaria din orasul unde-s ai mei... m-am certat. Ca el tot insista ca n-am dreptul...ca trebuie sa fiu in tzara , iar eu ii ziceam ca am dreptul.... ca nu conteaza unde stau.
Asa.. pot fi in tzara... o luna sa zicem, nu? cat sa aplic pentru alocatie si-apoi sa plec.
Anyway, ma enerveaza chestia asta, ca stau in fotolii pe-acolo si habar n-au de legi.
Dar nah, fiind oras mic, fiecare stie pe fiecare..cine pe unde-i plecat si normal..ce zic... ehhh... las' ca au bani, nu le trebuie.
De parca ar da de la ei din buzunar.
In alta ordine de idei, tineti-mi pumnii, caci Joi, 21 Februarie... sunt la Spital, pentru inducerea nasterii.Bebe Andrew isi face intrarea in aceasta lume. :P
V-am pupat dulce.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
40 sapt Andrew - John
Vali
AMR : pana Joi, 21 Februarie 2008 !!!
corinadana spune:
Nastere usoara Honey! si un bebe sanatos!!!
Refacere rapida!
Ramona se califica toti copii romani ptr alocatie. E cam 10$ (nu rade) de copil pe luna. Mai maricica este ptr copilasii pana n doi ani. Raluca primeste, am aplicat cand am nascut o (eram in tara atunci).
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
cenia spune:
Fetele care le intereseaza alocatia:
este sigur suma de 2 mil vechi (vreo 85 usd ar fi, cred, pe luna), aceasta e suma pina la virsta de 2 ani. apoi se micsoreaza brusc va pot da legea actualizata pe mail, e prea lunga sa afisez aici si nici nu intereseaza pe toata lumea.
orice copil cu cetatenie romana (macar unul din parinti sa aiba cetatenie romana) are dreptul la alocatie
dati-mi mesaj pe adresa de mail si v-o trimit. adresa mmea: pointcenia@yahoo.com
blackpanterro spune:
Honey, nastere usoara si fara peripetii :) !
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
sinzi_ana spune:
Eu cred ca nu merita sa te agiti pentru alocatie...In primul rand copilul trebuie sa aiba domiciluiul in Romania (parintii sa aiba buletin cu adresa in Ro), in al 2-lea rand e fooarte mica si in al 3-lea rand depinde cine o ridica...
La noi se ocupa soacra-mea de 2 ani, dar pana acum nu am vazut nici un leu
Honey79,nastere usoara!!!!! Si eu tot prin inducere am nascut...tot in februarie!!!! Am nascut repede!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
sinzi_ana spune:
Eu cred ca nu merita sa te agiti pentru alocatie...In primul rand copilul trebuie sa aiba domiciluiul in Romania (parintii sa aiba buletin cu adresa in Ro), in al 2-lea rand e fooarte mica si in al 3-lea rand depinde cine o ridica...
La noi se ocupa soacra-mea de 2 ani, dar pana acum nu am vazut nici un leu
Honey79,nastere usoara!!!!! Si eu tot prin inducere am nascut...tot in februarie!!!! Am nascut repede!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
corinadana spune:
Copilul tr sa fie roman, nu sa aibe domiciliul in RO. Alocatia se poate vira in cont, nu tr ridicata de nimeni.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Multumesc fetelor, sa vad daca are rost sa ma agit. Nu sint multi bani, dar daca e dreptul copiilor - de ce nu? Dar mi-e groaza sa am de-a face cu autoritatile romane.
Ce fel de acte sint necesare si unde se depun? Trebuie sa deschid cont in Romania? Pe numele copiilor? Help!
Honey, nastere usoara si un bebe sanatos! Poate se grabeste si vine inainte de joi. Si cu Anuta m-au tot amenintat ca induc, dar s-a hotarit fata si a venit neindusa.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
adriana_m spune:
Buna fetelor. Sper sa pot sa intru si eu in grupuletul vostru. Suntem veniti aici de un an si un pic si am si eu cateva intrebari de inceput. Am tot vrut sa intreb dar nu prea am obtinut niste raspunsuri concrete. Noi suntem veniti aici cu viza H1 sotul si eu H4. Binenteles ca eu nu am drept de lucru si stau acasa. Pana acum a fost ok ca stateam acasa cu copilul. Dar acum copilul merge la gardi 8 ore si am inceput sa ma cam plictisesc de stat acasa toata ziua. Si ma gandeam sa merg la un master sau ceva. Eu am terminat fizica-chimie in tara acum 4 ani. Si nu prea stiu ce trebuie facut sa mergi la master aici sau doctorat. Stiu ca trebuie sa dai teofl si gre dar nu sunt sigura. Actele pe care le am din pacate nu sunt traduse in engleza. Cam care ar fi pasii de urmat de mers la un master sau ceva. Noi suntem in Indiana.
Am asa de multe intrebari dar acum am timp sa mai intreb. Multumesc de raspunsuri.