Fetele din America (100)!!!!
Raspunsuri - Pagina 7
miau-miau spune:
nu pot sa cred ca te-ai certat cu telemarket-erul. mai bine va schimbati nr de tel, il dati la unlisted si nu donati in viata voastra decit anonim daca chiar va mustra constiinta ca aveti prea mult.
miau-miau spune:
in alta ordine de idei, trebuie sa intelegi ca nu numai saracii cer donatii. si nu este deloc injositor sa stringi fonduri pentru ceva, o organizatie, o cauza.E un act civic aici, desi e adevarat cam nesuferit pentru noi, cei neobisnuiti, care confundam stringerea de fonduri din donatii cu cersitul.
adriuta spune:
Nr. l-am primit in Decembrie cand ne-am mutat din nou aici. Si ESTE IN ACEA DO NOT CALL LIST. Astia sunt fantastici si au niste antenutze.... te gasesc si-n gaura de sarpe. Asa ii trebuie sotului daca trimite bani. Si nu a trimis mult....15$.
AAAAAAAAA si nu v-am spus cum incep...sunteti de acord sa donati 50$....lalala. CEEEEEEEEE a sarit sotul?? Asa a taia din suma...35, apoi25.... pana la urma i-a spus sa dea cat vrea el. Tupeu cat incape....
Nu stiu ce-o fi da' nu e ok.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
AMR 3 SAPTAMANI!!!... sau cat vrea ADRIAN
adriuta spune:
miau_miau, inteleg pe deplin ideea ta si asta a fost si intentia noastra. Sa ajutam cat putem. Dar ATITUDINEA OAMENILOR DE LA CAPATUL FIRULI ESTE GROANICA. Ti se baga pe gat unele chestii(vezi faza cu 50$) ti se vorbeste in 2 peri...si insistenta. Si la casa cealalta au sunat mereu... si le-am dat. Am dat periodic la leukemia, children's hospital, minessota cancer society... Ne trimit stikere de lipit pe scrisori...calendare.Sunt draguti:)
Astia sunt tupeisti, insistenti..... tot ce vrei. Si stii, noi locuim in Phoenix si aici mexicanii ilegali fac ravagii(ganguri, droguri...) si omoara polititsti la greu. Eiiiii...politistii au propus sa se dea lege sa ii prinda si sa ii deporteze. Stii ce a zis seful politiei????? NUUUUUUUUUUUUUUUUUU Numai anul trecut au fst impuscati vre-o 4 -5 politisti de catre mexicani ilegali. No...
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
AMR 3 SAPTAMANI!!!... sau cat vrea ADRIAN
miau-miau spune:
e lipsit de sens sa te enervezi. Nu e nevoie sa dai nimic si nu e nevoie nici sa raspunzi la telefon daca nu recunosti numarul, sau e suficient daca raspunzi sa spui sa nu te mai sune niciodata si sa scoata numarul tau de pe lista lor.
nu sint tupeisti, e jobul lor sa scoata bani de la oameni.
oricum, constat ca femeile sint mai cu capul pe umeri fiindca si in cazul meu barbatii mei au fost cei care din motive greu de inteles pentru mine, au inceput sa faca donatii absurde, dupa care au continuat sa le faca de jena ca-i sunau aia, ca si cum aia erau vecini cu noi si ne intilneam cu ei dimineata cind plimbam ciinele. Apoi au renuntat sa mai raspunda la telefon.
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by philip
si noi luam bani inapoi, unu' ca nu suntem bogati si doi, ca platim o gramada in timpul anului. acu' speram sa deducem la greu cu casa la anul.
philip&andreea
Dezvolta ideea cu casa - ce deductii?
Crismir, multumesc. Ne-am cam facut program la Recreation Center, musafiri, copii bolnavi - am avut multe pe cap si a fost buna o pauza de DC. Dar m-a apucat si dorul, nu mai stiu nici cum sinteti, e chiar ca o familie aici.
Cum n-am mai prea intrat pe forum, sper ca toata lumea e bine, vad ca mai absenteaza fete.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
corinadana spune:
Adriuta de ce nu i ai inchis mama?
Fetele cine stie ce pot eu sa i dau Ralucai de tuse? in afara de medicamente (ca am umplut o saraca) si ceai de ceapa. Alte remedii (babesti) mai stiti?
Multumesc.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
AnaBanana spune:
Corinadana,
Incearca cu suc de ridiche neagra.
Eu scobesc ridichea si pun zahar inauntru. Pe a doua zi lasa un suc care trebuie baut. 1-2 linguri de 3 ori pe zi. Te orientezi tu.
Mai este varianta cu ceaiul de nuca (fiarta cu coaja cu tot). Dar dupa parerea mea (si a fetelor mele) e foarte rau la gust.
Sanatate multa
ciuf spune:
Corinadana, si eu sunt interesata de leacuri babesti pentru tuse ca Luca imi tuseste urat de tot. Ieri am ajuns sa ii facem radiografie la plamani, dar din fericire nu are pneumonie. I-a dat pediatra steroizi si facem inhalatii.
Asa ca astept si eu sfaturi babesti.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea