Fetele din America (100)!!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by Sierra

De la una la alta...

Acum imi dau seama ca de cand stau aici nu am cumparat niciodata branza de vaci, si nu stiu cum se spune. Pe net am gasit numai "sweet cow milk cheese", in dictionar nici atat. Ma ajutati va rog care stiti?

Si ce e ala gingerroot? Ginger stiu ca inseamna ghimber. In reteta scrie gingerroot proaspat tocat, asta o fi altceva? Dar menta proaspata aveti idee de unde iau?

Scuze, e o reteta mai condimentata.

Farmer cheese e cea mai apropiata dupa parerea mea. E una care se numeste Friendship.
Ginger se vinde la sectiunea de legume, o dai pe razatoare. Mie asa imi place, e mai proaspata si mai aromata.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sierra - feta. este telemea curata. Mai ales cea bulgareasca sau greceasca.

Si noi tr sa dam inapoi la taxe. 1500$.

- pe 18 martie am interviul ptr cetatenie.

Happy VALENTINES DAY fetele!!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

si eu cu o luna mai tarziu, pe 11 aprilie.
happy velentine's day!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

foarte interesant. Cind auzi de cineva care trebuie sa dea la taxe o suma importanta de bani, esti practic sfisiat intre doo simtaminte: unul de mila pentru bietul om care trebe sa bage mina in buzunar sa plateasca taxa, altul de invidie la gindul ca probabil face o poala de bani de trebuie sa plateasca atit.
noi trebe sa dam vreo 20,000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Bafta Philip!!!

Hai ma Miau le...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miau, iti dau adresa mea, poti sa-i trimiti incoa'!

Noi n-am facut taxele. Sper sa primim. Am vindut niste stocuri paguboase, macar sa beneficiem de tax deductions.

PS Succes cu examenele de cetatenie, sa fie intr-un ceas bun.
Happy Valentine's Day!

Sinzi, fain ca lucrezi mult de acasa. Asa un job mi-ar trebui si mie. Am avut unul bun, dar l-am lasat cind am avut-o pe Anuta. Sa vedem daca mai da vreodata norocul peste mine.
Altfel, de as avea si eu vreo idee de afacere. Asta cu copiii cred ca nu mi se potriveste. Ma si tem de lawsuits.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

HAPPY VALENTINE'S DAY!
fetelor si sa aveti o zi minunata!

RAMONA,ma bucur ca ai revenit,chiar ma gandeam ce o fi cu tine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ce tari sunteti cu taxele, noi am primit 4300 inapoi pt ca la noi se calculeaza taxele la salariul de baza care e sub 40.000 pe an.Suntem considerati under the poverty line LOL
Ei nu calculeaza si banii care ii primim pt chirie si cost of living allowance.
Asa cu totul ajungem la 90.000 pe an, doamne ce as vrea sa fie asta salariul real LOL

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Hi la toata lumea,
Ce mai faceti voi?
M-am gandit sa va scriu ca sunt un car de nervi de acum vre-o 25 de minute.
Suna tetelfonul si aud numai: Hi, pot sa vb. cu ILI? (Ilie este first name-ul sotului meu :) Cine intreaba? zic eu. Marshalls...department. Regarding what? intreb eu. La care nenea de la capatul firului isi pierde rabarea si incepe sa ma ia pe sus de parca as fi fost menajera lui Ilie. Haideti doamna ILI e domn ori doamna? Spuneti-mi o data....(astea info ei nu le au, au doar un nume si un numar...)
Pai tu suni si nici nu sti ce vrei si cu cine vrei? Nu te prezinti.... cum vine asta? Ii spun eu calm. Ai sunat la resedinta mea imi raspunzi la intrebari. Ti se pare ok??
Nici nu ma baga in seama si incepe ca.... nu stiu ce fonduri...lalala. Aici nu stiu ce naiba se intampla dar POLITIA, POMPIERII, MARSHALLS ne suna sa le dam bani(donatii). Bai da' suna frate intr-o veselie.
Le-a dat sotul o data la politisti (fraternity order with police)...ceva de genul asta si de atunci ne au in baza lor de date. Altfel nu imi explic. Totusi si 15$ e o ORA DE MUNCA DIN VIATA MEA. Si pentru ce?? Cand eu platesc taxe.
Si ti l-am lat pe nene la 3 pazeste. Azi domnule PE MINE SA NU MA MAI SUNI NICIODATA...EU IMI PLATESC TAXELE, PLATESC MII DE DOLARI TAXE ....FOR WHAT??????? CA SA FITI VOI BEGG-ERI(CERSETORI).TOATA ZIUA VRETI DONATII. RUSINE SA VA FIE. AM BABY MIC SI NU AM PRIMIT NIMIC DE LA STATUL ASTA. PLATESC ASIGURARE MEDICALA 300$, PLATESC HAINITE DIAPERSI SI TOT CE -I TREBUIE MANANC CE POT SI FAC CUM POT, MA DESCURC CUM POT DE BINE SI NU AM CERUT LA NIMENI NIMIC. DAR LA TOTI PTUROSII DATI ASIGURARI PE GRATIS, AJUTOARE SOCIALE, STAMPSURI LA TOTI ILEGALII MEXICANI (CA LA SCOALA VENEAU MEXICANCELE SI MANCAU LA CANTINA SCOLII CA DEH...ERAU FAMILII SARACE, SI DIN ACELEA ILEGALE)..... CERETI BANI LA THAT IDIOT PRESIDENT SA VA DEA. LA SENAT, LA PRIMARIE, NU MA INTERESEAZA LA CINE, DAR NEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER LA NUMARUL ASTA SA NU MAI SUNATI.(AM SFARSIT EU APROAPE ISTERICA)
A TACUT SI A ZIS UN THANK YOU SEC SI MI-A INCHIS.
Credeti ca am exagerat?? Nu stiu...poate ca da dar am invatat ca de cand sunt aici NIMENI nu mi-a dat nimic pe gratis. Si....suna frate si de 3 ori pe saptamana....deja a fost ENOUGH... si ce-i enough...e enough....
Gata

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

AMR 3 SAPTAMANI!!!... sau cat vrea ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

si noi luam bani inapoi, unu' ca nu suntem bogati si doi, ca platim o gramada in timpul anului. acu' speram sa deducem la greu cu casa la anul.

philip&andreea

Mergi la inceput