Fetele din America (100)!!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mirela, scuze, ma bucur ca sunteti bine dupa operatie. refacere rapida
ei, avem noi si echipa mai mare, dar asta nu e chiar game de ala, ne ducem ca au fost gratis biletele si asa pot vedea si eu cata rabdare are philip, daca se plictiseste plecam sa nu stresam lumea pe-acolo. vor avea mascote asa ca sper sa-l amuze alea. a, si cheerleaders :)

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Bai nenica, unde e ocebine?? Nu imi place forumu' fara ea, imi trebuie cineva care sa exprime exact ideile mele atunci cand mie mi-e lene sa scriu :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Sint aicea...dar ingropata sub zapada...ma lupt sa ies din office dar altii din insorita Californie imi baga bete-n roate (daca nu ninge la ei, nu poa sa ninga si la mine, evident, nu)?...in plus fusei in vacanta ma dezmortesc mai greu...

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
Originally posted by philip

mey, de ce ma ignorati, miere tu la ce asisti?

philip&andreea

Eu sunt TA pt Financial Planning si la laboratoare ii invat pe studenti cum sa folosesca un soft de contabilitate: QuickBooks, e foarte cunoscut. Mi-a prins si mie bine sa il invat, si l-am invatat destul de bine ca de doi ani numai asta fac. Profu' nu a vrut sa mai renunte la mine, pt ca de obicei la mine in departament (Economics) se face TA numai in primul an dupa aceea treci pe Research, si eu am preferat sa le fac pe amandoua si TA si RA, pt ca ma plateste in plus.

Despre admitere ce sa spun, eu am aplicat din Romania, am dat GRE si Toefl in Bucuresti, Toefl-ul mi s-a parut usor, GRE ...greut. Scrisorile de recomandare si diplomele le-am obtinut tot acolo, nu stiu cum ar putea fi procedat cand aplica cineva de aici (la scrisorile de recomandare ma refer, daca vrei sa le ai de la profesorii din Ro).
Tu in ce domeniu ai vrea sa continui studiile? Ce ai terminat in RO?

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ocebine

Sint aicea...dar ingropata sub zapada...ma lupt sa ies din office dar altii din insorita Californie imi baga bete-n roate (daca nu ninge la ei, nu poa sa ninga si la mine, evident, nu)?...in plus fusei in vacanta ma dezmortesc mai greu...

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Uf, mi-ai luat o piatra de pe inima:)) Si noi tot cu zapada. Incalzirea globala nu ajunse la noi anul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Originally posted by liris

si totusi ... dc merg la un magazin de ochelari oare pot sa-mi masoare ei dioptriile si apoi asta e, cumpar de la ei, ce au ... ca asa mi-e scirba sa merg la medic ... btw asigurarea nu plateste oftalmologul?

Nu ai VSP de la sotul tau de la servici? Ai sint cu okii.
Mergi la Lenscrafters,il gasesti in multe malluri. Iti masoara dioptriile si iti dau ochelarii pe loc, sau lentile de contact. La cabinete trebuie sa astepti oricum 1-2 saptamini pina comanda ochelarii. Lenscrafters nu primesc insa VSP, tre sa platesti tu si apoi poti sa charge VSP-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

de fapt parca ziceai ca stai in San Jose. Du-te la Valley Fair Westfield mall, la Lenscrafters-ul de acolo

Mergi la inceput

quote:

neata gagici
urmaresc si eu din umbra subiectul cu scoala, gre-ul, diplome etc ca tare ma bate si pe mine gandul.
fetele care sunteti acum in invatamant (ca prof ori student), puteti sa ziceti si ce profil ca sa-mi fac si eu o idee, mai intreb cate ceva. merci
miere, super arati, da' tu stii ca esti frumoasa, nu te asteptai sa-ti zicem, bai da' ce naspa iti sta :)totusi nu-mi dau seama care-i culoarea, poate ca si calc meu de la munca-i cam ramolit la placa grafica.
o vineri minunata
maine imi duc baietii la meci de baschet (e prima oara cand mergem la asa ceva). va fi fain ca am primit biletele de la munca asa ca vor fi multi cunoscuti.
imi doresc sa vina vara!!!!

philip&andreea

Eu is in Materials and Biomedical Engineering si mai stiu cate ceva si despre Chemistry. Am fost Teaching Assistant la General Chemistry cand eram doctorand, iar sotul meu a terminat doctoratul in Chemistry.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

quote:

neata gagici
urmaresc si eu din umbra subiectul cu scoala, gre-ul, diplome etc ca tare ma bate si pe mine gandul.
fetele care sunteti acum in invatamant (ca prof ori student), puteti sa ziceti si ce profil ca sa-mi fac si eu o idee, mai intreb cate ceva.
philip&andreea

electrical engineering, primul an de PhD. design de antene, etc. mai am o gramda, de-ar trece mai repede timpul ca sa imi iau bmw z4-ul ala pe care il visez de o gramada de vreme...

Mergi la inceput

Nu-ti face prea multe iluzii. Eu am terminat doctoratul in 2003 si am Chevy Cavalier

Mergi la inceput