Fetele din America (100)!!!!
Raspunsuri - Pagina 18
liris spune:
pe autotrader m-am uitat. sa vad si carmax. am bagat la cap si masura de prevedere cu mecanicul. mai ales ca am un buget mic ptr masina. multumesc tuturor!
si totusi ... dc merg la un magazin de ochelari oare pot sa-mi masoare ei dioptriile si apoi asta e, cumpar de la ei, ce au ... ca asa mi-e scirba sa merg la medic ... btw asigurarea nu plateste oftalmologul?
miereamara spune:
De obicei fiecare magazin mai bun are si un cabinet. Iti masoara dioptriile si iti da o prescription. Poti sa iti faci ochelarii acolo sau poti sa mergi in alta parte. Sunt asigurari (cum este a mea, care este platita integral de universitate) care nu ofera dental si vision. Pe mine m-a costat 80 de dolari examenul si 270 ochelarii.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
philip spune:
neata gagici
urmaresc si eu din umbra subiectul cu scoala, gre-ul, diplome etc ca tare ma bate si pe mine gandul.
fetele care sunteti acum in invatamant (ca prof ori student), puteti sa ziceti si ce profil ca sa-mi fac si eu o idee, mai intreb cate ceva. merci
miere, super arati, da' tu stii ca esti frumoasa, nu te asteptai sa-ti zicem, bai da' ce naspa iti sta :)totusi nu-mi dau seama care-i culoarea, poate ca si calc meu de la munca-i cam ramolit la placa grafica.
o vineri minunata
maine imi duc baietii la meci de baschet (e prima oara cand mergem la asa ceva). va fi fain ca am primit biletele de la munca asa ca vor fi multi cunoscuti.
imi doresc sa vina vara!!!!
philip&andreea
alintaroma spune:
quote:
Originally posted by liris
pe autotrader m-am uitat. sa vad si carmax. am bagat la cap si masura de prevedere cu mecanicul. mai ales ca am un buget mic ptr masina. multumesc tuturor!
si totusi ... dc merg la un magazin de ochelari oare pot sa-mi masoare ei dioptriile si apoi asta e, cumpar de la ei, ce au ... ca asa mi-e scirba sa merg la medic ... btw asigurarea nu plateste oftalmologul?
Liris trebuie sa aveti in primul rind mare rabdare si papuci de fier
Husbandu petrecea ore pe net zi de zi cautind masini si la citi dealeri am mai umblat de mi-era greata de acum pina am gasit un deal bun. Stiu ca el si-a facut cont pe carfax si a platit ceva si apoi poti vedea pentru o perioada de timp istoricul masinilor ce te intereseaza (daca au fost accidentate si alte chestii ...)
La faza cu ochelarii e asa cum a spus Mierea ... depinde de ce asigurare medicala ai , daca ai vision inclus sau nu. Trebuie sa citesti . Mai stiam ca anumite asigurari nu acopera lentile de contact ci doar ochelari. Acum noi avem vision la asigurarea noastra si dreptul la o pereche de ochelari pe an, dar eu nu am probleme ci doar husbandul e biciclist
Mirela multa sanatate va dorim!
Iar tu Irinuco (pot sa-ti spun asa?) te cam alinti vorba lui Philip .... ca tot frumoasa ai ramas si ai ramine chiar daca te-ai rade in cap .... ceea ce eu nu pot spune despre mine .... deja sunt invidioasa
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
CRISMIR spune:
MIEREAMARA,CORINA,RAMONA,ALINTAROMA,va multumim fetelor!
ANDREEA,wauuuuuuuu,meci de baschet..si eu ma rog de barbat sa ne duca,da el cica e prea mic Robert si nu rezista...sa ne povestesti cum a fost..eu ador baschetul..cine joaca,aveti echipa tare in zona?
MIEREAMARA,foarte frumoase poze ai...iar cu freza noua iti sta super...culoarea nici eu nu am prea vazut-o..frumusica tare!!!
si numai bine la toata lumea!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
Ramona J spune:
M-ati facut curioasa, dar computerul meu se blocheaza cind apas pe albumul lui Miere! Shucks!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
alintaroma spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
M-ati facut curioasa, dar computerul meu se blocheaza cind apas pe albumul lui Miere! Shucks!
Ramona .... first iti trebuie un calculatorist ca nu-i normal ce ti se intimpla ... stiu ca te-ai mai plins de problema asta ...
Iar second nu ai ce vedea mare lucru decit o frumusete de fata
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
miereamara spune:
Fetelor, multumesc. Eu nu ma plangeam...doar ca nu sunt obisnuita deloc cu parul scurt, sunt ani de zile, de cand nu am mai avut parula asa de scurt. Culoarea este un saten inchis pe care mi-a facut suvite roscate foarte foare subtiri. Nu stiu ce o sa fac cand o sa ma mut din Gainesville, fara tanti asta care ma tunde, e nemaipomenita, am zis ca o iau cu mine cand plec.
O faza foarte nostima, m-am dus la scoala sa imi tin laboratorul si profu trece pe langa mine bine mersi, nu ma recunoaste, ma duc mai aproape, si cand se intoarce brusc, da cu ochii de mine si ii scapa un Hollyyyy Shit!!! in fata la 120 de studenti si dupa aceea imi spune ca a crezut ca i-au trimis astia alt teaching assistant!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Ramona J spune:
Asa e, mi-ar trebui un calculatorist. E tot mai amarit computerul asta, odata ma lasa balta! Il abuzam, saracutul de el.