Fetele din America (100)!!!!
Raspunsuri - Pagina 16
corinadana spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Cred ca va trebui sa trimiti intii toate actele cu nte (diplome, foi matricole) pentru evaluare la o institutie care se ocupa cu asa ceva (gen IERF.org sau wes) si abia apoi sa duci/trimiti transcripturile evaluate la universitate. Unele univ. evalueaza chiar ele, dar cele mai multe cer sa fie deja evaluate de catre institutii acreditate.
Simina ptr TOEFL? Pup!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
blackpanterro spune:
Fetele daca cineva din voi lucreaza in programming Microsoft ofera gratuit Visual Studio 2008 Pro, Server 2003, Visual Web Expressions, SQL Server 2005 si XNA Game Studio 2.0 cu conditia sa fiti studente.
Linkul e aici https://downloads.channel8.msdn.com/Default.aspx
iar daca univ la care mereti nu se afla pe lista puteti sa descarcati de aici
www.journeyed.com/itemDetail.asp?itmNo=11111726&sSrcCode=MSTOOLS" target="_blank">http://www.journeyed.com/itemDetail.asp?itmNo=11111726&sSrcCode=MSTOOLS
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
corinadana spune:
Andradaaaaaaaaaa! sper ca sunteti ok!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
BiancaM spune:
Cum s-a zis mai sus, toefl, e mult mai usor decat gre. Eu le-am dat pe amandoua, pe vremea cand am aplicat aici la scoala.
Pentru T, nu e dificil sa te pregatesti singura, iti trebuie carti, cd-uri cu modele de teste, dar alea le gasesti peste tot prin librarii. Cel mai greu mi s-a parut partea unde trebuie sa compui un eseu in care sa argumentezi o chestie data de ei.
La G in schimb, a fost crunt, trebuie sa stii o gramada de cuvinte cu sinonime, antonime, unelele nici nu auzisem de ele. La asta cel mai mult mi-a placut partea de mate(de, am terminat mate-fizica acasa).La fel si asta are parte de eseu.
Si ultima veste pentru noi, la vara ne mutam la New York. Barbatu-meu a primit pozitie de post-doc la Columbia Univ. in NY. Ma ia cu fiori cand ma gandesc ce ma asteapta, cu mutatul, cu aranjatul iar, si cu Amalia, sper sa se obisnuiasca in noua locatie repede.....
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
adriana_m spune:
Multumesc mult de raspunsuri. Am gasit carti de teofl la librarie. Acum pe site-ul facultatii scrie ca nu e nevoie sa gre. Bine ar fi sa fie asa. Si pe mine ma streseaza partea cu eseul ca nu ma prea am.
Mai am o intrebare: cand trimiti actele traduse la evaluare trebuie foaia matricola si diploma de licenta? Ca astia pe aici zic ca ei nu au licenta asa ca ma gandeam ca nu trebe nici in cazul meu diploma de licenta. Deci trebe amandoua la evaluare sau doar foaia matricola?
Si cei de la evaluare le trimit acasa sau direct la universitate? Sau trimit acasa in plic inchis si tu nu ai voie sa il deschizi(ceea ce mi se pare o prostie pt ca eu de unde sa stiu daca am punctajul mai mare de 3.00 cum cer cei de la universitate).
CRISMIR spune:
fetelor!
Am trecut si noi cu bine de operatie...ieri la 12 ,la pranz ,am fost acasa..a durat foarte putin operatia si a mers totul ok...acum se simte bine puiul meu,a papat azi supica si a baut sucuri multe...il doare si e putin ragusit,nu prea vrea sa vorbeasca de frica ca-l deranjeaza...va multumesc la toate cele care v-ati gandit la noi!
la toata lumea,sa auzim numai de bine!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
liris spune:
eu GRE-ul l-am dat in ianuarie 2000 parca. ce m-a ucis pe mine a fost partea de "analytical". problemele alea de logica pe care trebuia sa le faci repede repede.
ptr partea de eseu (TOEFL) fa rost de subiecte. sunt multe dar gindeste-te la cite o poveste ptr fiecare si apoi scrie lainspiratie. erau niste reguli: introducere, argumentare .... nu mai stiu. nu trebuie sa fi shakespeare ci doar coerent, sa scrii cu logica pe topic si cit mai corect.
fetelor:
vrea sa-mi comand niste lentile de contact si pe site-ul respectiv vor numarul prescription-ului. trebuie sa merg la oftalmolog mai intii. eu in olanda verificam dioptriile la magazn, erau tehnicienii aia pregatiti si cu aparate sa masoare ce era de masurat ... si eu stiu acum cit ar trebui sa am dar se pare ca nu e de nici un ajutor.
ce site e cel mai minunat sa-mi cumpar si eu o masina (used). vreau un ww, audi sau volvo, am limita de bani pe la 8000 (inainte de taxe si fee-uri) si sa fie din 2001 incoace?
multumesc !
multumesc!
miereamara spune:
Crismir,sanatate baietelului si recuperare cat mai usoara!
Liris, acum nu se mai da analytical, se dau doua eseuri in care tb sa-ti argumentezi ideile (pe niste teme prestabilite, dar mai greu ca la Toefl).
Am fost si eu la oftalmolog aici, am platit 80 de dolari consultatia pt ochelari, pt lentile de contact am inteles ca este 130 de dolari (si nu am insurance pt vision)
Site de masini.....hmmm..sunt destule,
http://autotrader.autos.msn.com/
... dar te-as sfatui sa te duci la un dealer. Eu mi-am luat un Infiniti G20 din 2000 cu 4500 de dolari de la dealer, in stare exceptionala masina, am dus-o inainte la mecanic...pt ca era cat pe ce sa imi iau o teapa cu o masina de pe craigslist, un pontiac care costa 3000, iar cand am dus-o la mecanic, mi-a spus ca ar fi trebuit sa mai bag 3000 in ea, pt ca motorul era varza. Neaparat daca iti iei de la private sa o duci la mecanic inainte (e valabil si pt dealer). Eu nu mai condusesem niciodata inainte, am doar 100 de mile la bord, dar imi place la nebunie, ma fatai toata ziua prin oras, numai de dragul de a conduce...
Edit. Mi-am tuns pleata....am fost ieri la coafor si am vrut sa imi schimb culoarea, eu fiind vopsita neagra...foarte greu iese culoarea asta din par. M-a decolorat stilista, dar imi ramasese destul negru, cam 15 cm, mai ales la varfuri...asa ca i-am dat mana libera sa ia din el cat voia, ca ma saturasem. Rezultatul puteti sa il vedeti in photo album.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
josefine spune:
Adriana, nu te grabi cu echivalarile. Nu spun ca strica sa le ai, dar sunt niste traduceri ale actelor, atat tot. Si te costa si nu-ti imagina ca echivalarea asta valoreaza cat diplomele lor de facultate. De-asta am scris, daca nu e prea departe, poti sa te duci la facultate, la admission office si sa intrebi ce trebuie sa faci. Sau le scrii un email. Apoi, daca iti spun ei vreo firma de echivalat pe care o prefera, atunci poti sa le echivalezi. Parerea mea e ca sunt bani dati degeaba; de obicei universitatile primesc atatea aplicatii de la studenti internationali, crezi ca toti trimit la cele 2-3 firme si asteapta traducerile alea?
Daca nu ai nevoie de GRE, te-ai scos .
Si cu notele, sigur nu se vor echivala pe scara lor, de la 1-4 sau 5, dupa caz. GPA-ul e o medie, dar weighted, in functie de mai multi factori. Pur si simplu spun ca sistemul de notare e de la 1-10 si asta e media.