Fetele din America (100)!!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Adriana, mie mi-au fost cu folos cartile din seria cracking the gre:
www.amazon.com/Cracking-2008-Graduate-Test-Prep/dp/0375766162/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=books&qid=1203535440&sr=8-1" target="_blank">aici

Sunt vreo trei firme cunoscute care fac carti pentru GRE si TOEFL. princeton review, kaplan si barron's. Te poti duce la un barnes and nobles sa vezi care ti se pare mai bine structurata. TOEFL zic eu, e mult mai usor decat GRE-ul.
Legat de note, eu as zice ca sunt importante notele din timpul facultatii, dar cred ca pana la urma depinde si de facultate. Daca e una mai slabuta, sansele sunt mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Josefine multumesc mult de adresa. NIci nu e scumpa. Ma asteptam sa fie mult mai scumpa. Nu stiam gre e mai greu decat teofl. de gre nu prea am idee ce e. La teofl stiu ca sunt probele scris, vorbit, citit si sa intelegi cand asculti anumite texte parca. Si sunt doar de engleza general. Dar la gre am inteles ca e si matematica si altele. Habar nu am. Cartile astea numai de pe internet se pot cumpara sau se gasesc si la librarii?
Facultatea e Purdue din Indiana si din cate am auzit eu nu e chiar una slabuta. Nu aveti idee cam care ar fi nota minima cu care sa fi acceptata? Sa-mi fac o idee.
Probabil ca sunt intrebari prostesti dar chiar nu prea am idee despre asta si vreau sa aflu mai multe. Multumesc

Mergi la inceput

Ba da, cartile astea se gasesc ori la Barnes and Nobles (sigur ai prin apropiere), ori la libraria facultatii.

Mergi la inceput

Super. Da avem si noi. Ce bine. Ca e mai simplu de cumparat de acolo. Merci mult de informatie. De note ai vreo idee? Eu de ex am 7.85 media pe ani si 9 la licenta. Ai idee daca as avea sanse?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

cum se da testul TOEFL/GRE? tr mers undeva sau nu?

Daca platesti cursurile ce le iei, se deduc la taxe?

Multumesc fetele!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Cred ca va trebui sa trimiti intii toate actele cu nte (diplome, foi matricole) pentru evaluare la o institutie care se ocupa cu asa ceva (gen IERF.org sau wes) si abia apoi sa duci/trimiti transcripturile evaluate la universitate. Unele univ. evalueaza chiar ele, dar cele mai multe cer sa fie deja evaluate de catre institutii acreditate.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adriana_m

Super. Da avem si noi. Ce bine. Ca e mai simplu de cumparat de acolo. Merci mult de informatie. De note ai vreo idee? Eu de ex am 7.85 media pe ani si 9 la licenta. Ai idee daca as avea sanse?

Nu imi dau seama. Cred ca ruxij ar fi mai avizata sa iti spuna cum e cu notele.
Tu poti sa te duci sa intrebi la admission office, vezi ce iti zic. Nu te apuca sa iti echivalezi actele la firme, inca, numai daca iti spun ei. Daca sunt traduse, de obicei e suficient.

Mergi la inceput

Atunci inseamna ca mai am mult de asteptat pana sa aflu daca ma primesc sau nu cu notele mele.
Pt gre si teofl trebuie sa faci cursuri sau se poate invata si singur. Eu chiar as vrea singura sa invat dar oare se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Cu un simplu telefon dat la admissions poti afla exact ce si unde trebuie echivalat. De obicei dureaza mai putin de 5 minute (cu tot cu asteptat). Avind in vedere ca dureaza echivalarea, mai bine sa te apuci din timp.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetele, stie careva ce e cu Andrada? Ca nu am mai vazut-o de mult pe la nici un subiect si ea era mereu prezenta pe aici la americance. Sper sa fie ok.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput