*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (143)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici ... de ce imi spune liypieul ca bitzi are 4 saptamani?? joi abia face o luna!!! ma enerveaza tickerul asta ..

virgo bitzi a mea doarme in body si salopeta si on infas cu un scutec de finet .. in camera sunt cam 24-25 grade .. eu n-as vrea sa fie asa cald dar camera e ff calduroasa si temperatura asta e cu caloriferul inchis! cat despre schimbat nu neaparat pampers .. a mea urla ca din gura de sarpe .. ii mai infig suzeta dar o scuipa, ii mai dau mana ei sa si*i molfane .. dar tot urla .. nu stiu cand o sta si ea frumos la schimbat pampers si imbracat .. cred ca se face stripteuza .. ii place sa stea eu "dansa" naked ..

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Godzila

raluca,38+,Sonia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

buna dimineata

godzila , la multi ani , sa fii fericita alaturi de toti dragi tie !!!

gabrita , tinem pumnii...am o presimtire ca o sa dureze foarte putin !!!

Matei

POZE
DRAGOSTEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti Godzila !

Nastere usoara Gabi !

Lala imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa incercari
Sfatul meu este sa te adresezi cat mai curand unui avocat. Faptul ca ai parasit domiciliul este un lucru pe care el il poate folosi imptriva ta, Ar trebui sa-i faci plangere la politie pentru agresiune, sa ai martori care sa poata spuna in instanta ca erati in pericol atat tu cat si bebe.
Intradevar copilul este incredintat mamei de cele mai multe ori insa din pacate NU este o regula generala. Daca tatal poate dovedi ca nu il poti intretine in conditii optime instanta il poate incredinta lui chiar sugar fiind in cazul in care tu nu faci dovada clara a agresiunii si violentei.
Nicio incredintare de minor nu este un identica cu alta. Veti fi anchetati de Autoritatea tutelara, va fi cuvantul tau si martorii tai contra cuvantului lui si martorii lui.

Este foarte adevarat ca fiind bebe atat de micuta vei avea o prioritate in ochii judecatorului dar aceasta prioritate nu este sustinuta legal prin vreun text de lege ci este subiectiva si lasata la latitudinea judecatorului si a Autoritatii tutelare.

De aceea te sfatuiesc sa iei legatura cat mai urgent cu un avocat specializat in dreptul familiei.

Multa bafta si tarie

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

am intrat acum rapid, ieri nu mi-a mers windowsu', sunt cu ochii pe tel astept vesti de la gabritza!!

pup toata lumea, si mai ales Lala20, ma bucur ca ai fost tare si ai plecat, iar pentru bruta am pe aici o , sa nu-mi iasa vreodata in cale!!

revin cu vesti

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)

www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

LA MULTI ANI GODZILA!!!

GABI, NASTERE USOARA!!!

Am trimis pozici noi in contul zuzelor!

mami de Ozi si Tudorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

godzila, la multi ani si sa ti se indeplineasca toate visele!
gabrittza, nastere usoara, doamne-ajuta sa fie totul bine!!!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

acum am dilatatie 4, membrane intacte
mesaj de la gabritza la 11:21

GABI !!!

si godzilla (uff, ce ciudat suna...)

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)

www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

am avut din nou o noapte interesanta, in care am incercat sa descifrez tainele plansului provocat de colicei...cand il apuca, urla si cu sanul in gura. alteori se contorsioneaza si trage de cap in toate directiile, cu sanul in gura, evident, iar eu dau, la randul meu, din cap in toate directiile, de durere. cand il apuca, bruscheaza sanul in ultimul hal, de nu stiu daca sa imi fie mai mila de el sau de mine. :-)

m-am gandit, desigur, si ca plange si trage de san pt ca nu ii ajunge suficient lapte in botic. da' nu cred ca e asa pt ca, uneori, il apuca scanceala cu gura plina (si e plina, nene), inghite des si, nu in ultimul rand, tipetele si trasul se brodesc cu niste zgomote dubioase care vin dinspre burtica lui. mai sunt bebei care fac asa? adica sunt sigura ca mai sunt, dar, pliz, care mai patiti d'astea cu ei, imi spuneti si mie cum procedati?

ellenutz, virgo, al meu e chiar fericit la schimbat si la baie. parca se relaxeaza brusc cand incep sa ii desfac capsele. chiar daca pana atunci a plans. hm!

mi-e somn de pic si ma pregateam sa ma culc cand m-a sunat soacra ca vine pe aici sa vada cupilul si sa faca un compot. asa ca...mai asteapta, irino, cu odihna, ca nu e asa importanta. :-))))

pup toate zuzele si clontzopeii, o zi cat mai frumoasa va doresc!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

HAI GABRITZA!! INCA UN PIC!

Anca D. cu bebe

Calin Alexandru

http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

http://www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A

Mergi la inceput