*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (143)*
Raspunsuri - Pagina 2
honey79 spune:
GABI nastere rapida si usoara,scumpa.
Tine-ne la curent... cine-i zuzica ta pereche????
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
38+ sapt
Vali
AMR : less than 2 WEEKS !!!
gabrittza spune:
docdecap e zuza pereche dar mai am ai alte nr de tel.o sa va tin la curent!
gabrittza 40sapt+Daria Maria
AMR ... nu se stie!
gabrittza spune:
offf,nu am plecat inca la spital.contractiile s-au reglat la 10 min fix dureaza cam un minut.astept sa vina sotu de la servici si am fugit la spital!saracu sot a plecat la 5.30 de acasa si acum se intoarce!
gabrittza 40sapt+Daria Maria
AMR ... nu se stie!
rlc_sandor spune:
Honey,cum atai cu moralu'?.....mi-am adus aminte de morcovii tai ca am inceput si eu sa fac cunostinta cu ei
oricum totul va fi bine dar no....
raluca,38+,Sonia Andreea
Ellenuta spune:
GODZILA, LA MULTI MULTI ANI! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ellenuta spune:
gabritzza, nu degeaba faceam eu galerie aseara!! nastere usoara si bebe sanatos!!! si mai ales .. sa ai parte de conditii bune la elias!
si sa punem majoretele la treaba .. nu?
GABRITZZA, GABRITZZA, GABRITZZA, GABRITZZA!
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
virgo spune:
Fetelor , am si eu o intrebare : cat de imbracat tre' sa doarma copilul ? Ca eu l-am tinut cam la extreme in ultima perioada si as vrea sa gasesc o cale de mijloc . Azi noapte a dormit la 20 de grade cu plosca electrica - stati linistita ca o INCALZESC elctric doar , nu sta ea in priza langa bebe ! - in hainute de bumbac si cu sac de dormit tot din bumbac deasupra , dar i-a fost frig si s-a trezit pe la 3 . L-am luat cu mine-n pat si ... pana dimineata a transpirat ! Rau de tot , spatele era complet ud . L-am bagat la baie , uscat bine , imbracat curat si pus in sac de dormit din poliester - ala de fapt e pentru maxi-cosi . Acum doarme dus si nu mai sughita sau stranuta .
Alta problema : cum sa-l fac sa nu mai urle disperat cand il schimb !? Am inteles eu ca nu-i place scutecul , are niste benzi elastice care probabil ca il zgarie , dar m-am uitat la toate marcile si toate au chestie dintr-aia ! Nici dezbracat nu-i convine deloc , desi dureaza cateva minute , ca eu ma misc repede sa nu-l chinui .
Azi mergem pentru un test de auz . Apropo , si bebeii vostri tresar la zgomote ? Al meu mai-mai ca sare din scutec cand mai cade ceva prin casa .
Pupici la bbei !
Ellenuta spune:
neata,
noi am avut o noapte mai linistita .. dar nu cum a fost pana acum .. adica s--a trezit pe la 1.30, a stat treaza pana aproape de 3, apoi iar la 5.30, a adormit imediat dupa supt si apoi aproape de 8 .. ce boierie era pana acum ... dormea de la 22.30 pana pe la 2-3, papa vreo 20 min, apoi iar somn pana pe la 8 ... mai m-oi intalni eu cu programul asta?? Doamne ajuta!
virgo si a mea tresare .. nu stiu daca de la zgomote dar tresare .. mai ma rastesc la ea ca adorame la san si imediat da din manute si face niste ochi cat cepele! la ce varsta se face testul de auz??
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
virgo spune:
Testul de auz se face in a doua saptamana de viata . Nu stiu exact in ce consta , dar cica dureaza mai putin de 10 minute cu totul .
Ia sa ma duc sa vad daca n-a transpirat din nou ...