*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (143)*
Raspunsuri - Pagina 10
stancutza spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
alina, gratiela, lala ce norocoase sunteti .. off .. nu stiu cum sa fac sa doarma si bitzi legat ziua ..
Elena de Eva Maria
Ellenuta, Eva se satura la o masa? Intreb asta pt ca am observat ca si Sofia mea este maraita atunci cand nu se satura, chiar daca ea a dormit la san. Daca insa papa bine din amandoi la o masa, pana "cade lata", sunt sanse mari sa doarma 3-4 ore legat.
Stiu ca Eva ta e mai mare decat Sofia, si parca problemele astea au inceput mai recent?
Nu pretind ca stiu prea multe, dar mie pediatra mi-a spus ca, daca adoarme la san fara sa-l fi "terminat"- stii ca adoarme cand are pauze mai mari de 30 secunde intre miscarile de supt - sa o trezesc indesand-o cu nasucul in pieptul meu. Iar dupa primul san, obligatoriu facuta sa eructeze inainte de a o muta la al doilea! Mie imi iese bine "burpuitul", cum ii spunem noi - cu metoda Ceskai.
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
alinaatudor spune:
alina023..sa incerce sa sune la ambulatoriu spital universitar si ii da info..cred ca poate veni cu trim si o face gratis..
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
alina023 spune:
Alina
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
alinaatudor spune:
Fetelor...existe vreun bebe care desi nu doarme..sta in patut cuminte? Pe mine ma ameninta maicamea ca daca o tin in brate asa o sa stea mereu si nu o sa mai pot face nimik...pai daca plange ce sa fac..sincer..nu pot decat cateva min de forta majora sa o las ...sa planga..voi cum procedati..ca noi incepem sa avem mult momentr de veghe si chiar nu stiu cum sa procedez.
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
greta4you spune:
...buna fetelor....
..intr-un final am reusit si noi sa va mai scriem...in primul rand:Felicitari proaspetelor mamici..sa le traiasca clopotzeii..sa fie sanatosi si mancaciosi...iar mamicilor refacere rapida ..si multa rabdare...
...despre noi pot spune ca suntem bine...cam prost stam cu timpul...ca acum am crescut si nu mai dormim atat de mult...avem deja 4200g...bubitele au inceput sa treaca...suntem mancacioase si...asa cum a zis cineva aici...si noi "descantam "mai intai sanul si pe urma papam...
...burtica nu ne prea doare...ca nu plangem si suntem cumintele....suntem din ce in ce mai atente si mai active
...in rest toate bune si frumoase...de abia asteptam sa se incalzeasca afara ca sa stam mai mult...
...va pupam si sa auzim doar de bine..
Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
Povestea nasterii
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by alinaatudor
Fetelor...existe vreun bebe care desi nu doarme..sta in patut cuminte? Pe mine ma ameninta maicamea ca daca o tin in brate asa o sa stea mereu si nu o sa mai pot face nimik...pai daca plange ce sa fac..sincer..nu pot decat cateva min de forta majora sa o las ...sa planga..voi cum procedati..ca noi incepem sa avem mult momentr de veghe si chiar nu stiu cum sa procedez.
Alina si Stefania
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
Pana acum o saptamana nici Andrei nu accepta sa stea treaz singur pe undeva. Insa de cand a inceput sa focalizeze bine sta si in pat si in scoica si in leagan si se uita pentru aprox 10 min la jucarii sau asculta muzica caruselului sau a leaganului.
Din zi in zi vad ca intervalul asta se mareste cam cu cate un minut.
Totul este sa il pui sa stea cand este satul, schimbat si fara disconforturi evidente.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
alina023 spune:
Alina, Ana sta cuminte in patut si daca nu doarme. Asta daca sunt indeplinite urmatoarele conditii: sa fie satula, sa fie curata, sa fie odihnita (pana acum plangea si eu nu intelegeam de ce, dar ea era doar obosita). Daca toate astea sunt ok...sta si priveste ursuletii de la patut, caruselul de deasupra, croseteaza (se joaca cu manutele), gangureste si rade de una singura.
La Luca nu am avut parte de asa ceva. Cu el trebuia sa stau in permanenta cand era treaz, sa-i fac program artistic, sa-l plimb, legan etc.
Da, cred ca are foarte mare importanta cum il inveti pe bebe. Incet, incet, fara sa o lasi sa planga prea mult. Doar atat cat sa se derpinda cu lipsa ta de langa ea. Pentru ca nici eu nu o las pe Ana prea mult singura. 10-15 minute, apoi merg pe la ea, mai schimbam doua vorbe, trei cuvinte, plec iar, revin, de multe ori o gasesc adormita dupa cateva drumuri de-astea.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Anca.Diana spune:
Stancutza! sofia si calin sunt nascuti in aceeasi zi! ce frumos! multe saptamani inainte va uram! azi am facut 3!
sofia e o frumusete de fata!
Anca D. cu bebe
Calin Alexandru (21.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
http://www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A
Anca.Diana spune:
quote:
Originally posted by irinouka
ufff, vorbresti de lucruri sfinte, diana...mare...soare...
nu cred ca pup litoral anul asta. adica nu imi dau seama cu as putea. n-as vrea sa duc cupilul pe plaja, mi se pare prea mic pt atata soare si caldura. ta-su inca spera, se vede la vama veche, cu multe beri in jur si cu mine si bebe sub o umbrela mare. iar cand ii spun ca e dus cu capul, face ochii mari si rotunzi.
voi aveti vreun plan de evadare intr-acolo?
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka eu visez visez. nici nu am avut curajul sa intreb pediatra daca am vreo sansa sa mergem la mare. eu sper ca poate in septembrie cand bebe va avea 8 luni si soarele va fi mai moale... poate poate.. daca nu, il plasez la mama un weekend si dau eu o fuga. nu pot fara mare.
Anca D. cu bebe
Calin Alexandru (21.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
http://www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A
Ellenuta spune:
stancutza pai asta mica adorme bustean cu tzitzi in gura .. nu se mai trezeste neam .. acum imi dau seama ca nu doarme legat din cauza ca nu se satura ... off .. eu nu o pun la ambii sani .. caci curge valuri si din unul , dar daca ea adorame ce sa fac ..
off .. .. ca nu mai pot sa fac nimik in casa .. stau si o pazesc pe pitika ..
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII