Casnicute sexy (161)
Raspunsuri - Pagina 4
monica-elizabet spune:
salutare sexoaselor,
azi avusei nitica treaba si pe la mine pe-acasa si acolo s-a jucat alex la pc si nu am putut sta de vorba pe-aici, ruxi a cantat incontinuu la pian asa ca am plecat de-acolo cu creierii facuti permanent
acum sunt in placintareala fac o placintica cu branza de vaci si stafie, facui si o ciorbitza, fusei pe-afara...asa ca nu va mint ca nu merge netul...aseara mi se intrerupea din 2-3 dar mama zice ca in general asa face duminica seara..c.are o fi cauza...nu stiu...
va puuuuuuuup pe toate si revin
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
doinabita spune:
monica, spor la facut placinte, sa ne arunci si noua una cu prastia.
Liana de fluieri mai?
Mai iar am o veste buna, a avut Dana examenul la franceza azi...a luat iar 10!!!!!!!!!!!!!!!!mai are doua examene si scapa fata de tura asta de sesiune.Sunt bucuroasa mai....
Eu o sa fac ceva sa mancam , comanda e de la Dan :ficatei de pasare cu mujdei de usturoi.Revin.
Doina Bita
Liana30 spune:
fac io galagie
doina pai assa ma pusa miha ca ea nu stie
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
doinabita spune:
Liana , de ce nu stie? hai sa o invatam!!!Noi am mancat , acum ne uitam la un film la tv.Voi ce faceti?
Doina Bita
Liana30 spune:
doina si io tot ficatei mancai da cu cartofi.
mihaaaaaaaa vino fata ca te invata doina sa fluieri
sexoaselorrrrrr pe unde umblati?
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Danelutza spune:
monica-elizabet spune:
iote va servesc cu placintica cu branza si stafide
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
Danelutzo, aparusi?
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Danelutza spune:
La multi ani, Stefi !
Georgi sa va traiasca zimbareata, sa fie sanatoasa, norocoasa si... si sa-i faceti pereche cit mai repejor.
La multi ani, surioara de Liana !
Monica aparui, dar sint obosita, am ajuns aseara, astazi am muncit toata ziua, bagat rufe la spalat si gaini, iepuri de "dihocat" si bagat la congelator, iar dupa amiaza mi-am petrecut-o cu curatatul matelor de la porc , asa ca voi face cit de curind chisca , cuscra stie ce e , la tine in zona nu stiu cum se cheama.
Mai fetelor, v-am povestit ca Isabella cind vede ca fac reclama la pampersi pentru bebe, spune ca sint pentru mami , m-a pindit cind aveam rusi si vazind ce pun in chiloti, s-a gindit ca aia, pampersii, sint pentru "chilotei a mami"