Casnicute sexy (161)
Raspunsuri - Pagina 3
georgi75 spune:
Neatza.
Mai fac si io o calda.Croissante de la miki nu mai cautati ca le-am papat io pe toate
Sar'na de complimente la adresa Stefaniei.E frumusica mey ca-i a mea.Si daca ziceti ca-i urata io nu va creeeed.Parul i-a crescut si e cateodata un calvar pt mine desi ea sta saracutza s-o motzez cum vreau eu
O zi si o saptamana faina sa aveti
atelocin74 spune:
georgico...multam de reteta ,dupa masa am sa o si fac,
asa ca te invit la Alba ca zapada , ia-o si pe Liana ca o sa-ti fie mai usor.
Madyna, bine ai venit la sexoase !!!
pe .
gyongyi
mariussimiuc spune:
Helau!
Miki,multumesc de Inka si de firimiturile de croisante. Georgica fu fata buna si macar atat a lasat.
De azi am inceput curatenia. Ma rog sa fie totul gata pana la sfarsitul saptamanii.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Liana30 spune:
'neatza!!
o cafea si pt mine mai este?
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
georgi75 spune:
Nu mai e ca tie nu ti-am facut .Lasa ca vin si te iau acum si mergem sa papam prajitura la atelocin
Madyn ca de fiecare data cand am postat am uitat sa-ti urez bun venit la sexoase casnicoase focoase nebunoase gospodinoase opriti-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ......
Cuscra treci la apel ca vaz ca te-ai trezit
georgi75 spune:
Sa va zic ultima perla a Stefaniei?
Saptamana trecuta eram prin bucatarie faceam foile pt praji.Ea, normal, dupa fundul meu pe-acolo cu mana prin faina...La un moment dat varsa faina si o cert.Pleaca din bucatarie se duce pe canapea in sufragerie, pune mainile in san ca babutzele si incepe sa planga: "Mami... ca o sa-mi rupi inima sa stii " Am incremenit
Nu va mai zic...de ziua ei cand auzea interfonul se posta langa usa: "Ia sa vedem mami cine vine si ce cadou imi aduce "
Iar cand vede pe mustatzea ca ma mai pupa: Ce faceti?Voi va iubiti?"
Of of...mai mai...ca nu mai pot sa fac nik prin casa de ea....
Alooooooooooooooo....trezirea!Ce-i aici?Bar de negri?
Miho taci ca mai pitii 2 croissante ia si tu unul .Sa ai spor la trebi
Mai fac o . Nu simtiti mirosul?
mariussimiuc spune:
Pana am venit eu cre ca s-a uscat croisant-ul.
Georgi,bafta la scoala!
Leano,papi prajituri? Esti cu gura plina?Fluiera!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
doinabita spune:
Buna fetelor!saru mana de cafea!Eu am facut curatenie la bucatarie ca dupa atata gateala de zilele trecute...era necesar...Voi ce faceti?
Eu am bagat masina sa spele si o sa fac focul la soba.Va puppppppp!!!
Doina Bita
Liana30 spune:
imi facui singura cafea na!!!
da mihaaaaaa fluier na..fiu..fiu..fiu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!