Casnicute sexy (161)
Raspunsuri - Pagina 15
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
eu am intrat in bucatarie la experimentare
Ce?Ce?Sau esti superstitioasa si nu zici?
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
doinabita spune:

buna!
Eu ieri nu am putut sa scriu nimic...se bloca calculatorul...nu i-am facut nimic...azi vad ca merge.Nu am nouatati decat ...cared ca ma ia o raceala.
Georgi , da a zis bine fata ce a zis, cum sa doarma sora ta singura?ca nu e bine!
Monica ce bucataresti?
Liana, ce limba vorbesti acolo?
Miha , cine a a venit? tata?
Va pup!merg sa incalzesc mancarea ca ne e foame si mie si lui Dan.
Voi ce mai gatiti?eu am termintat lista de repetare la mancare...nu mai stiu ce sa mai fac....

Doina Bita
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Bimilit
sau cu multa frisca
eu zic frisca s-o pastreze pentru dupa ce s-or culca copiii.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Danelutza spune:
ziua buna la voi, de pe aici de pe la noi 
N-am citit aproape nimic din ce-ati scris, azi am fost la doctor sa ma reumatologeasca
. Concluzia: trimitere sa fac ecografie sa vada ce am la umeri si o alta trimitere la un chirurg sa vada daca nu am nevoie de operatie la deget ca sa se indrepte
, cica nu-i rupt osul, dar s-ar putea sa fie rupte ligamentele
, iar eu va trebui sa decid daca ma operez sau ramin asa strimba
. Cu chirurgul am intilnire pe 25 februarie, la ecografie astept sa ma sune peste vreo trei zile, apoi la inceputul lui martie merg iar la reumatologie. Atunci va vedea ce terapie/tratament voi face, posibil sa-mi faca la umeri injectabil cu cortizon
, iar terapia va fi saptamini posibil luni. Gata, v-am innebunit, ma duc in durerea mea sa mai fac cite ceva prin casa. Sa nu ma dati disparuta, sint pe aici, am o stare de kko, asta in afara durerilor de miini
, fapt pentru care am intrat puternic si in copil si in barbat
.

doinabita spune:
Danelutza, offffffffff, cate probleme ...dar de ce asa de tarzii programarile?mai repede nu se poate?

Pana la urma , cu ce ai facut inimioarele Monica? ciocolata sau frisca?
Doina Bita
Liana30 spune:
monicoo cautai da nu gasii nimik decat neste fursecuri..daca crezi ca vrei iti arat..
gabitzoo gusta cred ca nu are timp sa mai intre..si parca zicea ca o opereaza pe Mara..nu stiu mai multe..
Danelutzoo te pup sa treaca toate
doina 
georgii numai termenasi de bielat?
gyongyi tu ce faci?
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
monica-elizabet spune:
uite asa am facut Inimioarele si-s f dezamagita de ce mi-a iesit 
blat roz(facut cu bundinca) asta a iesit f bun si pufos...crema am vrut sa fie crema de la prajitura fina cu iaurt si capsuni(stiti aia cu gelatina, iaurt, etc) asta a iesit cam gelatinoasa
si ma tot gandeam eu cum sa ornez...si aveam un spray de frisca si ma pune....sa pun din aia...in jurul capsunii...nu va zic ca in maxim 5 min se lasase toata...
maine am sa bat alta frisca si am sa le ornez din nou
danelutza
si ai grija de tine
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Liana30 spune:
monicoo daca esti asa dezamagita da'le inco ca le manc io asa cum sunt
pleostite![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
monica-elizabet spune:
hai ca te astept Liana 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
Monica,eu ti-am zis sa pastrezi tubul de frisca pentru diseara...
Frisca asta de la tub nu tine...Nu fi suparata,le mai ornezi o data maine inainte de servire. ![]()
Eu mai aveam albusurile de la tortul de ieri,pe care nu voiam sa le arunc,asa ca am "plagiat" un pic prajitura Sumeghi.
In blat in loc de nuca am pus nuca de cocos,iar deasupra am facut o ciocolata de casa,dar subtire,sa o pot intinde.Nu stiu ce-a iesit,ca n-am gustat-o inca. Oricum,una peste alta,sotul meu nu e amator de cocos,asa ca va avea o supriza,neplacuta ce-i drept. 
Cuscra,sanatate multa si nu mai fi suparici!
Capul sus si cheptul de oras inainte! ![]()