Casnicute sexy (161)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

deh miho...tu sti mai bine ce se face cu tubul de frisca si nu te-am ascultat sa zbiel la nenea
pai si nu ne-arati si noua prajiturica plagiata?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

Acus acus o fac fotomodel

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

mmmm...monica...deci maine trec pe la tine?nu de alta, dar trebuie sa testeze cineva inimioarele...si ma ofer io voluntar!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Mergem la baita si revin! Si cu poze! Prajitura e super buna ca i-am facut degustarea,numa' barbata-miu asa cum ma si asteptam dealfel n-a fost incantat,ba mai mult s-a suparat cu cu tot ca fac prajituri numa pentru mine.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Am vazut inimioarele!arata bine, ce daca s-a pleostit nitel frisca...maine pui alta si e OK!!!da-ne si nouaaaaaaaa
Monicaaaaaaaaaaa!!!!
Moha, abia astept sa vad si prajitura ta!mai bine da-i sotului alt cadou...prajitura nu vrea? atunci ...altceva, cadou!!!
Liana , tu ce cadou ii dai lui grasu maine?
Danelutza, unde esti?
Georgi?
Bianca?
Eu nu ii dau cadou lui Gicu maine!!!nu vleau si gata!!!!
la toate fetele pupici!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

Uite si poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA,super prajitura..mie imi place mult cocosul,pot venii si eu la tine?

MONICUTZA,mei lasa ca arata super inimioarele,vorba fetelor,mai bagi maine o tura de frisca si gata...stiu ca am patit si eu cu frisca de la tub,se inmoaie!... de reteta,am s afac si eu,sunt fun placinte cu branza,in general patiserie

HAPPY VALENTINE'S DAY!

la toata gasca si sa aveti o zi frumoasa!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Buna si La multi ani! indragostitelor

va servesc cu o cafelutza

...azi m-am trezit iar cu noaptea-n cap...nu-sh ce-am...cadn abia adorm tarziu in noapte cand ma trezesc super matinal...deh batranetea asta

gabiiiii...zau ca te astept...azi le astept pe fetele din rahova si pe mamicile de nov -dec pe la mine dar nu numai...asa ca daca poti pliz da un semn cat de mic sa-ti dau adresa ok?
este valabil pentru toate fetele daca aveti drum prin buc va astept nu numai azi ci oricand
va multumesc ca ma sustineti si ma incurajati ref frisca de pe inimioare...
Miho, prajiturica ta arata f bine...uluto auzi tu sa superi ieseanu' pai chiar asa mananci singur...arunca si la mine una macar
Liana, aseara dupa o cearta cu aia de la posta luai banutii de la tine pentru emma.
Mirela cum sarbatoriti voi de fapt acolo la mama sarbatorii?
doinitza lasa draga da-i omului cadou...orice sarbatoare-i prilej de bucurie...ce daca-i sarbatoare imprumutata
eu il serbez pe valentinul meu de sf valentin cand este in calendar...azi e asa o intalneala cu fetele...un alt prilej de intalnire
Danelutza cum mai esti cu mainile?
va [ pup] pe toate revin o lecuta mai tarziu ma duc sa beau cafeaua cu mama

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza
Am dus-o pe Stefi la gradi, am bagat benzina la buburuza si acu-mi beau cafeaua cu voi.Cine mai vine?
Monica si Miha ce bine arata...
Miha cand ai timp da-mi si mie reteta la ciocolata de casa.O pot folosi sa pun peste tort asa ca si glazura?Se intareste?
Leano ce tipi fato dupa mine?Eram la scoli.Aseara n-am mai intrat ca m-am culcat la 22 eram in urma cu somnul.
Danelutza....uffff....
HAi va pe toate.Ma duc sa trag un langa cafea ca nu merge simpla.
P.S. Azi am doar 2 ore de la 12 la 14

Mergi la inceput

cuscra ce program super ai azi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput