Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(91)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Delph, da, sovaie intre cel aratat de tine si Loola Up. Exista si varianta in care poti renunta sa cumperi landoul, dar tot la 600EUR ajungi...nici Recaro nu e ieftin, ai dreptate, ar fi 394 EUR, insa nemtii mai vor inca 96 EUR pe transport, deci il duc si pe Recaro la 490...I-am trimis pe mail rezultatul cercetarilor, si raspunsurile tale, asa ca astept concluziile . Si misto rau ca sotul tau inca are apetit pentru sport ( si meseria cred ca il indeamna, nu? ), stiu ca voi chiar mergeati si impreuna la sala. Si eu am facut sport de performanta, si ce pot sa iti spun despre colegii mei de generatie ( colegi, nu colege ) este ca in afara celor care inca mai joaca la nivel inalt, restul au niste burti de bere si niste gushe de mai mare "dragul". Asa ca din punctul meu de vedere, el e de admirat ca incearca sa se intretina! Il mai preseaza si Seb

Clau, pana mai deunazi, eram viteaza: nu imi era frica decat de greutatea refacerii de dupa operatie. Acum, ca tot am timp berechet sa ma gandesc la toate minunile, mi-e frica de intepenesc de anestezie. Cand ma gandesc la acul ala in coloana mea, ma trec niste fiori de nu iti spun!!! Mai ales ca pana acum cateva saptamani, eram "antrenata" ca eu nasc natural, fara anestezie...Gata, incetez, dupa ce ca o iau eu razna, sa nu mai dau si altcuiva idei .

O astept cu nerabdare pe Naty, unul dintre motive ar fi sa imi povesteasca si cum fu la cezariana, macar o opinie la cald sa am, ca nu stiu daca te mai prind pe tine intoarsa acasa. Chiar asa, cat te tine Medlife-ul internata?

Olga 36+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna seara scumpe randunici!
Tocmai ce am facut si noi ceva poze la burtica si prin camera bebelinei. Le-am pus in albumul "burticuta de mamica- cuibusor de randunica"...

Pentru listuta datele mele: DN:14.02.1972, UM:14.06.2007, DN:11.03.2008 (cezariana) - Sp. Universitar, Dr. Tufan

Doinita 34+ Teodora-Stefania
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Halo! observ ca azi s-a batut recordul cu pag 25 :))

Azi am fost si noi la Ikea. Am spart o carutza de bani, si inca n-am luat mai nimic de pe lista ce v-o insirasem nu demult! Da am luat fotolii Poang pt mama, tata si pt mine. Bashca un cuier de hol, o masutza de sufra si chestii pt ordonat bucataria (+ hota).
A, si spre finele shopingului m-au napadit niste mame de contractii, si simteam parca scap bb pe jos!

Roxana, voi v-ati luat ceva?
multumim pt cadou!!

Ioana, multumim ca ne-ai salvat cinstea obrazului pe DC
Simo, iete ca ajungi si tu la termen!
Alice, si ati muncit numai voi, cu manutele voastre?
Floriio, ma bucur mult ca te-a linistit doctorul! da Doamne sa fie bine pana la capat!

aoleo, Livi, ai grija ca iese Iris gata impatimita de jocuri :))
Bitza, cat de bine te inteleg cu durerile! Si eu cu sciatica sunt tot asa. A, si durerile de sacru, parca se freaca os de os acolo, si mai prinde si ceva nerv. Cand ma intorc de pe o parte pe alta si cand ma ridic e greu rau!! Cat as vrea sa am un bazin de inot decent in preajma...

Luni, Ali, Delfinutz, Simonette, Doinitza, ce poze delicioase
Elara, sarumana pt pont! ma voi stradui sa vin.

Hai bre, Giani, ce mult ai lipsit!
Mussara, pup, te asteptam cu drag!
Claudia99, bine ai venit pe crengutza! Normal ca te primim!

Pana ne da Zoze vesti despre Naty, raportez si eu ca am primit un SMS tare optimist de la ea, in care zicea ca micutza deja primeste laptic- o formula speciala pt prematuri. Mai are de stat la cutiutza, si cu ceva perfuzii, dar situatia e optimista si abia asteapta sa o ia acasa.

Si nu in ultimul rand, Luny si
Miradi
La Multi Ani! Da va dea Domnu ce va doriti de bine!

Va pup, mai revin!

Tocmai mi-au instalat fotoliul cel nou randunoiul si tata, e belea de confortabil ce este!

Editez,
ca sa mai trag un pup special Pidanei, care era tare tristutza. Dana, mai zi ceva, mai varsa aici, te rog sa nu te deprimi.

Ariel, mai egzisti??? aoleo, sper ca esti bine, ca tu esti cam cu surprize!

sovi 29+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Sovi, pentru fotoliul minune!! Nu e extraordinar?!!? Te sfatuiesc sa iei si taburetul, stii cum stai cu picioarele intinse?!!? Asa stau acum, cu labutzele intinse pe taburet si cu laptop-ul in brate, asezat pe, fireste, masuta de laptop de la Ikea ! Sa il/le stapaniti sanatosi. Sper ca te-a facut sa uiti de contractiile urate!

Claudia, bine ai venit!!! Inca o ploiesteanca ! Mai era si Oanapopescu, despre care nu mai stiu nimic...imi lasase pe PM si numarul ei de telefon, PM pe care nu il mai am pentru ca mi s-au sterg automat cele vechi ( habar nu aveam, cu toate ca scrie mare ca se intampla asta...) Speer sa fie bine si ea!

Minunate vestile despre fetele noastre!! Uite acum face falcutze Iulia si le vedem si pe ele acasa!!

Ela, raporteaza cumparaturile! Vezi doar ca Sovi a fost constiincioasa !

Olga 36+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mersi de aprecieri, randunici! Clau, am luat totusi 11 kg..
Si eu tot intre Mustela si Chicco oscilez, cred ca merg pe Mustela pana la urma!..
Doinita, nastem in aceeasi zi??

LUNY, in 35+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Olgutika, si mie imi este o frica de operatie de morrr! Pana acum a fost cum a fost dar pe masura ce se apropie imi e tot mai groaza. Si mi-a zis ca o sa-mi faca anestezie generala! (eu vroiam epidurala - da' cica sa nu ma doara capul).
Cu Dumnezeu inainte si vom trece cu bine.

Doinita 34+ Teodora-Stefania
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna seara gragele mele!

clauclau multumim de felicitari si tie felicitari pentru AMR, uff se apropie!!!

mstela multumim si la voi sa va ajute DD sa fiti mari si sanatoase.

olgutzika tot plictisita?? Citeste la creme pe spate la ingrediente si care ti se pare tie mai naturala pe aceea alege-o.

simo27 felicitari pentru cele 37 de saptamani. Acum sunteti la termen.La cat mai frumoase clipe va dorim pana la marea intalnire.

bitza037 eu imi iau calculatorul cu mine :)) Va pun nasterea in direct, ce zici? :D Glumeam. Bravo pentru invingerea racelii.

luny bubu05 mi-ati facut pofta de praji. Am sa ma duc si eu la magzinul de deli (sunt europeni) sa iau prajituri bune si paine calda facuta in casa. LA romani nu ma duc ca sunt praji vechi :D.

luny la mine s-a latit si talia.....m-am facut balsoaie, vorba sotului. Tu arati super... faine pozele!!!! Eu am facut 30...asa ca...

delphin esti sigura ca esti in luna a noua??? Maiculitzaaa ce taliutza....ptiii. AAA apropos ti-am vazut matura :)))))))) Si felicitari pentru ca stii sa iti educi barbateii asa de bine. Nu ne-ar strica si noua asa niste lectii. :P

numeioana ieri am luat si noi banda sper sa o lipim azi Am vazut cu pooh, asa ti-as fi luat si tieeeeeee. Ma bucur ca ai gasit si sa stii ca o sa schimbe super amera. Noi aseara am insirat-o asa putin si deja...alta viata. A noastra este cu bazooples.

Kya doamne ce visezi tu.... lasa ca vine el.

gbutucica FELICITARI PENTRU PENSIONARE!!! Multumesc pentru urare si bine ai revenit.

simonette m-ai facut sa fac galerie..siiii...:(. Bebe Yannis e poznas tare. Lasa mancal-ar mama ca facem o galerie atunci de sa te vezi!! Si nu iti face procese de constinta ca si eu in ultima saptamana am crezut ca nasc de vre-o 3 ori. Ha ha ha.

MIRADI LA MULTI ANI!! tot ce iti doresti tu, o nastere usoara si un bebe papacios si plinde noroc.

VioletaH sa ai o zi frumoasa si un shower plin de surprize placute si daruri care mai de care!!!

Si acum imi inchei mesajelul cu ceva ce am auzit de curand

Feriti-va de chimicale cat puteti de mult. In primele 6 luni se dezvolta sistemul bb-lui si glandele seboreice...etc. Daca ii strici acum echilibrul lui corpusorul secreta mai mult sa refaca echilibrul...si tot asa... Eu ma uit dupa produse cu putine ingrediente, fara mirosuri puternice.

Va pup si va ures o seara placuta si o noapte linistita si plina de vise frumoase

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

AMR 3 SAPTAMANI!!!... sau cat vrea ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Zoze,

Ne fierbi ca pe raci?
Stam aici cu ochii lipiti de monitoare si tu nimic? Zau asa ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Adriuta, ai grija cu prajiturile sa nu fie vechi...Si eu m-am latit in talie, cred ca este normal, nu?
Sovi, sa te bucuri de fotoliul minune,vad ca e popular rau, si eu il am de cateva luni, dar nu l-am montat inca, e pe vine si asta..

LUNY, in 35+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Doinita, eu fac rahianestezie, deci nu epidurala, nu generala. De generala mi-ar fi si mai groaza. Durerea de cap nu e obligatorie nici la rahi, nici la epi, dar intubarea de la generala?!?! No way!!! Gata, incetam, ca ne facem rau singure! O sa fie bine, da? O sa fim ca niste floricele dupa, fericite ca ne vedem bebeii si o sa zburdam pe holurile spitalelor !

Luny, eu tot obsedata de Klorane, ca ar fi pe baza de plante...Acum am cercetat si toate au chimicale in ele, nu cred ca se poate altcumva ( asta apropos de ce spunea Adriuta ). Pune fotoliul minune in functiune, nu stii ce pierzi !

Adriuta, mi-a trecut plictiseala, ca imi tot fac de lucru prin casa. Sunt mare gospodina, spal, calc, fac curat, gatesc...rade mama de mine cand ii povestesc, ca stie ce departe eram de astea

Olga 36+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput