Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(91)
Raspunsuri - Pagina 5
doinita_g spune:
Luny, este adevarat si sper sa nu intervina altceva...
si sa ajung cu bine in Bucuresti pentru marea intalnire!
Pentru listuta datele mele: DN:14.02.1972, UM:14.06.2007, DN:11.03.2008 (cezariana) - Sp. Universitar, Dr. Tufan
Doinita
34+
Teodora-Stefania
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
zozela spune:
Gata papica!
De cumparaturi..ce sa va spun.. e haos total la noi in casa..Carut,cadita,pampersi,servetele umede,termometre,forfecuta,piaptane,jucarii,haine..
toate prostiile..haine pentru mami,pt.spital,cosmeticale..nush..etc.
Sa va zic de movalinde mai bine:
Pe langa ceea ce v-a spus Sovi-va mai spun ca Naty-incet,incet-scoate din tzatzicile proprii si personale-laptic bun pentru Iulia iubita!!Ieri,cand a auzit ca Iulia a primit lapticul dat de cei de la spital-au inceput sa o doara sanii si sa picure!!
Cu ajutorul pompei a reusit sa mulga 10ml.!!
Eeei??!!!Astea da vesti bune,nu?!!Se pare ca vor castiga si lupta cu tzatzicile si-in curand-Iulia va fi o pufoasa!!

Edit:Claudia,Doinita-am vazut datele voastre si o sa va trec imediat si in listuta!
Ela..
in 34+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
claudia99 spune:
Multumesc pentru primire, inca de cand am ramas insarcinata va citesc dar din cauza programului foarte incarcat nu m-am bagat si discutii cu voi. Acum 2 saptamani in urma controlului am sangerat si asa am stat 1 saptamana in spital iar in urma internarii am ramas acasa cu recomandarea de repaus la pat sa-i mai ponderam putin elanul chiriasului care se pare ca vroia sa iasa la 7 luni.
33 saptamani
chirias 
Olgutzika spune:
Ela, 

!!! Foarte tare!!! Mi se pare incredibil cum reusesc fetele astea, pe cuvant! Multumim frumos, Doamne-Doamne, pentru toata grija pe care o ai fata de ele!
Ela, sa stapanesti sanatoasa cumparaturile. Ce carut ai luat si de unde? Ca pe mine ma chinuie ca pe hotii de cai sotul asta al meu cu caruciorul ( parca ar fi al lui, nu al copilului... )
Claudia, unde nasti? Sper ca esti bine acum!
Olga
36+ cu
Ioana-Sofia
claudia99 spune:
Acum am sa ma retrag deoarece nu pot sta mult pe scaun dar nu inainte de a va ura o seara placuta in continuare si numai bine lui Naty si Iuliei mica si luptatoare.
33 saptamani
chirias 
claudia99 spune:
Nasc la Ploiesti cu doctorul Topolog prin cezariana deoarece cu problemele mele (hipertensiva) si frica de nastere normala nu a intrat in calcul alta obtiune ..... nu ca de cezariana nu mi-ar fi frica dar trebuie sa-l scoatem pe undeva.
33 saptamani
chirias 
luny spune:
Zozeee, ce vesti bune despre fetele noastre, ce ma bucur!!!!!!!!!!!!
Olgutzika, pai nu am montat fotoliul din lipsa de spatiu, dar acum ca izolam dormitorul de pisici, vom face si o maaaare curatenie, cu spalat jaluzele, dezblanit fiecare mm, o sa pun si fotoliul...desi pana vine bebe stau la calculator aproape in permanenta, in sufragerie...ala o sa fie pt alaptat si relaxat cu bebica in brate!! ![]()
![]()
![]()
LUNY
,
in 35+ cu bebe MATEI CRISTIAN
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
simonette spune:
Vai ce de noutati...nici nu mai stiu de unde sa incep!!!
Am vazut poze frumoase tare cu burtos de Clau, care mereu si-a etalat burtik cu senzualitate si mandrie...fff frumoasa!
Zoze, absenta ta a fost mai mult decat motivata...Iti dai seama ca nici nu se pune pb de vreun repros...! Sa ne pui pozici...da?
Abia astept sa vad ce de cumparaturi ati facuT!
Sovi, e valabil si pt tine...cat mai rpd pozici cu noile achizitii! In rest? Toate bune? Cum te mai simti acum? Sper ca nu mai ai contractii...
Claudia si Doinita, bun venit pe crengutza alaturi de noi si sa dea DD sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi si frumosi!
Ma bucur nespus ptr movalin dele noastre! Dumnezeu e mare si milostiv si bun!!! Astea sunt niste vesti extraordinare! Doamne Ajuta in continuare!
mami de
Luca si
in 39s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 8 zile!!!!
gudinde spune:
Zoze
,
Multumim de vesti! Ma bucur din suflet pt Naty si Iulia
Olga
,
Sper ca esti bine. Iti trimit un
special si multumiri pt PM.
Sovi
- cum se mai simte Motanski?
Cory
- mi-e dooooor de postarile tale.
toate randunicile si ca o observatie: feteloooooor sunteti niste ciripitoare fara egal! Aveti Duracel la degetele! Daca are omu' treaba si nu intra sa va citeasca, cand intra pe net are un soc cand vede nr de pagini.![]()
zozela spune:
Uitasem sa le felicit pe Luny si Mira!
La multi ani,fetelor!!
Sa aveti parte de nasteri usoare,refaceri rapide si
bebelusi sanatosi tun!!
Claudia stai cumintica acasa si ai grija de burtica!Mai ai putin mamico!
Da Olgutza-avanseaza cu pasi repezi fetele noastre!!Doamne ajuta sa ajunga cat mai repede acasa!!
Sarutmana de urari!
Am luat Hauck-pana la urma,dintr-ala cu 3 roti-rosu!![]()

Fetelor eu ma retrag acum..M-a luat somnul deja
Ne auzim maine dimineata!!..Mai am si de recuperat un capitol..
Va pup pe toate-fara nicio exceptie-si va doresc sa aveti o noapte linistita si odihnitoare!!
Ela..
in 34+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos