Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(91)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

stolul!

Am venit si eu pe crenguta dupa vreo 2 ore de somnic, ce bine a mai fost!

Miradi La multi ani !tot ce iti doresti si petrcere frumoasa!

Luny sa stapanesti si sa porti sanatoasa cadourile pe care le-ai primit si o sa le mai primesti 3 zile si 3 nopti ca-n povesti( :) ca rimeaza). Am vizionat si pozicile si sa stii ca arati foarte bine atat la fata cat si la burtica..

Giani ma bucur ca,in sfarsit te-ai hotarat sa stai si tu acasa, ca doar nu-ti faceau aia statuie,ce naiba....

Olgutika m-am uitat pe eticheta de Klorane si scrie pe ea in lb franceza, deci presupun ca produsele Klorane sunt frantuzesti...restul de care mai intrebai nu stiu..

Subscriu si eu la durerea de picior (pulpita) a lui Bitza (parca?} ca am avut alaltaieri noapte un carcel criminal..am ramas cu o durere ca si cum as avea o mare febra musculara... ce va recomandasera voua doctorii anti carcei? ca stiu ca ati mai avut probleme unele dintre voi.

Roxana Claudia multumim pt cutiutele muzicale! Luasem si eu ceva de pe net ,dar foarte putin

Delfinas[/b] vazui si eu pozici cu burtica, chiar ca ma intreb unde incape bebicul acolo in burticuta aia mica?Si ce noroc pe tine sa te incapa inca paltonul! ca sa nu mai zic de baietii tai harnici! bravo!

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol29+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

raspund pe fuga...ca nu am citit tot...Olgutza, bb confort e o marca buna si scumpa...sincer...avantajul...e ca poti sa-ti pui bb si cu fatza la tine si cu fatza la strada...in rest...Pt. mine Graco e sfant. Cred ca deja ai googalit ceva si ai vazut, daca nu , trage un bebeconfort.fr si sigur te dumiresti. In schimb daca la gasit la reduceri...si chiar face banii, sa-ti spuna bb confort ce model si-l vezi sigur pe net. Klorane, da e marca frantuzeasca, destul de buna...dar nu stiu de ce eu nu ma impac cu mirosul...deh! nas sensibil, ce stiu eu?

Multumesc inca o data pt. aprecieri...sunteti niste dragutze toate

Sotul are 1,85 m, poate pare mare caci sunt culorile din fundal care dau impresia ca e mare...buc. noastra are 15m².

Editez
, ca acu' am citit tot...yeti vinii si Giani...acu' bre, cand am terminat de calcat...frumos i-ti shade? Da' las' pi mini, ca-ti gasesc eu de lucru de luni in colo...te invit la circuite...ca nu m-am lasat de sportul asta inca In alta ordine de idei ma bucur pt. tine ca te-ai decis sa stai acasa...va fii bizar primele 3 zile, apoi...profiti sa pregatesti cuibul!

si am vazut poze cu o burticutza tare draga...clau mi-e tare i-mi place cum porti tu burtica ta! tie si fotografului!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nicol, mai intrebam de Mustela si Chicco. Stii de ce? Pentru ca sunt patita cu produsele care apar pe piata romaneasca, facute la "mama lor", iar dupa o vreme, le vezi facute prin Polonia, Turcia, etc. Si as vrea sa fie facute la ele acasa, am un fix, na! Sunt snoaba ?

Delphinas, saru'mana de info! Si eu sunt fan Graco, si din pacate, nu cred ca gaseste el vreo mare oferta la BebeConfort. Cel putin eu pe net nu am gasit...Si neavand nici timp sa umble, iti dai seama! Dar chiar trebuie sa fie ceva deosebit, de renunta el la Recaro ( pentru prinderea Isofix a scaunul de masina ). Sper sa ramana lupta intre Recaro si Graco, asa cum a fost pana acum, si inca nu s-a decis castigatorul!! Iar sotul tau are un fizic extrem de atletic ( de inteles, altminteri ), combinatia intre distanta dintre mobila de bucatarie si cap si latimea umerilor, ma facea sa banuiesc ceva peste 1.95 ! Sunteti niste frumosi toti trei!!!

Nicoleta, nici eu nu am indraznit cu AMR-ul. Am senzatia ca m-ar stresa prea tare...Si mie imi place gravida, si mi-e frica de nastere . Asa ca fara AMR!!!! Vedem atunci, de anestezie si taietura nu scap , deci...

Olga 36+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Delphin, ce burtuca finuta ai! Eu m-am convins ca nu conteaza marimea ei, ai vazut ce maricica e la mine , iar bebelusha mea e destul de micuta!
Si ce baieti gospodari ai mai! Sa-ti traiasca! Tare-mi place poza in care randunoiul tau spala vasele, exact asta face acum si al meu ...gata, gata sa ma duc si eu sa-l pozez dar m-am abtinut!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 36 + cu Rebecca

AMR 15 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Doinita, am vazut poza cu nepotica... Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!

Giani, in sfarsit ai aparut pe metereze! Te asteptaaaam! Acum nu te mai lasam sa pleci!

De micuta Iulia ce se mai stie? Nimic nou?
Clau, vazut poze... la fel Delfinas... chiar nu stiu unde are bebele tau loc in burtica asa miiiiicaaaaa....

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, frumoasa burtica..., in rest mi se pare ca nu te-ai ingrasat deloc, asa-i? Si mie mi s-a parut ca te uitai cu melancolie la lumanarica cu 29!!!

Acum randunoiul il baga pe Razvanel la baita..., ce-mi place cand ma rasfata asa baietii mei!!! Sa-mi traiasca ca tare mi-s dragi!

Olgutz, chiar asa, cum necum, tot nastem...Nu-ti fie teama ca o sa treaca repede, repede..., pana te dezmeticesti mai bine o sa fi deja mamica!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 36 + cu Rebecca

AMR 15 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Olgutzica, poate e acesta ce a vazut el:
http://bebe-confort.fr/collection-2008/FR/prom_poussette_streety.htm

e un film..apesi pe "voir le film"...e adevarat ca e super conceptul, dar pretzul te rupe in doua...sincer eu atatia bani nu as da pe un carutz...dar si iziofix e scump...ce sa-ti zic...acum depinde si de bugetul pe care suntezi dispusi sa-l alocati...si daca e si pt. bb 2. Trebuie vazut putin mai larg.

parca vad Clau ca flacaul meu va fii mai grasun de cat domnishorica ta

Si da e adevarat ca al meu sot are o constructie atletica...caci nu degeaba face sport de 30 de ani. Ar fii pacat! e adevarat ca fizicul lui a avut un rol important in decizia mea de a iesi cu el
Acum e la regim...caci se gaseste nitzel prea greu. Aseara, eu cu Seb ne uitam intr-o revista de sport si a vazut Seb niste muschi abdominali bine reliefati intr-o poza si ii zice lui papa...cred ca trebuie sa mai slabesti caci ai tai nu se mai vad...
Azi la masa ma amuzam cu randunoiul...ii ziceam, atentie ce mananci ca fii'tu i-ti face obs. ca nu ti se mai vad abdominalii

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!!
Wow!!25 de pagini!!Noroc cu Ioana!!
Sa ma disculp:
Ieri dimineata stateam noi asa si ne uitam pe listuta cu cele necesare pt. sosirea bebelusului-cand-randunicului i-a "rasarit" minunata idee sa mergem la Bucuresti!Zis-si facut! Ieri am cutreierat magazinele in lung si-n lat,am cumparat toate cele cu trebuinta si..bineinteles ca si pe cele fara.. Am mancat toate prostiile(a se citi fast-food)..si bineinteles ca s-a facut tarziu si-am fost nevoiti sa ramanem acolo..Am mers la verisoara mea..ne-am intins pana spre dimineata la un pahar de vorba,ne-am trezit tarzior..si-am luat-o iar din loc-normal-cu oprirea de rigoare la Carrefour..
Am si vesti-BUNE- de la fetele noastre mov..dar pe-astea vi le spun in 20de minute-pt.ca-i masa gata si tipa taticul/bucatar dupa noi..

Ela.. in 34+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Buna seara, sunteti dispuse sa mai primiti o viitoare mamica de baietel printre voi?
DN.14.12.1972
UM.19.06.2007
DNP.24.03.2008

33 saptamani chirias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Claudia bineinteles ca te primim
Zoze te iertam ,dat ne arati si noua ce ai cump pt bebe???
si.... nu ne mai tine pe jar, ce fac fetele noastre???

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina31+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

AMR-9 Saptamani pana la

Mergi la inceput