Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(91)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pucca, hainutele nu au nimic... dar daca nu vrei sa poarte fetita ta hainutele altui copil mai bine spui ca ai cumparat o gramada. Eu am hainute de la un alt baietel, desi nu e ruda cu mine... am si de la nepotel. Eu nu prea am mai avut ce sa-i cumpar.

Hainutele se spala si se calca... nu au nimic. Acum depinde ce simti tu... Si tu o sa le dai la randul tau... Eu zic ca e ok.

Si ca sa va mirati:
Hainutele purtate de baietelul de la care le am sunt luate din strainatate si arata mai bine decat cele noi, spalate o singura data de mine...

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ioana, sa stii ca asta nu mi-a dat prin cap...s-ar putea sa aiba manutzele spre spatele meu si spatele si fundul sa iasa prin burti.. d-aia simt eu numai parti mari de corpushor la palpat....sunt o BAD MAMMY!!!!!!1..nici nu-mi dau seama cum e bebele in burtica!!!!1

LUNY, in 35+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hagiyannis spune:

Imi raspunde si mie o randunica mai experimentata la intrebarile incoerente pe care le-am pus la pg 16!? Daca aveti rabdare..

multu,

Mary 33+

Mergi la inceput

I-am gasit lui David o lampa f draguta... De fapt cred ca este o plafoniera, dar o s-o folosesc ca o veioza prinsa pe perete, daca intelegeti ce spun... cu intrerupator la priza. Imediat pun si linkul.

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Hagiyannis felicitari pentru listuta. Acum trebuie doar sa incepi sa bifezi.
Eu m-am hotarat (dupa ce am ascultat toate randunicile intelepte) ca-mi voi lua pompa de san manuala de la Avent sau Chicco. Modelurile sunt foarte asemanatoare, iar preturile de la bebelusultau.ro sunt 191 si 197 RON.

Pe hainutele pe care le-am luat scrie ca se spala la 40 de grade. Asa ca o sa le spal la masina, cu detergent normal (eu spal de obicei cu detergent lichid). O sa le clatesc de 2 ori, dar in rest nimic special. Si nu o sa le pun balsam. Eu zic sa nu te chinui cu detergent pentru bebei, ca nu merita. Doar sa le speli separat de hainele adultilor.

Iar cu superstiile, eu zic sa fii fata desteapta si sa le ignori. Cel mai bine sa ai tu ce stii ca-ti trebuie, inainte sa vina bebe. Sa fii pregatita.

Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

mary, hainutele le speli la masina, la 40-50 de grade (depinde de culori si material), la un program mai scurt, detergent normal (daca nu ai special), cu balsam daca vrei si clatire dubla. Apoi, dupa ce se usuca le calci cu abur si gata!

Cat despre pompa, eu am Nuk electrica...dar cele de la Avent sunt cele mai bune, din cate am auzit. Si cele mai scumpe

Ioana
38+ si David

Mergi la inceput

Ia uitati aici, ce-am cumparat eu la 25 RON!! Sac-sac-sac!

http://good-times.webshots.com/photo/2085058330068390867AMsFyk

Ioana
38+ si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Pe mine m-a apucat harnicia, nu m-am mai culcat...ce atata somn!
Am spalat aragaz, cuptor cu microunde, vase...bucatarie scipeste!

Mai, fetelor, nici pe mine nu ma intrebat ditamai Tutunaru ce grupa are sotul...eu am OI iar el are B3, deci incompatibil dupa tabel . O sa-l intreb saptamana viitoare cand merg la control. Vladut a facut icter si l-a tinut putin mai mult decat era normal, dar a fost o forma usoara...m-ati bagat si pe mine in ceata!

Pucca, si eu am luat hainute purtate de baietelul nasilor, daca le speli la masina si le calci nu au absolut nimic, chiar prind foarte bine! Daca stii cine le-a purtat, cum au fost ingrijite eu zic sa le iei!

Zoze, mama da' ce lista lunga ati cumparat! Bravo, asa da plimbareala!

Ioana, fosrte frumoasa lampa! O pui pe perete, nu pe tavan, nu? Si mie imi trebuie o veioza.

Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Ia uitati aici, ce-am cumparat eu la 25 RON!! Sac-sac-sac!

http://good-times.webshots.com/photo/2085058330068390867AMsFyk

Ioana
38+ si David

Super , Ioana, numai 25????
Faci cap nou? ca zoze nu e....

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina31+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

AMR-9 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

M-am intors in sfarsit de la dr...

Am stat 4 ore acolo ca a fost nebunie... Dar...vin cu vesti bune, adica nimic rau! BB e bine, eu sun t binishor...numai ca...nu e nici un semn de nastere Totusi a ramas valabil ptr luni la ora 09:00 dimineatza ptr internare, nemancata, nebauta si cu freza facuta! Doamne Ajuta!!!

Am vorbit si cu Naty, care este bine! Bebelina a inceput sa pape laptic (formula)si va dati seama ca asta e un lucru extrem de bun! Laptic de la Naty nu poate sa ea fiindca Naty face tratament ptr tensiune... Dar a zis ca va continua sa se mulga!

mami de Luca si in 39s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 7 zile!!!!

Mergi la inceput