Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(91)
Raspunsuri - Pagina 20
hagiyannis spune:
Saru'mana, fetelor!
Ioana, superba lampa lui bb..
Tre sa ma pregatesc si eu pt ca momentan e doar un sifonier in camera gogoselei si un fotoliu extensibil pt mine..
Am vazut la ikea o grama de chestii dragute pt camere de copii.. bani sa avem randunelelor..
Mary 33+
Raluk31 spune:
Nici pe mine nu m-a intrebat nimeni de grupa sanguina a tatalui; iar RH lui negativ nu a contat,de vreme ce al meu e pozitiv..numai invers e problematic
Referitor la hainutele de copil,eu am luat detergent de bebei,care este hipoalergenic,balsam de copii si dezinfectant,care se pune la a doua tura de spalat,in "sertarul" pt detergent.Daca nu,probabil ca le-as fi spalat de mana cu Protex sau un alt sapun antibacterian..
Cat despre folosirea unor hainute de la alti copii,am si eu si,daca le-am curatat,nu mai am treaba
Ela,ce sa-i faci,cu totii avem si zile mai proaste..mersi pt incurajari
Raluca
in asteptarea micutei Anais
luny spune:
hagiyannis, nici eu nu m-am hotarat la poma de san, am gasit una pe net, poate ne spun fetele ce parere au despre ea, e Tigex..http://bebelusultau. ro/detalii.php?cod=TX109 , fara pauza inainte de ro.
Detergent am luat TeoBebe de la Cora, si am si un pliculet de Dermalin.
Marimile nu le stiu nici eu, am luat acum cateva zile o vluza 30 parca, si mi-au spus nicte prietene ca asr fi pt 6-8 luni!!![]()

De spalat, mi-au spus si mie deja mamicile ca merg la masina, pe etichete scrie 40 grade, deci asa o sa le spal..in funcxtie de etichete..
Eu i-am luat aproape tot ce-i trebuie din timp,au ramas nimicurile, nu vreau sa-mi faca altcineva cumparaturile si sa nu-mi placa ce a luat, exista riscul asta!!!!![]()
LUNY
,
in 35+ cu bebe MATEI CRISTIAN
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
M-apuc de bibilit la sobiectul nou
. Sa nu scrieti nimic pana nu pun cele doua rugaciuni... Nah, ma mis mai greu decat Zozelina![]()
Bebelului meu ii place Fuego
!!
Ma bucur ca va place lampa. Da, o s-o pun pe perete, ca o lampa de veghe (ii pun un bec mai micut) s-o folosesc noaptea... ca o lampa de veghe care sa se potriveasca la camera nu am gasit...decat la 200 RON!!
Ioana
38+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Raluk31 spune:
Hagiyannis,eu am luat pompa manuala de la Chicco,gandindu-ma ca e mai bine s-o controlez eu decat sa fie electrica![]()
Referitor la achizitiile pt bebe,ai putea sa-i iei macar niste schimburi pt inceput,ca n-o sa-ti arda de colindat magazine dupa nastere..eu am tot ce-mi trebuie de prin noiembrie si vezi bine ca suntem amandoua ok![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
bubu05 spune:
Simonette, bravo pt. vestile bune! Vezi tu luni ce faci, tu te duci la spital! Poate se hotaraste si bebica pana atunci!
Oana
29+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze