Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(91)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

olgutza, de acord cu tine, intram in polemici!...gata cu subiectul!

LUNY, in 35+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Luny, !

Olga 36+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu sunt de acord cu Ioana. Doar daca mama are grupa 01 poate exista o problema. Dupa cum v-am spus, am 3 medici care mi-au spus acelasi lucru. Iar despre Rh, si eu stiam la fel: nu conteaza Rh-ul tatalui, si doar al mamei, pentru ca este vorba de legatura din mama si fat. De Rh-ul randunoiului nu m-a intrebat nimeni, si de grupa, doar asa in treacat, ca sa vedem ce ar putea sa iasa bebe. Doctorul s-a uitat pe analizele mele, a vazut ca sunt A2 pozitiv, si a zis ca e foarte bine. Atat!

Eu insa ma declar zapacita de atatea informatii, drept pentru care, maine, ca tot ma duc la control, il voi "descoase" pe dr.

EDIT: gata am terminat cu subiectul, nu vazusem posturile de mai sus. la randunici

Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Olgutz, stai linistita, ca eu sunt sigura ca daca exista probabilitatea sa fie ceva aiurea ma avertiza doctorita. Nu imi fac griji, mai ales ca sunt aproape sigura ca bebeloiul meu imi mosteneste grupa.

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

RH-ul tatalui ar conta doar daca ar fi negativ, ca al mamei... Ar fi totul in regula...dar altfel...tatii nu conteaza

Gata, subiect inchis!

Haideti, fetelor, bagati mare, ca dupa aia plec si nu mai pot deschide subiect nou!

Luny, am uitat sa-si spun ca eu cred ca bebele tau e intors cu fata spre tine... si de-aia nu simti ca inainter cum misca. Si David a fost asa mai demult...cand se intoarce la loc o sa te bombardeze din nou.

Cine intreba daca ne doare cand ne loveste bebe. Pe mine ma doare doar cand da din fund, in partea dreapta, spre sold.

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Mi-a placut muuult asta cu tatii care nu conteaza !!!

Luati de radeti si voi, ca eu m-am zguduit ...Apropos de tati: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115448

Olga 36+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Stati pe aproape ca vine simonette cu vesti!

eu nu misc!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Fetelor, eu sunt intr-o dilema....m-a sunat un var de-al meu, care are o fetitza de 7 luni. Si s-a oferit sa-mi aduca o gramada de hainutze de la fata lui, multe neimbracate, pentru ca fetitza s-a nascut dolofana si n-au incaput-o. Intrebare: Ce ma sfatuiti sa fac? Sa le iau sau sa-l refuz? Hainutzele pot fi sterilizate? Daca da, cum?

+32, Bianca Maria

Mergi la inceput

Delph, multam mult de link! Trimis viitorului tata informatia pe mail. Sa speram ca mai are timp sa ajunga sa il vaza....

Olga 36+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Pucca, le speli bine, ce pot avea!?! Si clateala dubla si calcate, si cred ca e absolut suficient. De ce tii musai la o sterilizare mai apriga decat a unor haine noi?

Uf, grea asteptarea asta...si nici de la Naty nu avem vesti...Marinaaaa!?!? Tu esti bine?

Sunt la bucatarie, gatesc...

Olga 36+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput