Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(91)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ce am scris mai sus e postat de o forumista de-a naostra, cu studii medicale...

Nicol, pai de ce sa ceara, ca nu au nicio importanta. Rh-ul sotului nu conteaza... Al mamei e important sa nu fie negativ sau sa se stie daca este negativ. Si nici grupa de sange... Iar VDRL-ul ti l-a cerut ca asa a vrut ea... dar ce conteaza daca are tata sifilis atata timp cat mama nu are?!

Caruciorul Kyei era parca de la Cam. Da o cautare pe google si o sa vezi un fel de Combi family, cu scaunel de masina, landou si carut sport...

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

si pe mine m-a intrebat medicul de familie de grupa tatalui si a si trecut in carnetul de gravida..iar ginecologul s-a uitat in carnetul de gravida...asa ca banuiesc ca a vazut si asta..
bine la noi nu e cazul de nici o incompatibilitate, pt ca avem amandoi O1.

_
33+ cu RADU
AMR 7 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by nicol_conte

Luny dupa tabelul pe care l-ai dat , eu ma incadrez exact la randul cu posibilitatea de conflict 100%. Evident, nu ai inventat tu tabelul, dar oare de ce spun ei 100% ,cand la noi nu a fost absolut nici o problema? Sunt un pic confuza..acum la bebe 2 la ce ar trebui sa ma astept?Daca nu o nasteam pe prima perfect sanatoasa, fara icter, fara nici o problema, cu siguranta m-as fi panicat acum...

Haideti randunicilor cu vesti bune de la doctor

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol29+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

asta e bine, ca Alexia nu a avut probleme!
atentie la formulare: PROBABILITATE CONFLICT...nu in mod sigur conflict!!! deci poate fi, sau nu,poate ar fi trebuit sa fie scris acolo 99%, zic si yo..!..eu asa inteleg..

LUNY, in 35+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Butucico sa nu-mi spui ca te-ai apucat si tu de zugraveli?!
Sarutmana Clau!..Pai daca am batut atata drum..era pacat sa ma intorc cu mana goala,nu?!
Bafta la Dr.-si voua Cris si Ramo!
Irina asa trebuia sa faci de la inceput!Eu mi-am invatat lectia- si acum numai stau la niciun rand!
Kya,Simo27,luny,Dana,Maria,Somnorica,Elena,Oana!
Deea abia acum am realizat ca Roxana si Simonicica nasc Luni!!!
Floriio bacilii aia exista si basta-nu fac niciun rau!Nu te apuca acum sa te indopi cu antibiotice!!
Nicol mai usor cu muncile!
Sarutmana Doinita!
Blanka hai calca-ne si tu mai des!!
Ahh..nu pot termina mesajul!!Trebuie sa plec!!Clau,Ioana-va ocupati voi de deschiderea unui nou capitol??!!!Va roog!!Pupiici!!

Ela.. in 34+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Ce am scris mai sus e postat de o forumista de-a naostra, cu studii medicale...

Nicol, pai de ce sa ceara, ca nu au nicio importanta. Rh-ul sotului nu conteaza... Al mamei e important sa nu fie negativ sau sa se stie daca este negativ. Si nici grupa de sange... Iar VDRL-ul ti l-a cerut ca asa a vrut ea... dar ce conteaza daca are tata sifilis atata timp cat mama nu are?!

Caruciorul Kyei era parca de la Cam. Da o cautare pe google si o sa vezi un fel de Combi family, cu scaunel de masina, landou si carut sport...

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Ioana conteaza Rh-ul sotului. Daca randunoiul meu avea Rh-ul negativ la fel ca si mine, atunci am fi fost compatibili dpdv al Rh-ului si nu ar mai fi foat niciun risc pt bebe.

Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by nicol_conte

Kya , parca tu iti luasei un super carucior de vreo 15 mil. As vrea sa-l mai vad odata, ca nu mai stiu in ce capitol era

Asta e: http://img252.imageshack.us/img252/205/842007ays6.jpg

Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Intervin si eu din melancolia mea blegoasa: si eu tot la al doilea ginecolog sunt, trecuta in primul trimestru prin mana unui conferentiar...Nici unul nu m-a intrebat de grupa tatalui! Da, amandoi mi-au dat de verificat Rh-ul, amandoi VDRL-ul, sau HIV, analizele de trombofilii care mi-au mancat zilele, dar nu si grupa...Si e vorba de ditamai medicii dintr-unul din cele mai mari spitale din Bucuresti! Si nici doctorita Ioanei nu e exact o debutanta...

Iti multumim frumos pentru informatiile date, Luny, insa deja discutia a devenit prea lunga...nu detaliez ( sunt in melancolie blegoasa, repet ), o fac la nevoie, dar hai sa ne oprim aici. Ioana chiar NU are nevoie de grijile astea acum, cand a ajuns atat de departe, cu asa eforturi!

Olga 36+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mamaaaaaaaaaaaaaa, m-au luat iar niste valuri de caldura.........

Ioana
38+ si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am cam scris in acelasi timp, Ioana, am pus in pag 16 experienta unei prietene de-a mea cu incompatibilitatea asta...ce ai postat tu este acelasi lucru cu ce postasem eu, nu?...deci nu e nicio contradictie. tipa are aceeasi opinie ca si medicul care mi-a dat tabelul mie!..

LUNY, in 35+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Kya, gata l-am vazut.

Antonia

Mergi la inceput