PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

martta,sanatate multa ca tare aveti nevoie
Mada,toata admiratia,caci scrii nu gluma.felicitari pentru printesa din burtica,sau cine stie,poate se transforma in printbucuria lui Flo
emiliasi eu sunt de parere ca laptele galbui e gras si consistent,ceea ce e super.asa a fost si la mine si pana al un an bebe nu a papat decat laptic de la mamica lui
Michella,mie mi se intampla sa-l gasesc ud dimineata tocmai ca era pampersul mai mare si trecea pipi pe langa.Marimea 6 nici nu stiou pentru cate kg sunt?Cat are bebe?.Ai incercat sa-i prinzi aricii mai strans la marimea 5?
Babeesi eu ma gandesc la tine si la bebe din burticaIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

pup fetele
eu sunt cu treaba dar si depresata asa ca scriu mai rar...dar va citesc zilnic
babbee mai scrie cate un mesaj ca numa la voi ma gandesc
michela, avmaria ma bucur ca mai scrieti de puiutii vostrii
emilia ma bucur ca sunteti bine pupicei
doniro pupa papaciosul
mada sa fie sanatoasa puiuta mica
consi cartilagiul de rechin ti l-a recomnadat cineva? ma gandesc daca m-ar ajuta si pe mine...eu am o dubla scolioza plus o dubla hernie de disc operata si una nou nouta...dureri de nu iti zic...zilnice...
va pup si va citesc

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Fetele, fii-mea are febra!
Dupa somnul de pranz s-a trezit si avea 38 cu 6 axilar, de abia am reusit sa i-o iau pentru ca nu vroia sa stea nicicum. Offff...Sub nurofen de 2 zile si face febra, ce porcarie. I-am dat si 5 picaturi de nevralgin in nurofen acum la 3 jumate si astept sa ii scada. Inca frige ca nu stiu ce
De abia a mancat putina supa si a gustat putin peste, e tare apatica si mi se rupe sufletul sa o vad asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by Genie

Dupa somnul de pranz s-a trezit si avea 38 cu 6 axilar, de abia am reusit sa i-o iau pentru ca nu vroia sa stea nicicum. Offff...Sub nurofen de 2 zile si face febra, ce porcarie. I-am dat si 5 picaturi de nevralgin in nurofen acum la 3 jumate si astept sa ii scada. Inca frige ca nu stiu ce
De abia a mancat putina supa si a gustat putin peste, e tare apatica si mi se rupe sufletul sa o vad asa.

Genie si Antonia

Of, Genie, sanatate multa Antoniei! Pune-i niste ciorapi inmuiati in apa cu otet si comprese cu apa rece.

Pupici multi sa-i treaca!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

quote:
Originally posted by Genie

Genie si Antonia

Imi pare rau sa aud asta
Si noi am avut febra acum vreo doua saptamani, si tot asa, cu nurofen, paracetamol, comprese cu apa si otet si chiar novocalmin la urgente abia reuseam sa o tinem sub 39. Cred ca a fost o viroza. Nicolae avea si rosu in gat si i-am dat pana la urma Klacid(claritromicina) ca sa se faca bine. Poate ca ar fi bine sa mergeti la medic ca s-ar putea sa fie vreo epidemie... Sanatate multa :)

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Noi tot asa, am trimis un plan de vacanta pe e-mail-ul comun.Sa ne mai amuzam putin.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Larissa tu ii dadeai ceai asa de mica adica asa cum e a mea?
Furia laptelui am facut ca ma dureau sanii rau,am stat cu comprese calde si m-am mai muls, acum vad ca m-au mai lasat.

Babee tinem pumnii sa iasa totul cum vrei tu!

Genie medicul imi spunea sa ma mulg pe urma s-a razgandit cica sa nu ma mai mulg ca stimulez prea mult.
Eu am o discopatie cervicala care imi da dureri de cap din cand in cand si cel mai des ameteala , asta e cea mai rea ca sunt cheauna si sa ma vedeti cu un bebe in brate si cu unul in scaun care ii dau sa pape si eu pe planeta Marte.
Imi pare rau ca e pitica bolnava , sanatate multa!

La noi a venit doctora la asta mica sa o vada si e bine dar Alex are putin rosu in gat si a zis ca nu e de antibiotic dar ne-a dat nurofen desi el nu face febra doar are nasul infundat de vreo saptamanasi cam sforaie,l-a ascultat si la plamani si a zis ca e bine.
Sper sa nu ia ceva si asta mica ca si parca are nasul infundat si fornaie sau asa fac bebelushi?

Anasia .

Michella si noi patim cu pampersul uneori dar Alex bea ceai noaptea.

Martta multumim de urari.

Doniro asa e cu mama de fetita, abia astept coditele si fustitele si vremea calda ca sa le purtam.
Zi-mi si mie Victor la ce interval suge?
Evelina suge la 2, 2 ore juma si doctora a zis sa pape la 3 ore cel putin, dar eu nupot sa o las sa planga si mai am o problema vrea sa doarma la mine in brate si cu tzatza in gura.
Cred ca am cam facut-o de oaie si s-a invatat in brate.
A ... si cam de la ce varsta apar colicii ca Alex nu a avut si nu prea stiu cum sta treaba ...

Mada felicitari pentru fetita!

Julax ce bine ar fi sa pot sa alaptez si eu ca tine cat mai mult ca sa scap de bibe si sterilizat.

Bulinutza si noi!

Emilia cu Eveline Mihaela si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

genie, multa sanatate Antoniei!
martta sa va faceti bine!
emiliapop, dr mi-a spus ca apar in mod normal de la 3-4 saptamani; daca apar mai devreme, e din cauza alimentatiei mamei;
babee,

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Seara buna,

Miruna La multi ani cu intarziere.

Genie imi pare rau, ca Antonia e bolnavioara. Sper sa se faca repede bine. Eu stau cu arma la picior. Si pici tuseste si isi cam trage nasul. Sper sa fie doar atat.
Legat de Heraklion ai incercat la Aegean? Ei nu au cursa directa? Si chiar daca este cu escala zborurile din Atena spre Heraklion sunt din ora in ora si dureaza fix juma de ora. Doar ce te dai jos dintr-un avion si te sui in altul. Bagajele raman la cala. Eu iar am ganduri mari sa sui pitica in masina si sa luam ferry din Salonic sau Atena. Sper ca anul asta sa ne reuseasca.

Va pupacesc,

Sabina

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Babee lamureste-ma si pe mine te rog cu camera aia cu monitor Avent de care ziceai.

Emilia cu Eveline Mihaela si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput