PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Buli pentru scolioza mi s-a recomndat fizioterapie. Dar n-am facut nici o sedinta, pentru ca acum cativa ani ma durea spatele destul de rar. In timpul sarcinii si dupa nastere problema cu durerea s-a accentuat. Aveam niste dureri de parca aveam mii de cutite la sale. Dupa ce Luca a crescut si nu-l mai luam atat de mult in brate, m-au mai lasat durerile, dar erau oricum destul de dese.
La indemnul unei prietene am fost sa-mi fac o biorezonanta magnetica, m-au intrebat daca ma doare spatele. Am zis da si doctorul respectiv mi-a prescris cartilagiu de rechin (Sharq Aid). Acum ma simt mult mai bine ( zici ca-s sunt in reclamele de la teleshopping).

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by emiliapop

La noi a venit doctora la asta mica sa o vada si e bine dar Alex are putin rosu in gat si a zis ca nu e de antibiotic dar ne-a dat nurofen desi el nu face febra doar are nasul infundat de vreo saptamanasi cam sforaie,l-a ascultat si la plamani si a zis ca e bine.
Sper sa nu ia ceva si asta mica ca si parca are nasul infundat si fornaie sau asa fac bebelushi?

Doniro asa e cu mama de fetita, abia astept coditele si fustitele si vremea calda ca sa le purtam.
Zi-mi si mie Victor la ce interval suge?
Evelina suge la 2, 2 ore juma si doctora a zis sa pape la 3 ore cel putin, dar eu nupot sa o las sa planga si mai am o problema vrea sa doarma la mine in brate si cu tzatza in gura.
Cred ca am cam facut-o de oaie si s-a invatat in brate.
A ... si cam de la ce varsta apar colicii ca Alex nu a avut si nu prea stiu cum sta treaba ...

Emilia cu Eveline Mihaela si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Parca suntem una si aceeasi familie, zau asa... Tot ce zici tu acolo de Alexutul tau am patit cu Daria in a doua saptamana dupa ce am nascut pe bb Victor. Daria sforaia noaptea de mama focului si avea nasul un pic infundat. I-am dat Nurofen 3 zile, i-am dat cu un spray pt nas si vitamina C. Dupa cateva zile ea a fost bine, dar a inceput bb Victor sa fie fornait. La inceput putin, dupa aia abia mai respira. Am chemat salvarea pt ca doctora lui nu a binevoit sa vina (m-a repezit la tel.) si pediatra care a venit i-a dat Augmentin 1ml la 12 ore... Antibiotic la o luna . Oricum nu am vrut sa risc, pt ca zicea ca e posibil sa se infecteze din cauza mucisorilor care se pot aduna in plamani.
Referitor la san, bb Victor la inceput ar fi stat non stop la tzitzi. Mai mult dormea decat sa pape, exact cum zici si tu, se invatase asa. Mi se pare ok sa pape la 2h-2h1/2, mai ales ca e la inceput si papa exclusiv la san. Victorasul meu nu e satisfacut nici pe jumate de sanul meu si atunci ii dau si completare; din prima zi i-am dat si mi se pare super ok asa. Nu ma omor cu sterilizatul, mi se pare un pic inutil devreme ce oricum dupa sterilizare, biberonul ia contact inevitabil cu ceva nesteril... In plus stiu cat papa si daca plange dupa o ora de la masa stiu sigur ca nu ii e foame. Si la Daria mi s-a parut mult mai usor de cand am inceput sa ii dau biberon...
Acum bb Victor papa cam la 4h. Imi goleste sanii si dupa aia mai papa si cca 120ml la o masa. In ritmul asta a luat el 1,5kg in prima luna :)
M-am intins; scuze; mai intreaba-ma daca vrei sa stii ceva.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

A, si ma intrebai de colici; nu stiu, nu a avut nici Daria si nici bb pana acum.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

emiliapop, ii dadeam cate o lingurita mica de ceai..uite ca am uitat cum se cheama ( dar scrie in "Mama si copilul" de Capraru). Eu vreau sa zic....ca atunci cand am ajuns cu ea de la maternitate....la vreo cateva ore a inceput sa urle de nu se mai oprea si nu stiam ce sa ii mai fac. Nu vroia nici la san...nimic...asa ca am pus mana pe carte de disperare. Sotul o tinea pe asta mica si eu citeam si asa scria sa ii dau o lingurita de ceai din ala. Am incercat si eu si a mers....si dupa aia...i-am tot dat cu lingurita apoi cu biberonul. Dar...bine atunci era si vara f f cald. Daca imi aduc aminte cum se cheama ceaiul iti zic ( ce stiu sigur e ca era si ptr stimularea lactatiei ca il aveam in casa)

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Oau da' ce mult papa bebe Victoras !

Ti-am dat si un PM ca sa nu supar fetele!

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by larissa_79

emiliapop, ii dadeam cate o lingurita mica de ceai..uite ca am uitat cum se cheama ( dar scrie in "Mama si copilul" de Capraru). Eu vreau sa zic....ca atunci cand am ajuns cu ea de la maternitate....la vreo cateva ore a inceput sa urle de nu se mai oprea si nu stiam ce sa ii mai fac. Nu vroia nici la san...nimic...asa ca am pus mana pe carte de disperare. Sotul o tinea pe asta mica si eu citeam si asa scria sa ii dau o lingurita de ceai din ala. Am incercat si eu si a mers....si dupa aia...i-am tot dat cu lingurita apoi cu biberonul. Dar...bine atunci era si vara f f cald. Daca imi aduc aminte cum se cheama ceaiul iti zic ( ce stiu sigur e ca era si ptr stimularea lactatiei ca il aveam in casa)

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Larisa multumesc pentru raspuns.

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

pup fetele si ingerasii lor! eu sunt o "piersicuta" ratacita... presupun ca nu va mai amintiti de mine... eu imi amintesc muuult mai multe decat credeam, se pare ca nu-s chiar asa babuta...

Valentina(32ani), Alexandru(6,7ani), bebe Andrei (1,7 luni) si taticu' Gaby (32ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Hi, hi! Observ ca multe sunteti la burtici si la colici...Felicitari! Tare greu trebuie sa va fie...

Valentina(32ani), Alexandru(6,7ani), bebe Andrei (1,7 luni) si taticu' Gaby (32ani)

Mergi la inceput

Oauuuuuuuuuuu Huacin unde ai fost ca de cand te caut?
Mie mi-ai ramas la suflet de cand m-ai ajutat cu triplu testul!

Multi pupici si sper ca numai dispari iara!

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Huacin bine-ai revenit in livada! Cum sa te uitam??? Ce-ti face bebelul mic? Dar "bebelul" mare?

Emilia pe noi ne-au apucat colicii dupa 3 saptamini de la nastere, dar n-au fost chiar rai si au tinut cam 1 luna. Iti doresc sa nu aveti parte de ei!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput