PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 9
norocuta spune:
Salut livada!
Am dus copilul la scoala, aici e frig azi probabil ca ma refugiez in bucatarie.
Ieri nu am avut net si am crezut ca mor de ciuda. Daca azi nu ne repara ii pe cei de la firma.
Anasia dau la piersica de mancare si ma duc la cont sa vad ce-i de lucru. Mie imi place cand e de facut ceva...astept cu drag si alte piersicute.
Ma tot intreb ce sa fie cu mamicile care erau tare candva, cum ar fi Mamanati, Cinta, Ambella, Mamaluidavid, MamaluiStefan, Hannen, Pika_pika, miti2004, Leistra, Ralucaspm, ...multe, multe, nu-mi vin toate numele in cap acum.
Haucin bine ai revenit , eu am mai intrebat de tine, dar se pare ca nu ne-ai mai citit.
emiliapop, deniro pupam pe cei mai proaspeti papaciosi bebei
mada_mxm frumoase poze...m-ai facut melancolica pentru cateva minute pluteam
genie multam pentru vorbele frumoase si multa sanatate micutei, dar si tie!
anasia spune:
huacin, bine ati revenit; asteptam pozicile pt colaj/blog;
madyn,
norocuta, ti-am mai trimis ceva
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
norocuta spune:
mada_mxm felicitari pentru "codite".
Ia si tu partea plina lucrurilor: nu mai trebuie camera bleu, vor fi printesele cu zanele la un loc
Genie spune:
Neata
eu am avut o noapte de pomina... Febra peste 39 si tot tacamul, vreau sa spun ca e prima oara cand se intampla sa nu scada de la antitermice, nici macar nu nevralgin nu a scazut sub 38. Aseara m-am speriat rau si la insistentele mele pediatra a fost de acord sa incepem cu antibioticul-Augmentin. Am insistat pentru ca si la
celelalte 2 otite pe care le-a facut tot la antibiotic am ajuns, asa ca macar sa inceapa sa-si faca mai repede efectul. Acum doarme putin ca saraca azi noapte am stat in brate amandoua, i-am pus si sosete cu otet si apa ca a facut peste 39 intre dozele de 4 ore de panadol si nurofen.
Multumesc tuturor ccarora ne-au urat sanatate
Mada, felicitari pentru fetita!Sa fie sanatoasa!
Emi, la mine colicii au incepu fix la 2 saptamani si au tinut pana aproape de luna a 4-a. Sanatate lui Alex si sa scapati de rosu in gat!
Sabina, pana la urma o sa alegem Aegean desi o sa ne usuce la bani, ne costa pe toti 3 aproape 850 euro. Ne-am gandit si noi la varianta cu feribotul insa mi se pare prea obositor pentru pitica drumul cu masina pana la Atena si apoi o noapte cu ferry. Suna intr-adevar superb dar inca nu ma incumet. Cand va avea pitica 4-5 anisori vreau neaparat sa incercam si varianta asta. Zborul e cu escala la Atena dar daca zici ca dureaza putin parca ma mai animez.
Pupam pe toata lumea si sanatate tuturor!
doniro spune:
Fetelor, ia uitati AICI cum va scriu eu voua. Va rog sa observati monitorul :)
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
michella78 spune:
julax am incercat cu pampers nr 6 in ideea ca, poate, peste noapte nu e suficient 5, ca nu e ea asa de dezvoltata la varsta asta :)
huacin, nu te am uitat, si eu cu scrisul mai rarut dar de citit macar mai apuc
michella
MissJJ spune:
Buna fetele!
Nu am mai reusit sa revin ieri.
Happy Valentines Day pt cine sarbatoreste ziua.
Noi azi facem 3 ani de cand ne-am mutat oficial impreuna. Da o sa sarb in weekend ca Flo are f mult de lucru la servici si tre sa stea mai tarziu in fiecare zi o perioada si ieri de la 3 la 8 seara am fost in priza mai intai cu mancarea ma apucasem sa fac ardei umpluti mi-am dat seama ca nu am oua asta dupa ce deja pregatisem toate, atunci le-am pus la frigider si m-am apucat de alt fel de spaghetti apoi a trebuit sa pregatesc si baia fetei si masa pt cand ajungea Flo si sa schimb asternuturile la fata si tot asa am fost intr-o fuga continua.
Huacin welcome back! Cum sa te uitam?
Multumim tuturor pt complimentele legate de poze, ma bucur ca v-au placut. Si pt felicitarile pt caruciorul roz, acuma vedem daca ramane roz sau nu dar nici data trecuta nu au gresit asa ca...
Genie multa sanatate.
Roxana faina poza ei ce sa ii faci dependenta asta se transmite din mama-n fiica.
Gabriela sper ca sunteti ok.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2