PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Vin si eu cu o buna.

Si eu sunt prinsa in hartii pana peste cap, ca si zilele trecute, dar am trecut sa va salut. Am tare multe de recuperat din urma, dar cred ca numai saptamana viitoare voi reusi sa recuperez.

Hai sa vedeti ceva ce o sa va inveseleasca:
www.visurat.ro/2008/01/29/parodie-super/" target="_blank">
Parodie super

Va pup pe toate si sa aveti o zi buna!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Pupam piersicutele,

Miruna cu foarte mare intarziere la multi ani si multa sanatate. O viata fericita si cat mai multe bucurii.

emilia Sa va traiasca mica minune, sa fiti cu totii sanatosi si voiosi.

La noi au fost ceva zile un pic mai tulburi dar se pare ca apele se mai limpezesc. Din pacate am primit o veste rea ca soacra mea este bolnava, acum s-a operat si se pare ca nu este chiar atat de rau pe cat se crezuse. Eu sper din tot sufletul ca se va face bine cat de curand. Este o femeie mult prea buna si pe de alta parte vreau ca si nepotii sa se bucure cat mai mult de bunici, este suficiant ca tatal meu nu mai este Mai avem o saptamana si ceva de stat pe jar pana vine rezulaltatul unei biopsii dar noi suntem foarte optimisti.

Oricum am avut zilele acestea si bucurii pentru ca i-am avut in vizita pe Philip si pe Nico. Robert si Philip se strangeau in brate sa se pupiceasca, erau doi piersicuti adorabili. Au fost niste cumintei, au facut nanic la pranz, s-au jucat, niste dragalasi

Acum merg sa calc dar o sa incerc apoi sa citesc din urma daca a lasa Robert.

Monica 18+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Toata noaptea a fost o agitatie si o miscare in burtica de nu am putut dormi.Ce-o fi fost cu bebe nu stiu, dar am stat mai linistita ca misca si stiam ce e cu el.Astazi e liniste observ,sa vedem cum evolueaza starea.

Mada felicitari pentru codite, sanatosi sa fiti si tu si bebe.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

anasia unde esti...sunt in poze ...am descarcat cam tot pe PCul meu, acum tre' sa le bucataresc. Nu stiu ce are photobucket azi mi-a dat de cinci ori cu eroare si imi creste barba uite asa incarcandu-le.
Am pus deja noul colaj, e super si am facut link la lucians si SARILLA.
Multumesc pentru reteta de tort

sanziana am pozele tale, dar nu mi-a luat scrisul, nu stiu cauza. Sunt prelucrate cumva? Mai incerc o data, daca nu merge le pun asa in slideshow. La nici una din fete nu mi s-a mai intamplat asa.

lucians multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca ai fost prompta cu pozicile si link. Lucrez inca la ele

SARILLA chiar ca Razvan s-a facut mare...sta la o berica cu voi, am vazut eu

anagia am primit pozele, stai linistita ...piersicuta

tweety7, ralu80, Larissa_79 mamici de mamici, ce mai...ca sa nu fac comentarii despre piersicute ca nu mai termin pana in 2010.

Babee ma gadesc sa bebe mic face nani, daca a fost activ toata noaptea. Mai e putin , azi e 14...Doamne cum trece timpul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Emilia, scuze pentru intarziere. Sa-ti traiasca mica printesa! E o superba! Acum am intrat si eu sa vad pozele! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

norocuta eu am pierdut faza cu trimisul de poze. Adevarul este ca momentan hormonii mei is cam dati peste cap si ultimele zile mi-au cam pus capac asa ca nu am mai avut chef de nimic altceva. Nu am avut puterea sa stau sa caut la poze. Cate poze trebuiau trimese?

Monica 18+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Norocuta saru'mana de compliment.
Anasia multam' pentru transmiterea pozelor. Ce m-as face eu fara tine?
Emilia felicitari voioase pentru bebelina! Sa fiti sanatoase si fericite!
De-abia astept sa-l fac si eu pe-al doilea si sa stau din nou acasa. De data asta nu cu unul, ci cu doi pui.
Ca de obicei sunt pe fuga. piersicutzele cu mamici cu tot!

Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Salut, fetele! Va multumim pt laudele adresate micii dependente de DC.
Azi am iesit si noi afara cu tot familionul. Am fost un pic in parc si apoi in Auchan la cumparaturi. I-a placut tare mult lui bb Victor, pt ca a dormit tot timpul si inca vreo 2 ore cand am ajuns acasa.
Acum tocmai m-a sunat sotul, era cu Daria la Auchan, cocotata pe umerii lui, iar pe fundal il auzeam pe Alex cum canta (e spectacol de Sf Valentin). Imi place Alex de mor; ma oftic ca nu m-am putut duce si eu sa il vad live, dar asta e, nu am avut cu cine sa il las pe bb.
In rest noi suntem bine, ne descurcam f bine, azi am reusit chiar sa ii hranesc pe amandoi copiii in acelasi timp, exact cum zicea Emilia: Daria in scaun, eu cu bb la tzitzi; a fost chiar bine.
In alta ordine de idei, ne pregatim de zor pt botez (e pe 24) si abia astept, am ajuns la 60 de persoane cu lista si mie imi plac petrecerile cu lume multa :)
Am logoree si va plictisesc... Va pup!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Buna ziua la livada!

Revenim si noi dupa o pauza, ne-am intors de la munte dar de atunci sunt numai pe fuga si recunosc si putin intoarsa din cauza unor pb.
V-am citit zilnic asa printre picaturi si acum am reusit sa trimit si eu niste poze cu Luca pentru blog...care blog, apropos, este fff misto, m-a uns la suflet ce copii frumosi avem

Huacin, bine ai venit, nici eu nu te-am uitat, pup dulce
Babee, speram sa intru si sa te felicit...asa te pup doar si tin pumnii in continuare sa mai rezisti nitelush, da?
Anasia, Map, Buli, Mady, Sabina, Larisa, Crisa, Norocuta,Mada, Genie, Ginoasa si toata gasca, pupicei la fete si pitici
Emilia si Doniro, imi place sa citesc iar despre scutece si alaptat si tot tacamu'...poate imi faceti pofta
Doniro, este mortala poza cu voi scriid pe DC
Mada, felicitari pentru fetita din burtica, sa=mi zici si mie care e reteta ca tare vrem si noi o fetita cucuiata

Sorry daca am uitat pe cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Doniro,ce frumoasa poza cu voi 3as zice ca Victor seamana cu tine,desi e cam devreme sa ma pronunt
MadaHappy Valentines Day si vouasi tuturor celor ce sarbatoresc
Babee,nu stie bebe din burtica cand e noapte sau zi,intelegi de ce noaptea petrece ,iar ziua doarmeIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput