PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

crissa, pe mailul comun o gasesti sigur; o poza ne trimiti cu Cipi?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

emilia e super ca ai lapticul atat de bun
acum, vreau si eu sa stiu daca voi aveti probleme cu
pampersii. eu ii pun seara pampersul si la 8,00 cand
se trezeste este intotdeauna iesit pp din el. azi dimineata
l-am schimbat de la 6,30 ca deja era uda. si n-a baut
absolut deloc apa azi-noapte. normal ziua ii pun pampers nr.5
si seara i-am pus si nr.6, tot ii iese pp si din astia.
nu stiu ce sa zic.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Emilia: sa va traiasca printesa si sa fiti fericiti!
E normala culoarea laptelui. Colostrul e galbui, iar in timp laptele va deveni alb.

Din pacate n-am timp sa scriu mai multe.
Printre altele, am facut gripa atat copiii(la doar cateva ore diferenta), cat si eu, cu febra de 40 grade si cu tot tacamul care genereaza un mare grad de disconfort...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Anasia:o sa-ncerc... dar cel mai probabil maine sau poimaine..daca nu e tarziu!Pupici multi de tot!Ma duc la mamici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Emilia, si la mine a fost lapticul galbui si cam dupa 2 saptamani a devenit alb; dar cred si eu ca e mult mai bun asa cum e la tine acum, ca e gras. Va pupam! Nu-i asa ca e super sa fii mamica de fetita?? :)

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Anasia, mie mi-a dat trimitere medicul de familie pentru Policlina Vitan. Se poate si fara trimitere dar costa consultatia 50 de lei. Eu mersem in ideea de a imi recomanda un corset insa medicul de acolo mi-a recomandat terapia cu ozon. Pe langa faptul ca e destul de costisitoare iti mananca si mult timp si eu cam am oroare de ace. Deci momentan nu ma tenteaza. Sanatate multa sotului!
Micuta mea s-a trezit de nenumarate ori azi noapte nu stiu ce a avut, asa ca sunt cam nedormita. Norocuta super haioase pozele, ideea e foarte tare. Bravo!
Eu sunt tare stresata pentru ca nu resusesc sa gasesc o modalitate de a ajunge in Creta pentru vara asta. Soacra-mea, bine intentionata, a rezervat o vila acolo ca sa ne faca o surpriza si noi nu avem cu ce sa ajungem. Curse directe nu exista, doar cu escala in Atena si sunt foarte scumpe. Cu charterul nu se poate pentru ca nu se vine biletul decat impreuna cu pachetul turistic. Gasise al meu sot o varinata cu zbor direct Budapesta - Heraklion dar cu ce ajung pana la Budapesta? Cu avionul mi se pare foarte complicat pentru pitica si obositor totodata. Chiar nu stiu cum o rezolvam, cred ca pana la urma vom renunta. In fine, nu vreau sa plictisesc pe nimeni cu problemele mele off topic, mi-am descarcat si eu sufletul!

Pupici la toata livada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Apar si eu prin zona cu vesti. Sorry ca ieri nu am scris am citit da nu am mai apucat sa scriu.
Deci am fost si noi ieri la spital am mers la scan mai intai si apoi la medic, la scan tanti aia m-a cam enervat cam evaziva asa am vazut capusorul, fetisoara si cel mai fain am vazut inima cu toate cele patru camerutze cum batea acolo de zor nevoie si pe bebe care statea indoit in jumate, adik nu cu genunchii pliati ci intinsi ca si cum v-ati aseza jos picioarele intinse si va intindeti sa atingeti varfurile de la picioare avem si poza cu bebe in pozitia asta, ma mir cum de nu ii e incomod. Cica avea stomacul si vezica pline, deci pp ca toate funtioneaza cum trebuie si ma intreaba daca mai vreau sa stiu ceva si zic pai daca se vede sexul poate ne ziceti si noua, asa am aflat ca a fost si ultimul meu scan , astia nu ofera decat doua, zgarcitii, si raspunsul lui tanti a fost fara sa se mai uite la bebe probably a girl. A raspuns f repede deci pp ca a vazut ceva de a raspuns asa rapid si nu a mai verificat deci avem si noi inca o .
Flo e happy, cam suparat oleaca ca nu e baietel, dar nu se supara nici ca e fetita important e ca e bebe sanatos si are toate celea la locul lor, si i-am zis daca el vrea mergem la privat si mai facem un scan mai incolo sa se mai uite odata la sex poate ii creste vreo ceva intre timp.
Apoi am fost la medic a palpat oleaca burtica s-a uitat la rezultatele de la swab facut data trecuta si a zis ca e numai candidoza si mi-a dat crema tratament deci pb mea e ok nu face urat, sper sa fie bine si la nastere sa nu am pb. Si a zis ca data nasterii se modifica la 28 iunie 2008. Na acu om vedea ca si la fata au zis 13 august si s-a nascut pe 21 deci u never know.
Mi-a zis sa mai vin la 34 de saptamani sa verifice ca e totul ok si ca pana atunci o sa ma mai vada moasele daca e nevoie, bine eu is si la al doilea bebe si al al doilea deja nu se mai agita asa tare daca prima sarcina a fost ok si nu au fost pb. Ca la primul bebe ai in total 10 vizite la moase si medic si analize si la al doilea 7 in total.
Am vb si de tensiune si mi-a verficat-o si urina si au zis ca is perfect ok amandoua si ca sa stau linistita a zis ca se poate sa fi crescut tensiunea si de aia sa fi avut durere de cap asa persistenta da daca nu am si alte simptome sa nu imi fac probleme.
Apoi am fost si cu Flo la medicul de familie am nimerit la o tanti super dragutza si i-am zis toata istoria i-am arata analizele din ro pacat ca cd-ul din ro nu a mers pe calc ei, si a zis ca daca nu are dureri care se transmit in picior sau sa ii amorteasca picorul sau sa il intepe si pt ca durerea a cedat dupa cateva zile nu a durat mai mult nu crede sa fie nevoie de rmn si ca vrea mai intai sa faca o radiografie si dupa ce primeste rezultatele ne contacteaza sa ne zica ce trebuie sa facem. A zis ca cel mai probabil va face ceva fizioterapie si apoi vom vedea cum se simte si ce zic cei de acolo de cum evolueaza treaba.
Normal trebuia sa discutam numai despre un sg subiect da eu am sarit rapid si i-am zis si de bacteria de la stomac si de analizele la sange si a zis ca analizele sunt normale nu ingrijoratoare si ca pt bacteria aia e bun tratamentul cam asta prescriu si ei aici dar sa faca o sg tura nu doua ca bacteria asta e normal sa fie in organism deci la analiza va fi mereu prezenta.
Merg sa citesc din urma si revin. Pupici!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Mada mxm felicitari pt. codite cu fundite!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mada, felicitari pt o sa fie doua surioare!
madyn, diseara rezolva dupa ce culc fata;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu prin zona, dar iar am mult de lucru, asa ca nu o sa stau prea mult azi cu voi.

Deocamdata tot ce vreau eu sa va rog este sa cititi ce a scris Ramona aici si sa incercam sa o ajutam cum putem. E foarte important.

P.S. Mii de scuze ca nu pot sa stau azi prea mult cu voi, dar promit ca recuperez cand ma eliberez. Daca am fost plecata o saptamana, acum se cunoaste, trebuie sa recuperez din urma.

Va multumesc in numele ei si va pup pe toate.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput