PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 5
emiliapop spune:
Gata dorm copiii si sa vad ce apuc sa scriu ca sa raspund la toata lumea .
Doniro la mamici de ian-feb 2008 am mai scris din cand in cand dar vb ta nu le simt deloc apropiate pe fetele de acolo ca pe voi.
Referitor la supt Eveline suge acum cam la 2 ore juma si doarme e tare cuminte atat ca nu goleste tot sanul dacat cam pe sfert si ma dor de mor ca se umfla cu lapte si simt ca pleznesc. M-am mai muls eu initial dar am inteles ca nu e bine ca se mareste si mai mult productia de laptic asa ca acum incep ei sa curga cand sunt prea plini.
Mai am o nelamurire referitor la culoarea laptelui ca nu mai stiu de acum 1 an juma parca la Alex laptele era alb dar vad ca acum e alb galbui ca untul al tau ce culoare are?
Acum sa zic de nastere: am nascut cu epidurala,mi-au facut ei calciu si oxitocina si m-am dilatat repede pana la 4 cm si apoi mi-au pus epidurala si contactii ioc si mi-au mai pus in perfuzie una alta si au inceput iara si au oprit administrarea anestezicului spre final ca sa le simt si sa pot sa imping. Ultimele contractii au fost criminale fff. dureroase, deci la Evelina mi s-a nasterea mai grea la sfarsit sau am uitat eu de la Alex .
Anasia,Madyn, Genie, Nico,Mada multumim si si noi.
Mada pe mine cand ma durea capul crestea tensiunea si eu ziceam ca scade pana am verificat-o cu tensiometrul.
MIRUNA LA MULTI ANI !!! scuze de intarziere da'nu am apucat sa scriu.
Emilia cu Eveline Mihaela si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
Bysko spune:
Consi ma simt mai bine, dar port in permanenta corsetul lombar. Ieri am fost la Bucuresti la un simpozion si drumul+ statul in sala m-au cam afectat. Nu am voie sa ma aplec brusc sau sa ridic greutati, asa ca imi vine foarte greu.
Mada ai grija de tine. O tensiune este musai sa-ti iei( vezi sa ti-o ia de 3 ori daca se poate, si stand jos si in picioare). Un sumar de urina iti faci?
Emilia si eu aveam laptele galbui de la atata grasime- bun pentru micuta Eveline ca sa se faca mare!
Gonul mamica de Busra
Bysko spune:
Acum am vazut pozele preferate de pe blog! Sunt asa de scumpi toti(piersicuti si piersicute), fiecare cu ceva aparte
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by Bysko
Emilia si eu aveam laptele galbui de la atata grasime- bun pentru micuta Eveline ca sa se faca mare!
Gonul mamica de Busra
ce bine sa se faca bebe mare repede!
Imi pare rau ca te doare spatele .
De la Babee vreo veste?
Emilia cu Eveline Mihaela si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
larissa_79 spune:
emilia, si eu am avut laptele gras tot asa galbui. Din cauza asta pitica mea se satura repede si tot asa aveam si eu sanii mereu plini la inceput. Poate ai facut furia laptelui si de asta. A...si Alexiei ii era sete din cauza ca era laptele gras si ii dadeam si ceiut.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Babee spune:
Noi inca asteptam, multumim de intrebare.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Genie spune:
Emilia si eu tin minte de la fii-mea ca am avut laptele alb-galbui si toata lumea imi zicea ca e de calitate laptele, asa ca stai linistita! Eu zic ca nu e bine sa stai sa te doara sanii asa, mai bine te mulgi ca sa iti golesti bine sanii, sa nu faci mastita. E parerea mea, mie asa mi-a spus medicul dar poate gresesc. Medicul tau ce spune?
Eu azi am fost la un ortoped ca si eu, ca si Bysko, am dureri mari de spate. Am cifo-scolioza si mersesm in ideea sa imi recomande un ham, un corset ceva care sa imi corecteze pozitia. Dar nu am rezolvat nimic, mai mult am pierdut timpul. In schimb trebuie sa merg sa imi fac niste radiografii.
anasia spune:
norocuta, ti-am trimis pe mail o gramada de treaba;
fetelor, daca aveti sugestii sau doriti sa schimbati poza..., spuneti;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
anasia spune:
genie, ai fost direct la ortoped sau te-a trimis med de familie; sotul meu are mari probbleme cu spatele si numai fortat ar merge la dr, dar nu stiu unde; la ce spital ai fost?
bebee, stai cumintita, ne gandim la tine [pu];
emilia, eu zic sa nu te ingrijorezi de culoare laptelui, bine ca ai laptic din plin;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
crissa71 spune:
Genie si Bysko:sanatate multa!Aveti grija de voi!Pupici
Anasia:chiar ma gandeam maine sa fac un tort..sa vad ce-ai pus bun..Unde le gasesc la mamici?!
Babee:ma bucur ca sunteti bine!Take care!Sa ne tii la curent!Doamne ce putin mai ai!!
REvin..sa mai citesc!