PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 4
anasia spune:
genie, ma bucur ca nu e hernie!
mada_mxm, cum te simti?
babee, ce faceti? esti bine?
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
michella78 spune:
nicomico dimineata bea laptele intre 6 si 7 dar e adormita aproape. ii ridic putin perna, o sprijin si gata, oricum il hapaie in cateva minute.
despre olita noi am inceput de pe la 6 luni si acum o folosm maxim. la kk cere ea intotdeauna pt pp o mai punem noi cand si cand.
sa-mi tineti pumnii pt ca dupa amiaza merg dipa gresie si faianta pentru baia fetii. mai incep si eu un santier mic...ca n-am mai avut de mult.
michella
norocuta spune:
Buna dimineata livada,
Au aparut piersicutele cu poze favorite la "Asta poate fi poza ta!" .
Sunt super dragute: unele dormind cu fundul in sus, avem cal, avem Spiderman, avem pupaciosi, razacioasi, iti vine sa le mananci nu alta....astept in continuare pozele livezii in contul comun.
Pnetru cine nu s-a uitat ieri pe blog Miruna avut un tort alb
michella78 spune:
nicomico sunt de fapt tu intrebai din ce bea laptele acum - din canita speciala pt bebe.
mada, tare frumoase sunt pozele
michella
michella78 spune:
norocuta intr-o zi ma fac si eu vrenica si iti trimit poze.
trebuie sa intru de pe calculatorul de acasa pt asta ca acolo sunt mai multe poze si mai frumoase.
michella
norocuta spune:
Michelle astept piersicuta
Gina _butnaru care e cea mai puternica imagine care iti vine in minte din calatoria la Viena? De fapt mi-ar place sa imi zici una "de bine" si una " de rau" ca trebuie sa fi fost si ceva care te-a incomodat, sau poate nu ?!
Merg sa vad si pozele ca n-am avut loc pana acum ..sa nu-mi oboseasca calc.
anasia daca nu ai apucat sa trimiti retetele de tort lui eugcem, pune la CC , te rog, si mamiciiulaug2006@yahoo.com , sa-mi clatesc si eu ochiul pe acolo.
Am eu un feeling ca tu esti priceputa la si am mai vazut si torturile de acum cateva zile...
julax spune:
Genie,sanatate multa.Bine ca nu e hernie...Cum ai zis,treceti voi si peste astaIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
anasia spune:
n-am reusit pana acum, dar in seara asta, dupa ce adoarme pitica rezolv colajul (bysko, muuh, genie, tweety) si trimit si reteta pe mail-norocuta- pt instantanee, sunt foarte dragute si haioase!
norocuta,o sa trimit si poze pt larissa si tweety;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
larissa_79 spune:
anasia, mersic...tocmai am trimis eu una! Stii ca eu sunt cu timpul...haos...! Pupicei!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Muuh spune:
Multumesc tuturor de urari. Multumesc norocuta pentru tort. Nu am petrecut ieri pentru ca ne-am destrabalat cand am fost plecata la Londra deci... dar a fost frumos si a fost primul an cand nu am cazut in depresie ca imbatranesc. Cred ca de fapt acum incep sa imbatranesc dar nu mai constientizez si de aici asa senina si cretina. Pup pe toata lumea
Miruna + Alexei (13.07.2006)