Gravidute si mamici tinere (<25 ani)!!!(3)
Raspunsuri - Pagina 11
balaceanu_l spune:
Sa nu te superi pe mine dar ma gandeam ca de imi zici ca o supar,nu mi-am dat seama ca vorbeai despre filmulet credeam ca zici asa in fiecare zi,doamne fereste nu vreau sa imi enervez printesa dar nici sa o vad cum plange,si vocea aceea era sora mea,a filmat cu tel ei,
Te rog inca o data sa ma ierti,nu am vrut sa fiu asa repezita la tine.
Loredana-Bianca mama de Alexandra
(16.10.2007)
mami_alexia spune:
Bianca, de ce ai apelat la metoda steriletului in detrimentul altor metode?Intreb doar de curiozitate...
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by balaceanu_l
Sa nu te superi pe mine dar ma gandeam ca de imi zici ca o supar,nu mi-am dat seama ca vorbeai despre filmulet credeam ca zici asa in fiecare zi,doamne fereste nu vreau sa imi enervez printesa dar nici sa o vad cum plange,si vocea aceea era sora mea,a filmat cu tel ei,
Te rog inca o data sa ma ierti,nu am vrut sa fiu asa repezita la tine.
Loredana-Bianca mama de Alexandra(16.10.2007)
Eu nu sunt suparacioasa Irina poate sa iti confirme asa ca va pupam
si sa fiti sanatoase. PS:la cate am pe cap o chestie minora nici nu mai realizezVa pup si dau o

Teo

Perlute
o viata...
ramyteo spune:
A si inca o chestie , nici eu nu suport sa o aud pe Teolina plangand, asa suntem noi mamici bune![]()

Mami Alexia voi ce mai faceti?
Teo 
Perlute
o viata...
ramyteo spune:
Va doresc o primavara plina de surprize placute!
Pentru fiecare:
si cate o
Teo
Perlute
o viata...
balaceanu_l spune:
Buna fetelor nu am intrat azi ca ma fost mai toata ziua pe drumuri,am fost sa ma tund "ca lumea" si ma plimbasem cu Ale prin centru pana ce a iesit tati de la servici.Maine aici e ziua mamei si suntem invitati la n restaurant cu sotul de la el de la sevici.
Mami Alexia am ales steriletul pt ca e ceva mai bun(aveam sangerari abundente la ciclu si aveam 7 zile menstruatia)cu pastilele anti conc. mi-am dereglat intreg metabolismul si implantul in mana e la fel,e cea mai buna metoda pt ciclu cu sangerari abundente,mi-a spus doctorita.Fiecare cum vrea sa procedeze,eu cred ca asta mi se potriveste mie cel mai bine.
Sper sa fiti pline de viata acesta primavara,si sa infloriti cu iubire nesfarsita,
![]()
Loredana-Bianca mama de Alexandra
(16.10.2007)
ramyteo spune:
Lore. B. distractie placuta!
O dumninica placuta tuturor!
si cate o
Teo
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
Nour spune:
Primiti o mamika noua printre voi???
Avem o fetitza mititica de o luna pe nume Lulua. Ma alatur si eu grupului de mamici care nu pot lsa copilul sa planga... mor sa o aud plangand.
39s+
AMR 6 zile
mami_alexia spune:
Bine ai venit,Nour si sa iti traiasca mititica!Si sa iti schimbi semnatura, esti tot gravida!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA
ramyteo spune:
Bine ai venit printre noi Nour!
Va pup pe toate si pe bebeii vostrii .
si cate o
Teo
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta