Gravidute si mamici tinere (<25 ani)!!!(3)
Raspunsuri - Pagina 10
balaceanu_l spune:
N-am sa mai fac asa dar alta solutie nu am gasit,
Ma bucur ca vau palcut
Loredana-Bianca mama de Alexandra
(16.10.2007)
rhoneea spune:
Ba da Bianca!Vezi ca scrie acolo langa montaj asa:SHARE.Apasa click acolo apoi iti vor aparea mai multe optiuni printre care si GRAB LINKS.Dai click si alegi linku-ul unde scrie URL.
Daca vrei sa ti-l pui in pagina asa cum am facut eu spune-mi si-ti arat cum.
Ramonik mama da mi-e dor de voi 
Mada sa faci pozici
,si in caz de numai intri,drum usor si fara peripetii![]()
Irina
lui
Pierre-Sebastien( 05.06.2007 ora 9:45)
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien 
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
pozici sebastien
varsta Sebastien
*Putin cate putin o putem ajuta si pe Ramona
balaceanu_l spune:
Salutare fetelor,
Noi suntem bine,Alexandra mananca si eu sunt cu mult mai bine.
Am inceput sa ii dau cereale si borcanase cu vegetale si fructe,ii plac.
Asa zici sa trimit link-ul,sper sa fie bn
http://www.onetruemedia.com/shared?p=51687feba8ab39c926b976&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
(16.10.2007)
rhoneea spune:
Da Bianca merge!Acum iti poti sterge din mesajul respectiv id-u si parola.
Irina
lui
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
pozici sebastien
varsta Sebastien
balaceanu_l spune:
Irina chestia e ca nu stiu cum sa il sterg mesajul,am incercat dar nu pot si sincera sa fiu nu stiu.Imi spui si mie cum tre sa fac
(16.10.2007)
rhoneea spune:
Bianca vezi ca in dreptul mesajului tau unde apare "trimis la data de..." langa apare si o foita cu un creionas.Apasa click acolo(iti va aparea edit),si poti modifica mesajul.
Daca crezi ca te mai pot ajuta cu ceva,intreaba-ma oricand nu ezita!
Irina
lui
pozici sebastien
varsta Sebastien
MissJJ spune:
Buna fetele!
Sorry ca nu am mai scris zilele astea da is cam busy.
Am intrat sa va pup si Bianca ms de numar am notat in agenda si sper sa reusim sa ne vedem.
Azi mai avem o tura de shopping si apoi ne punem pe facut valiza si etc asa ca va pupici fiti cuminti si ne auzim sapt urm.
---------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
ramyteo spune:
Lore B. cum ti-ai permis ....hai?
Cum ti-ai permis ca sa iti inervezi printesa? Mei sa-ti traiasca! Si multi
de la noi.
Fetelor va
pe toate
Teo 
Perlute
o viata...
balaceanu_l spune:
Rhoneea mersi de sfat(am mai invatat ceva),sa sti ca atat de mult m-am atasat de voi in general parca am fi prietene deo viata![]()
Mada sper sa ne vedem la o cafea cand vi in dublin,te pup si calatorie placuta(safe journey).
Ramona sper ca te-am inteles gresit la ce imi ziceai,lamureste-ma sa nu deduc eu ceva total gresit.
Fetelor noi pe zi ce trece tot mai bn mancam,si tot mai alintati,se cearta cu mine cand o pun in patut sau in carucior,ma trage de par(cu toate ca m-am tuns mai scurt),ce mai suntem mamoase.
Eu am fost zi la centru de planificare fam. si peste 3 sapt imi bag sterilet(pe vreo 2-3 ani)trebuie sa ma abtin de sex 3 sapt
.
Sper sa decurga totul cu bn.
Va
(16.10.2007)
ramyteo spune:
Pai am vazut filmuletul si am vazut cum facea cu gurita si ca se prefacea ca plange, gresesc? Si de asta am zic ca ai reusit sa o inervezi![]()
Teo 
Perlute
o viata...