Nou stil de viatza (178)
Raspunsuri - Pagina 16
gusta spune:
Carmen atunci suntem pe aceasi lungime de unde si am sa ma inspir si eu de la meniurile tale si poate ai sa gasesti si tu ceva bun in ale mele.Si eu am sa incerc sa fac abdomene macar 50 pe zi sa vedem ce reusim.
Marilena si Mara Augusta
Zuzilici spune:
Asa de mult imi place ceea ce fac acum
ca vad ca iau pauza la fiecare 5 secunde.
Mephala ma bucur ca Iustin e mai bine. Si cu Teo ce-ai sa faci cand te intorci la servici? Il duci la cresa?
Gusta peste, Yummy!
Am avut si eu in weekens (sambata) cu maioneza de usturoi, o nebunie. S-aveti pofta.
Succes tuturor concurentelor din acest concurs.
Mephala Ce parere ai sa botezam concursul in vreun fel? De ex. Concursul Martisorului Zic si eu...
ZIETGEIST
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
Salutare,
Acum am ajuns si eu acasa.
La examen a fost foarte bine. 
Va multumesc pentru gindurile bune. 
Azi mi-am cumparat multe fructe: mere, banane, portocale si niste simburi de nuca sa pun in cereale dimineata ca imi plac foarte mult.
Tzuni, cam scumpa la vedere azi, sper ca esti doar ocupata.
Zuzi, spor la impachetat si astept poze de la mosia cea noua. ![]()
Sint in zona...ma duc sa maninc ceva...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzilici spune:
Delidana felicitari.
Vad ca nu te dezminti si chiar vrei sa termini shefa de promotie.
Pofta buna si te-asteptam pe-aici cu ceva meniuri.
Din Thai scriai in fiecare zi ce mancai si erai foarte ordonata si detaliata, aici...in afara de micul dejun care in genere format din cereale si lapte, mai rar aflam ce papi tu. 
Si ca tot am pomenit de mancare, Anda normal ca asteptam meniul tau zilnic.
Cat despre ce-am mancat eu azi... Da mama(a se citi Gusta) cu biciu-n mine , ca n-am ascultat de tine...
MD + gustare: - Cafea + 1 espresso + 1 French Vanilla + O felie de paine cu branza Philadelphia + 1/2 rosie + 1 Croissant + cashews + chocolate almonds (vreo 7 buc.)+ o mandarina.
Total calorii - 877 .
ZIETGEIST
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
Zuzi, daca as scrie ce maninc mi-as lua numai
pe spinare pentru ca in fiecare zi maninc ceva dulce, mai ales de cind sint in sesiune. Azi de exemplu am mincat 4 felii de chec.
In Tailanda faceam mai mult sport, mincam cereale in fiecare dimineata, ceva mai multe verdeturi si fructe. De cind m-am intors in Romania a trebuit sa-mi schimb felul de a minca, nu mai pot minca cereale dimineata daca stiu ca plec apoi la facultate (nu e prea placut sa ma duc la toaleta la facultate, crede-ma - la mine cerealele au efect laxativ
), nu mai maninc asa de multe fructe din lipsa de timp si uite asa....a trebuit sa ma adaptez. Din fericire vad ca daca am grija nu ajung sa ma expandez. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
rolo spune:
Aloha,
Am ajuns si io acasa, scriu scurt ca trebe sa ii tin companie bestiei. I-am dat un biscuit sa ma lase sa tastez o tzara.
Delia felicitari!!
AMR 1 si coronitza e a ta.
Gusta mi-ai facut pofta de peste.
Va pup ca tzipa bestia si fug la ea. Mai intru io dupa ce o adorm, daca nu adorm si io.
mama de Ileana Cosanzeana
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
mephala30 spune:
Zuzilici, habar n-am ce voi face cu Teo, cand voi incepe serviciul. Socrii mi-l cer la Roman, vor sa-l tina ei, dar nu-l dau nici in ruptul capului. Vom vedea, pe moment n-am nici o solutie. Nici cresa n-as alege-o, nici varianta bonei,
.
Da, suna bine concursul martisorului, sa vedem ce spun si fetele.
Delia, felicitari!
ruxij spune:
Salut! N-am mai tinut pasul cu voi in weekend. N-am avut prea multe abateri in weekendul asta, doar sambata am mai calcat stramb, dar nu f. tare, in sensul ca am mancat o felie de paine dimineata si am mai gustat si ceva fructe pe parcursul zilei. Ori nu m-am mai atins de paine in trei saptamani. Si am mai gustat cate ceva, fara paine si fara zahar, dupa ora 7, ceea ce de regula nu fac. Dar in rest, OK, duminica n-am avut abateri, am mancat friptura cu legume (brocolli si conopida) facute la abur. Azi am mancat fara abateri pana in pranz. Diseara voi manca friptura cu salata. Cam scump regimul asta ![]()
carina spune:
Carmen: mie mi-a placut mereu sa gatesc, dar acum pun si in practica de cand stau la casa mea si mi-am utilat bucataria asa cum am vrut mereu.
Imi astept musafirii.
Va pup,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
Zuzulici si Carmen mi se pare bun titlu concursului.
Asa sa mergi inainte Ruxij cu regimul.
Delia felicitari si bafta in continuare.Si sa nu iti fie frica zi ce papi ca eu dau bine cu biciu
.
Tzuni cam dubioasa absenta ta.
Marilena si Mara Augusta