Nou stil de viatza (178)
Raspunsuri - Pagina 15
carina spune:
Feteleeeeeee! V-ati mutat pe alt subiect si ne-ati lasat pe mine si pe Zuzi singure?
Zice-ti ceva, ca vine noapte si imi e frica singurica pe aici.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by carina
Feteleeeeeee! V-ati mutat pe alt subiect si ne-ati lasat pe mine si pe Zuzi singure?
Zice-ti ceva, ca vine noapte si imi e frica singurica pe aici.
DA! DA !
Ca bine zici. Subscriu! 
Cred ca Mephala e intronata la ora asta.
Tzuni ce stii de Delidana ? Zece cu sau fara coronitza???
MamicaDulce ai facut impresie la eleva au ba?
TLaura si zici ca te muti definitiv in tara? Pe cand mutarea? Nici nu vreau sa ma gandesc cate ai tu de impachetat si strans.
Bafta!Hopes e luni si chiar am nevoie sa zambesc...niste bancuri ceva?
No, Anda ca sa zic eu am sa-ti tin de urat cayt am s apot dar daca te plictisesti de mine... Da-mi de stire.
ZIETGEIST
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Eftimie C. spune:
Hello!
Vikinga multa sanatate!
Pune-te in pat si odihneste-te!
Mamica dulce
baietelul bolnav si mamica grijulie.Sunt pregatita pentru maine si totusi nu stiu ce dieta sa tin 
Ma bate gandul sa-i tin companie lui Doroty la daneza, dar cum ultima data mi-am pierdut curajul si cheful...cred ca n-o voi face.Oricum ii urez succes si spor la slabit.
Carina super bancurile!
Ia spune-mi ce inseamna MESAJ ICQ, ca doar la tine am vazut floricita aia.Scuza-mi nepriceperea 
Zuzilici am inteles ca te muti?Unde?
Apropo de echipa noastra, tu ce dieta vrei sa tii?Intrebarea e valabila si pentru ale noastre colege de suferinta 
POZE
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
carina spune:
Zuzi:
cum sa ma plictisesc de tine? Dar ma omoara curiozitatea ce fac fetele astea? Iesiti din frigider, nu mai faceti provizii pentru concurs.
carina spune:
Carmen E: e tot un instant messaging tool (ca si yahoo messenger) doar ca apartine AOL-ului.
Zuzilici spune:
CarmenE sa stii ca n-am nici cea mai vaga idee de ce regim sa tin. Si cred ca nici n-o sa tin vreunul.
Cel mai bun pana in prezent a fost cel in care imi scriu ce pap zilnic si cand nu mai am calorii ii dau pe apa.
O astept de asemeni pe Anda sa ne dea sfaturi si sa ne inspire ca doar s-a oferit sa ne fie antreboare.
Nu-i asa coach? 
Apropos mai CarmenE mi-am adus aminte c-ai scris in perioada concursului precedent ca bei cate 4l de apa pe zi? Soro dar nu-i cam mult?
Nu de alta dar apa in cantitate prea mare nu face decat sa-ti spele organismul si de minerale necesare supravietuirii. Si in loc sa elimini doar toxinele...mai pleaca si ce-i bun cu ea. Exact ca ploaia. E buna pentru rasaduri in cantitate rezonabila, dar daca-i inundatie ca atunci curata tot.
Ai grija de tine. 
ZIETGEIST
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
gusta spune:
Anda iti satisfac curiozitatea si iti zic ca eu am facut de mancare si acuma asteptam olandezu sa mancam.
Cuscra nu sunt in frigider dar am fost la cheltuit de bani ca aveam prea mult cand vine olandezu eu ies el intra
.
Zuzilici am sa ii cer lui Carmen niste ceai ca sa ii tin companie si la baie.
In seara asta o sa mancam niste peste cu legume si un pic de cartofi natur.Si ma gandesc daca mai iau o bucatica de prajitura sau nu ca de maine sigur o sa fie nu.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
trecator, ca o boare,
, apar si eu. Dispar imediat, ca ma cheama datoria.
N-am nici o treba cu tronul, va rog, lasati-o balta.
Zuzilici, Criscosty, ne-am acomodat repede cu gradinitza. Mai plange putin dupa somnul de pranz, dar, per ansamblu, sunt multumita. Si eu, si lui ca-i place. 
Anda, incep sa-ti descopar latura culinara, pe care ai tinut-o cam ascunsa pana acum. Iti multumesc si eu pentru reteta, habar n-avem ca se poate face si cu ou. Sta mai teapan?
Delia, cum a fost la examen? Sunt convinsa ca bine, dar intreb si eu...
Tzuni, te lupti cu munca?
Doroty, bun venit in concurs. Musai sa te vedem mai des la fata.
Zuzilici, spor la impachetat, ai ceva de munca. Dar si cand veti fi deja instalati, trai neneaca! ![]()
Marilena, intrebai ce strategie am de gand sa adopt pentru concurs. Ca si tine, m-am gandit la un meniu hipocaloric, 1100 calorii batute pe muchie,
. Vreau sa fac si abdomene, exercitii pentru picioare, sarit coarda, atat cat voi putea.
carina spune:
Zuzu: sunt pe baricade alaturi de voi. Sa imi spui cum sa va ajut: ma intrebati voi daca vreti sa stiti ceva sau va comentez eu unde nu mi se pare ok o chestie? Va dau meniu?
Fug dupa copila si povestim cand ajung acasa.
Va pup,