Nou stil de viatza (178)
Raspunsuri - Pagina 14
mamica dulce spune:
![]()
![]()
bune rau, mai ales ultimul!!
Am fost cu baiatul la doctor si am fugit urgent!!! Erau cam 20 de copii bolnavi/raciti in sala de asteptare...aveam de stat cam o ora jumate asa ca, dat fiind ca Marc e bine, nu mai trece de 37.5, nu mai tuseste rau,mananca bine,e vesel si in forma...am zis ca mai tare il imbolnavesc pe el de gripa si pe mine de nervi daca stam la coada pentru o sticluta de picaturi de nas si una de nurofen pe care mi le cumpar si singura. Asa ca suntem inapoi acasa, il rasfat cu clatite si sper sa-i treaca. Acum are ceva muci si vorbeste pe nas, dar pentru atata lucru nu-i da doctorul nimic.
Acum ma duc sa ma pregatesc de scoala, va pup, intru mai pe seara.
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by carina
M-am asezat si eu un pic de dimineata, dar ma pregatesc de prima tura de alergare pe azi.
Am facut acum un salam de biscuiti absolut divin - fara rahat ca avem musafiri dupa amiaza.
Voi ce mai faceti: Carmen, Marilena, Zuzu, fetele.....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
[blue] Pai si cum l-ai facut fara rahat? Vreau si eu reteta...

Buan dimineatza fetelor. Sunteti de coma cand aveti chef.

Tzuni am vazut si eu un iepuras mic si roz in parc. Asa e de scumpa.

Mephala da si cand o sa-si faca efectul...sa te tii. Stai intronata o zi intreaga.
Vikinga m-am "imbolnavit" de cand ai pus clipul cu Shakira. Danseaza fatuca asta, de ma trec apele pe mine.
ZIETGEIST
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by carina
M-am asezat si eu un pic de dimineata, dar ma pregatesc de prima tura de alergare pe azi.
Am facut acum un salam de biscuiti absolut divin - fara rahat ca avem musafiri dupa amiaza.
Voi ce mai faceti: Carmen, Marilena, Zuzu, fetele.....
Pai si cum l-ai facut fara rahat? Vreau si eu reteta...

Buna dimineatza fetelor. Sunteti de coma cand aveti chef.

Tzuni am vazut si eu un iepuras mic si roz in parc. Asa e de scumpa.

Mephala da si cand o sa-si faca efectul...sa te tii. Stai intronata o zi intreaga.
Vikinga m-am "imbolnavit" de cand ai pus clipul cu Shakira. Danseaza fatuca asta, de ma trec apele pe mine.
Nu-sh' ce s-a intamplat dar mi-a aparut ceva ciudat aici pe ecran, ca si cum am trimis mesajul deja. Il trimit si pe-acesta si merg sa verific.
ZIETGEIST
Zuzilici
carina spune:
Zuzu:
1 ou
1-2 linguri de zahar (eu am pus doar una de zahar brun)
2 linguri cacao neindulcita
200 gr ciocolata dark
1 cafea mica fara zahar
50 gr unt (eu am pus low fat)
biscuiti (eu am pus vreo 20 de biscuiti petit beure). In principiu in pui amesteci si vezi cand sunt destui
- Pe bain marie topesti untul impreuna cu ciocolata dar ai grija sa nu le clocotesti
- Bate oul cu zaharul pana se face spumoasa compozitia
Se adauga incet cacaoa, cafeaua, untul cu ciocolata pana sunt bine incorporate.
- Se rup biscuitii si se pun inauntru
- Amesteca din timp in timp usor cu o lingura de lemn ca sa vezi daca mai trebuie biscuiti sau nu
- adauga esenta de rom multa
- pune amestecul pe o folie alimentara si ruleaza
- Se tine cateva ore la frigider pana se poate taia
Variante: poti adauga nuci, chipsuri de ciocolata, stafide, etc si se poate servi cu frisca.
Respecatnd proportiile si ingredientele, mie mi-a iesit un salam de 500 de grame care are 362 cal/ 100g. O felie de 10 grame are 36 de calorii, deci mancabil si pentru noi.
POfta mare,
Zuzilici spune:
Cool! Anda multumesc de reteta. 
Anky
LA MULTI ANI! sanatosi, fericiti si plini de impliniri. 
MamicaDulce mai bine ca n-ai stat la doctor. Siigur s-ar fi agravat situatia lui Marc si a ta. Sa stapanesti sanatoasa TV-ul. Si mutare usoara iti doresc.
Fetelor eu weekendul asta am fost foarte ocupata. Impachetat cautat mobila, etc. Am sa revin cu detalii de la servici.
ZIETGEIST
Zuzilici
an-k spune:
Ma bucur ca fac si eu parte dintr-o echipa. Merci. Anky vom invinge!
... dar mai avem nevoie de coechipiere.
mai revin
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
CRISCOSTY spune:
Vikinga
sa-ti treaca repede durerea.
Zuzi si mai ai un pic si te muti, nu? Ce bine...si eu vb. cu sotul meu de mutat, speram sa ne mutam si noi la 3 camere sau la casa, dar mai avem pana acolo..Spor sa impachetat.
Cuscra te vad...iesi dn frigider
Carmen a plans Iustin azi? Dany nu a mai avut treaba cu mine dupa ce l-am schimbat, a fugit in sala si se conversa cu colegii, de m-a facut sa rad.
Fetele, m-a luat o foame...ma gandesc la pastele alea, cred ca le fac cu legume, dabea astept sa ajung acasa
Crys si Dany
rolo spune:
Ola chicas, Cam slaba miscarea azi. O fi de la faptul ca e luni??
Io am citit interviul carcotasilor. Is mortali astia doi. Cica sotia lui Huidu e membru DC.
mama de Ileana Cosanzeana
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by rolo
Ola chicas, Cam slaba miscarea azi. O fi de la faptul ca e luni??
Io am citit interviul carcotasilor. Is mortali astia doi. Cica sotia lui Huidu e membru DC.
mama de Ileana Cosanzeana
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
Ii stii si nick-ul? O fi pe-aici pe subiectul nostru si noi habar n-avem.

Crys mai am ceva vreme dar buba e ca noi am facut mobila unicat. Adica am proiectat-o si executat-o noi si cum toata afacerea s-a intamplat in casa nici gand sa poata sa mi-o scoata cineva pe usa. Drept urmare v-a trebui desfacuta bucata cu bucata (de barbata-meu) nu inainte de-a scoate tot din ea (my job). asa ca de aceea ne-am apucat mai repede de strans si impachetat. Te
si-ti urez succes la noodles.Delidana tinem pumnii stransi.

Mephala cum i-a placut lui Iustin la gradi dup-o saptamana?

Vikinga vai de gura ta. Sper sa n-ai dureri prea mari cand trece anestezia.

Mey, Tzuni, mey, ti-am dat bunatate de dedicatie(zic eu) i-am facut si Lolei o deicatie de toata frumusetea si tu? Nimik? Nimik? Intrebai si io daca ti-o placut au ba, dar pauza raspuns...

Azi am o zi scarboasa,
Asa ca va
pe toate si am sa incerc sa va citesc cand simt nevoia de-o pauza. 
p.s.Marilena iesi din frigider c-o pun pe Mephala sa-ti de-a un ceai de-al ei de-ai sa schimbi bucataria cu
. ZIETGEIST
Zuzilici

, tronul este pregatit, n-am inca motiv sa stau pe el. Astept....