Nou stil de viatza (178)
Raspunsuri - Pagina 17
CRISCOSTY spune:
Imi place...concursul martisorului
buna idee Zuzi Eu am fost in vizita la o vecina, ne-a chemat pe la ea, am vorbit si copii s-au jucat. Nu am mai facut paste, am mancat putina piftie si cativa cartofi natur. De maine, mobilizarea, nimik interzis si mult sport. Chiar acum merg sa pedalez, am sa fac 5 km chiar daca maine o sa am febra.
Delia felicitari ptr. examen si bafta la ultimul examen, vei fii premianta noastra
Carmen e greu de ales intre bona, cresa, bunici...noi am incercat cu bunicii, dar nu a fost o idee buna. Bona nu ne-am permis, au cerut prea mult, asa ca am ales cresa. Nu a fost usor, s-a imbolnavit des, dar pana la urma a fost bine. E greu cand nu ai ajutor, eu caut acum alt servici dar e greu cu dusul si luatul de la gradi.
Cuscra ce ai cumparat frumos? Ti-ai luat ceva de martisor, in avans? Eu mi-am luat doua bluze, una este cam stramta dar de asta am si luat-o, sa ma motiveze.
Merg la bici, nu stiu daca mai intru asta seara...pe maine, la raport si sa dam startul la concurs
Crys si Dany
Tzuni spune:
Buna seara!
Azi am avut zi PLINAAAAAAAAAAAAAAAA. Munca pt job-uri, cumparaturi cu Maria in Cora (o fetita de nota ZECE! - am fost inspirata sa mergem mai intai la jucarii, i-am luat cateva cu care sa-i ocup mintea si mainile si apoi mi-am luat eu ale mele). APoi acasa am facut curat, am pus haine la spalat, schimbat lenjeriile de pat, sunat bona si fixat programul saptamanii... si acum am o durere de cap teribila si decodorul vrea sa vina la mine
si uite-asa...
Mi-e foame tare. Da' tare tare tare!
Anky, la multi ani din tot sufletul iti doresc!
Zuziliciule, m-au bucurat dedicatiile, sa stii! Pana si Lola a tras un dans pe piesa ei, sa stii!
Salam de biscuiti fara rahat (retea mea pt Zuzilici):
- se face un salam de biscuiti obisnuit, cu rahat. Apoi, se ia o surubelnita / patent / andrea...si se scoate cu grija rahatul. Asa ati obtinut: salam de biscuiti fara rahat.
Va pup pe toate in grup organizat! 
Liris, pai daca-s asa ieftine silicoanele, pai io mi-as pune...trei! 
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
rolo spune:
Tzuniiiiii ai mers la cumparaturi pe stomacul gol?? Io nu fac asta niciodata, ca se duc naibi bugetele familiei si iau o gramada de prostii de care nu am nevoie, doar pentru ca acolo mi-au placut cum aratau. Si mie imi place sa fac shoping cu Ileana
Si io votez pentru concursul martisorului. Maine incep cu un purcel, dupa cum a aratat azi dimineata cantarul. Da' nu imi pare rau, ca mancarea facuta de mama a fost bestialaaaa si de maine s-a terminat cu prostiile.
Noapte buna, gagici
mama de Ileana Cosanzeana
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
Tzuni spune:
Nu, Rolo, io merg la cumparaturi cu listutza. ALtfel ma pierd printre rafturi si ma apuc de plans. URASC SHOPPING-UL!
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
gusta spune:
Rolo nu fi suparata ca si eu imi iau unu ca cine a mancat prajitura deja imi vine sa arunc ce a mai ramas.
Tzuni zi la decodor ca esti ocupata cu fetele.Si eu merg cu lista ca altfel uit ce am de cumparat.
Hai cine mai vine la o vorba mica.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Marilena te astept. Cand ajungi?
In seara asta am papat asa:
orez salbatic fiert
muschi de porc facut in wok
sos de ciuperci, ceapa si ardei cu soia.
2 feliute de salam de biscuiti.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
rolo spune:
Io is inca aici, mi-e lene sa merg pana in pat sa ma culc.
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
rolo spune:
Carina ce e ala wok?
Si mai ales salamul de biscuiti era cu sau fara rahat????
pozele mele
si Albumul frumoaselor
carina spune:
http://www.eurocosm.com/Application/images/Hotwok/hot-wok-md.jpg
Vas de gatit chinezesc in care pot gati carne fasii fara pic de ulei si iese zemoasa.
Salamul era fara rahat, am scris reteta pentru Zuzu acu vreo 2-3 pagini.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai