Nou stil de viatza (178)
Raspunsuri - Pagina 18
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Buna seara!
Salam de biscuiti fara rahat (retea mea pt Zuzilici):
- se face un salam de biscuiti obisnuit, cu rahat. Apoi, se ia o surubelnita / patent / andrea...si se scoate cu grija rahatul. Asa ati obtinut: salam de biscuiti fara rahat.
Va pup pe toate in grup organizat!
Liris, pai daca-s asa ieftine silicoanele, pai io mi-as pune...trei!
Tzunimic si drag si scump si MARIA
Esti teribila... de unde le scoti soro?
ZIETGEIST
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
rolo spune:
Multumesc de lamurire ![]()
mama de Ileana Cosanzeana
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
mamica dulce spune:
Buna fetele...in prag de concurs voi vorbiti cu pacat de salam???? Va mananc!!!
![]()
E deja 9 jumate si munca abia acum incepe....trebuie sa fac curat ca maine la 8 ies pe usa, la 10 vin de la gradi si la si 10 min vine o cucoana la mine la engleza...apoi fuga-fugala celalalt curs si la dansuri cu Marc. Ajung pe la 5 acasa, atunci dau raportul de start, nu va ganditi ca am fugit in lume.
Ma duc sa fac curat, sa-mi pregatesc hartiile si sa ma spal pe cap.
Sa nu uit...sunt cu inima in gat ca e posibil sa lucrez in vacanta de Pasti(8 zile) la o scoala particulara care face cursuri intensive de engleza in vacanta, program de la 10 la 4 (parintii nu au concediu, de asta e oferta)Ar fi mai bine de salariul meu pe o luna , va rog tineti-mi pumnii!!!!!
Noapte buna si un raport frumos maine!!!
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
...din caietul meu de retzete!
Tzunimic si drag si scump si MARIA
Hmm! Si ce retete mai ai tu pe-acolo frumoaso????
Apropos de Decodor, ia trimite-mi si mie un PM cu marca, dimensiuni si alte detalii.
ZIETGEIST
Zuzilici
Zuzilici spune:
Mamica Dulce ma gandesc la tine si sper din tot sufletul sa lucrezi de Pasti.
Ce mai stii de Sigrid ? Dar Adela cum se mai simte? Daca vorbesti cu ele transmitele sanatate de la mine si
.
ZIETGEIST
Zuzilici
mamica dulce spune:
Zuzi, nu lucrez DE Pasti, ci in vacanta. Nu stiu daca la voi e , dar aici e 10 zile in total, vacanta scolara. Azi am aflat pontul, sunt "apta" si trimit maine mail impreuna cu prietena mea, si ea profa de engleza. Doamne-ajuta!
De Dana nu mai stiu nik de cateva zile...ce vremuri am avut cand stateam amandoua acasa si ne vaitam la telefon cu ceasurile. Acum suntem amandoua plecate care pe unde toata ziua. Dar tot ne iubim![]()
In loc sa-mi fac treaba m-am luat cu un interviu cu Michael Jackson (prima mea iubire si mare dragoste cand aveam 14 ani) mi-e drag si-n ziua de azi si chiar spune niste chestii interesante din copilaria lui.Muamaaaaaa ce limuzina are, cu vreo 10 geamuri pe-o parte...
Gata, ma duc la treaba.
vikinga spune:
Danke pt gindurile bune
Imi era tare foame, am reusit sa maninc pate, banane si inghetata
Mi-am alinat durerea:) Alte variante disponibile erau borcanelele hipp ale fica-mii
, asa ca am iesit bine la alegere. A fost o zi aiurea, noroc mare ca e mama aici! Insa durerea se mai duce parca, inca nu-mi ieise din cap imaginea dr cind baga acul cu ata in gura mea
, horor! Operatie in toata regula, si nu prea am suportat-o bine, pt ca m-a surprins, nu am avut probleme mari cu dintii pina acum asa ca nu ma asteptam la asa ceva. In fine, dupa a doua sarcina m-am rablagit de tot
Carina si eu folosesc wok-ul des, e o alegere minunata pt un mod de viata sanatos. Legumele ies iar f bune, mai ales daca faci un amestec asiatic inspirat. Chiar am mincat ieri la un resto ceva intersant, farfuria lui buddha, ceva in genul asta era numele, puteai comanada daca doreai si cu scampi ori carne de curcan, insa normal e un meniu vegetarian. Super gustos a fost. Eu am multe arome asiatice, gasesc aici ciuperci chinezesti la borcan, si alte amestecuri chinezesti, cam o data la 10 zile asta facem. Zuzilici, si Shakira a fost dolofana si ia uite acum ce bine arata
. Tre sa reusim si noi, macar pe aproape acolo:)Delidana frumoase pozele de sub semnatura, tu le-ai facut?Noapte buna, ne vedem miine la startul concursului
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Delidana spune:
Buna
Chiar vroiam sa te intreb, Vikinga, daca tu ai pus link-ul cu melodia lui www.youtube.com/watch?v=_Iu5IcycUd4&feature=related" target="_blank">Amr Diab aici la subiect. Nu ma mai satur s-o ascult in fiecare zi, ma binedispune.
Pozele sint facute de mine (o parte), insa cele mai multe de sot. E una din pasiunile lui.
Mamicadulce, tinem pumnii.
Rolo, Carmen, Gusta, mersi. 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
violeta70 spune:
Buna la ceas de seara (sau noapte!?)
In primul rand
Anky, La Multi Ani, cu sanatate, noroc si fericire 
Mai fetelor dar nu pot tine pasul cu voi! Sunteti fenomenale!
Am avut un week-end plin (ca de obicei): sambata la firma (6 ore), duminica am condus nepoata la tren (a plecat la Brasov), dupa care program de casa. Dar pe la 20.30 am avut o pana de curent care a tinut pana la ora 2.00 noaptea.
Azi am avut o zi super plina: cu situatii multe si multa nebunie. Am avut o zi plina de nervi. Dupa ce vin sambetele sa fac situatii, sa le predau la timp, sa nu zica "tovarasii sefi" ca nu sunt situatiile gata la timp, azi primesc un mail, cu o situatie pe care o facusem in 2 februarie si trimisa tot atunci. Am simtit ca vad rosu in fata ochilor, m-am infuriat, si binenteles ca m-am ratoit un pic la seful meu. Hai ca fac situatii, asta este, dar sa nu-si verifice mail-urile, asta este culmea.... Pana la urma am mai trimis o data situatia cu pricina si m-am resemnat: asta este lucrez la patron, si daca nu-mi convine.....
De mancat azi nu prea am mancat (eu de mult nu am postat meniul, nici nu as avea ce). Seara am mancat 2 felii de paine graham prajite cu branza si niste seminte de floarea soarelui.
Sora-mea Diana s-a internat azi, dar spitalul nu avea Gynipral fiole, asa ca am cumparat de la farmacie si pe seara a inceput perfuziile. Va tin la curent.
Acum va las, ca imi este somn.
Va urez o noapte linistita si un inceput de concurs cu mult spor si vointa la slabit. Eu am sa stau pe margine si o sa va tin galerie, urmarind fiecare pas.
Va pup pe toate 

mic si drag si scump si