Nou stil de viatza (178)
Raspunsuri - Pagina 19
liris spune:
Anca, bine ai venit si La multi ani!! sanatate si numai bucurii!
se pare ca suntem destule 74-zeciste pe aici. a fost un an bun
...
ma intrebai ce facem. ne adaptam, incet, foarte incet. schimbarile nu-s usoare mai ales dupa 30 de ani.
aici e primavara deja. cald, azi am iesit doar in pulover. doar pe fi-miu l-am imbracat de abia i se vedea nasul. uf, ce mama mai are si el.
anky spune:
Mai fetelor,mie acu mi-au plecat musafirii.Moamaaa...si m-am indopat cu de toate,cred ca miine o sa imi arate cintarul cu 5 kile in plus.Mai am de toate daca doriti inclusiv strudel cu mere.
Delidana,faina intrebarea pe care mi-ai pus-o insa cred ca cel mai important este sa fim sanatosi,fara sanatate nu putem face chiar nimic.
Liris,va obisnuiti voi pina la urma.
Daca te tenteaza sa iti pui silicoane,go for it ,de ce nu.
Ca tot vorbeai de vreme si aici a fost azi o vreme super faina ceea ce e cam neobisnuit pentru Olanda.
An-k,ce iti mai face bb-icul,e atit de scump 
Violeta,ce se intimpla cu sora ta?.Oricum ii doresc sanatate si numai bine,sa inteleg ca are probleme sa tina sarcina?
Anca,mami de doi nazdravani
anky spune:
Vikinga,Carina si eu folosesc mult wokul,foarte sanatos.Imi place ca pot sa adaug tot felul de legume si sosuri.Folosesc mult susul de soia si pun mult usturoi...yammiii
Anca,mami de doi nazdravani
vikinga spune:
quote:Da eu l-am pus
Originally posted by Delidana
BunaChiar vroiam sa te intreb, Vikinga, daca tu ai pus link-ul cu melodia lui www.youtube.com/watch?v=_Iu5IcycUd4&feature=related" target="_blank">Amr Diab aici la subiect. Nu ma mai satur s-o ascult in fiecare zi, ma binedispune. Pozele sint facute de mine (o parte), insa cele mai multe de sot. E una din pasiunile lui.Mamicadulce, tinem pumnii.Rolo, Carmen, Gusta, mersi.www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">FotografieI saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
. Amr Diab are o voce calda iar muzica lui e mai moderna, mai digerabila chiar daca pastreaza ritmul specific. E cel mai cunoscut si iubit din Egipt, ma rog cel putin pe vremea cind mergeam pe acolo. L-am vazut live in Cairo, de fapt la citiva pasi de mine la o petrecere tot asa exclusivista(apropos ce femei dichisite, ce barbati moderni!), aveam pe atunci un iubit bogat si celebru
-un amestect de muzica asiatica, arabeasca, din america latina, gen lounge dar si unele party): http://www.youtube.com/watch?v=1dqHLLrvdvM&feature=relatedVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Tzuni spune:
Ma duc si eu la culcare. Noapte buna, ne vedem dimineata!
Zuzilici, promir un PM gras. ![]()
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Ma duc si eu la culcare. Noapte buna, ne vedem dimineata!
Zuzilici, promir un PM gras.
Tzunimic si drag si scump si MARIA
Ok! Astept!
Ai noroc ca-mi dau seama cat de tarziu e la tine, caci altfel....nu mai scapai de mine
.ZIETGEIST
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Tamara spune:
Buna dimineata, fetelor
Cantarul meu arata 70,3 ceea ce e de bun augur pt debutul in concurs
va urez bafta maxima si la cat mai putine excese culinare
sper sa revin
http://community.webshots.com/user/tamarutza
http://community.webshots.com/user/tamarutza2
mephala30 spune:
'Neatza, e gata ceaiul, serviti.
Azi dam startul la concurs.
Bafta tuturor fetelor! Si celorlalte, care nu participa, dar ne sustin.
Raport: stagnare.
Tzuni spune:
Buna dimineata! ....si spor la slabit fetelor din concurs.
Eu stau pe margine tura asta si va fac galerie. 
Revin,ma duc sa intind rufe la uscat.
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA